Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan woningen bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan woningen bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan woningen bouwen

Uitbouw aan meerdere woningen bouwen

Ik wil graag van mijn balkon een kamer laten maken. Er willen nog 2 buren meedoen. Totaal 3 woningen. Het moet casco worden geleverd.

Uitbouw achter de woning bouwen

Uitbouw van 5,2 meter breed x 2,6 meter diep (verhuisdatum medio juni 2018). Moet opgemetseld worden. 3-delige schuifpui gewenst (HR++). Inclusief vervangen bestaande radiator (lengte achtergevel) door 2 kleinere radiatoren zijmuren. Optioneel: lichtstraat. Inclusief doorbraak bestaande achtergevel (huidige constructie heeft circa. 0,5 meter aflopend dak vanaf maximale hoogte/muur hoofdgebouw, de aanbouw graag vanaf maximale plafondhoogte). Inclusief afvoer bouwafval. Geen achterom aanwezig. Er zijn nog geen tekeningen, klant gaat nog navragen OF er een vergunning nodig is. Er zijn meerdere woningen in de buurt met een uitbouw.

Uitbouw aan twee woningen

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van onze huis. Wij hebben geen vergunning nodig. Breedte is 5 meter en diepte 2.5 meter wat wij willen laten uitbouwen. Het gaat om 2 huizen. Wij willen het samen met onze buren laten bouwen graag horen wij een prijsindicatie van u. Waarschijnlijk met schuifpui. Er moet vloerverwarming in en spotjes. Betegelen doe ik zelf. Op de uitbouw komt gewoon een plat dak.

Dakopbouw op plat dak

Wij willen graag tzt een dakopbouw realiseren. Veel woningen aan onze kant van de straat hebben al een opbouw, ook vrij recent. Het type opbouw in onze straat ziet er als volgt uit. Aan de voorzijde: eerst ongeveer 1 meter recht omhoog daarna 70 graden model met een dakkapel met houten kozijnen. Aan de achterzijde: recht opgetrokken, met een enkele rij bakstenen muur, en 2 losse raampartijen met houten kozijnen waardoor het mogelijk blijft om de slaapkamer aan de achterzijde op te splitsen in twee aparte kamers. Op dit moment denken we er aan om twee slaapkamers te realiseren op de tweede verdieping (een aan de voorzijde en een aan de achterzijde) en een overloop plus een “kast” waar de CV en wasmachine geplaatst worden. Onze huidige CV is van december 2016 en staat, net zoals de wasmachine, momenteel op de eerste verdieping in een “kast”. Deze willen we graag omhoog plaatsen (bij voorkeur op dezelfde plek). De afmetingen van de originele woning (zonder uitbouw) zijn 4,77 x 7,85 meter. Tevens overwegen we om een lichtkoepel te laten plaatsen boven de overloop. De trap naar de opbouw mag een simpele houten trap zijn. Bijgevoegde foto laat de achterzijde van ons huis zien en ook een opbouw bij buren van een paar huizen verderop. Onze beide directe buren hebben (nog) geen opbouw.

Zes dakopbouwen in Amsterdam Oost

Namens 6 bewoners en de VvE wil ik een offerte aanvragen voor het maken van een opbouw op onze woningen. We wonen allemaal in een dubbele bovenwoning uit bouwjaar 1920. We hebben een 3e en 4e verdieping. Op de 4e verdieping is een dakterras. Bij 3 woningen is de wens om een opbouw op het platte dak te maken, bij 3 andere woningen om een uitbouw van een façadedak te realiseren. Elke verbouwing moet een extra ruimte opleveren van ongeveer 40 m². Bij een eerdere renovatie is een houten betimmering die vergrijst aangebracht bij het dakterras. Wij denken qua uitvoering dat het fraai is om de buitenzijde in diezelfde stijl te laten maken. We hebben al onderzoek gedaan en de bouwbesluiten nagelezen. We denken dat met onze wensen aan de eisen van de bouwbesluiten te kunnen voldoen. We willen een afspraak maken met een aannemer die ervaring heeft in een dergelijke bouwklus voor een eerste stap.

Uitbouw met schuifpui bouwen

Ik wil een uitbouw realiseren met een schuifpui. De uitbouw wordt 5,20 meter bij 3 meter. Ik wil de goedkoopste uitbouw, ik neem aan dat dat prefab is. Ik ben op dit moment nog niet de eigenaar van deze woning. Ik wil het casco opgeleverd hebben. Ik wil geen leidingen naar de woningen getrokken hebben.

Opbouw op de woning bouwen

Op het platte dak van de woning op in Den Haag moet een opbouw komen. Het enige lastige is dat de opbouw hetzelfde moet zijn als bij de andere woningen in de straat. Ze lijken een beetje op scheepscontainers met een schuine zijde aan de voorkant. Het moet een prefab opbouw worden. Water- en elektraleidingen optioneel. De binnenkant moet casco geleverd worden. Naast deze opbouw moet er ook een trap van de etage naar deze nieuwe verdieping aangelegd worden. Electra, waterleidingen en een toilet moet ook geplaatst worden. Daarnaast moet er een kleine uitbouw gemaakt worden op de eerste verdieping, aansluitend op het bestaande dakterras, met een kunststof raamkozijn.

Uitbouw achterzijde samen met de buren

Wij wonen in een tussenwoning en willen samen met onze buren de achterzijde van beide woningen laten uitbouwen. Momenteel is er achter beide woningen al een uitbouw met daarin de keuken. Bij ons staat daar nog een heel kleine bijkeuken achter van 1,5 meter diep, maar die zullen we weghalen. We hebben een eerste schets van onze wensen bijgevoegd. Hierop is zichtbaar dat onze buren tot de achtergevel van hun huidige keuken willen bijbouwen. Wij willen nog een extra diepte van 1,5 meter daarachter en wel over de hele breedte van de woning. We gaan graag in gesprek met een aannemer die hiermee in januari of zo mogelijk eerder kan starten. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna graag een gedetailleerde offerte per pand.

Fundering maken voor uitbouw

Wil graag ongeveer weten wat de kosten zijn voor een uitbouw van 10 vierkantemeter uitbouw, alleen de fundering. Bedoeling is dat we 2 meter uitbouwen en 5,30 meter breed tussen twee bestaande muren van woningen in. De buren hun woning is dus al uitgebouwd. Wat zijn hier de kosten van. De achtergevel en het dak word al verzorgd.

Heiwerk en fundering voor twee woningen

Graag zouden wij voor twee woningen naast elkaar offertes willen aanvragen voor het hijen en fundering voor een uitbouw.