Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw woning 2 lagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw woning 2 lagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw woning 2 lagen

Woonserre achterzijde

Ik wil graag een stenen (en deels glazen) uitbouw realiseren. Er hoeft geen elektra/stucwerk gedaan te worden. Afmeting: 300 x 160 cm Zijkanten spouwmuur, beton fundering 15 cm aan woning + schuifpui/openslaande deuren. Glazen dak.

Casco uitbouw achterzijde

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken met een aannemer om een casco uitbouw van 6.3 x 6 meter te realiseren aan de achterzijde van een woning. Ik bevind mij nog in de beginfase dus ik laat mij ook graag informeren over het type fundering en constructie. Een eventuele vergunningsaanvraag besteed ik waarschijnlijk uit aan de aannemer.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moeten worden. Vergunning is niet nodig. De uitbouw komt aan de achterkant. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies. Ik wil een stenen uitbouw met aan de achterkant geheel glas. Elektra en stucwerk hoeft niet. Ik wil graag een offerte voor een casco oplevering en een offerte voor een complete oplevering. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw realiseren

Hallo wij willen onze woning aanpassen en een uitbouw aanbouwen ik heb een tekening van wat wij willen verbouwen/aanbouwen. wat gaat dit ongeveer kosten compleet opgeleverd het betreft een aanbouw met platdak. Daarnaast een badkamer creëren in de uitbouw , de badkamer tot plafond betegelen met standaard witte tegels ca 30x50, in de uitgebouwde woonkamer openslaande tuindeuren plaatsen en in de slaapkamer ook openslaande tuindeuren plaatsen. Het gedeelte op de tekening in het groen is nieuw. aanbouw afmeting: 7 x 4,34 meter x 2 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een plaatfundering en een stenen buitenkant.

Fundering voor uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw van 120 cm diep en 500 cm breed. De zijmuren van ons huis lopen door, vandaar de 120 cm (zie foto). Wat zijn de kosten als uw bedrijf de volledige fundering met afwerkvloer gaat verzorgen? Het gaat dus alleen om de fundering en de vloer. Het moet een betonnen fundering zijn, verankerd aan de vloer waar wij nu wonen. Wij hebben zandgrond. Er is geen vergunning nodig.

Uitbouw hoek van woning

Graag laat ik een uitbouw realiseren. Er zit nu een hoek in het huis. Die hoek willen we graag bij het huis betrekken. 2 m x 2 m en 2.75 m hoog. Dezelfde stenen zijn niet meer te krijgen, maar dit zou dan iets worden dat erop lijkt. Er is geen vergunning nodig. Er is wel een fundering nodig.De oplevering graag casco, of wij ruiten willen is nog de vraag.

Klassieke serre uitbouw

Wij willen aan onze woning een klassieke serre uitbouw van 4 bij 3 m. Een zijde zal volledig uit baksteen bestaan. De onderkant willen we ook een rand gemetseld. De rest willen we met hout of aluminium, hier willen we graag advies over. Verder willen we graag HR glas. Een vergunning is as het goed is niet nodig. De serre komt aan de achterzijde. Ik denk dat er voor de fundering een betonplaat nodig is, maar dat weet ik niet zeker. We willen graag een binnenafwerking (vloer leggen enzovoorts) en elektra is ook nodig. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw achterzijde aan nieuwbouwwoning

Bij nader inzien willen we toch graag een uitbouw zoals te zien is op de bijgevoegde foto. Breedte woning is 5,5 meter en de uitbouw is 1,2 meter Woning wordt opgeleverd in 2e kwartaal 2020 Woning is gasloos en voorzien van vloerverwarming, de vraag is of deze vloervewarming kan worden meegetrokken in de uitbouw. Wij denken aan een prefab uitvoering. Online zagen wij opties voor een glazen dak zoals in een serre, graag meenemen alsmede een optie voor EPDM. Er is waarschijnlijk geen fundering aanwezig voor de uitbouw, deze zal er ook moeten komen, daarnaast willen wij ten minste 2 contactdozen terug zien. Vanaf de oplevering willen wij beginnen.

Uitbouw garage, garage bij woning betrekken

Wij willen de garage bij de woning betrekken en 1,5 meter naar voren uitbouwen. Hiervoor moeten 2 palen geheid worden, een fundeting gestort worden en een betonvloer gekegd worden. De muren moeten worden geisoleerd. De dakbedekking van de garage moet worden vervangen en het dak van buitenaf geïsoleerd. Ook moet een muur worden opgetrokken, een nieuwe pui aan de voorkant geplaatst en wij willen vloerverwarming op de gehele benedenvloer. Er moet een doorbraak tussen woning en garage worden gemaakt, waar een deur in komt. Er moeten voorbereidingen worden getroffen voor een nieuwe keuken. En we willen een raampartij met openslaande deuren in de woonkeuken. Vergunning is al aangevraagd. We willen een complete oplevering.

Uitbouw woning

Wij willen graag uitbouwen, 3 of 4 meter. graag ontvangen we prijzen voor het aanbouwen van 3 meter en het aanbouwen van 4 meter. Dit moet met steen gedaan worden en de pui grotendeels van glas en 2 openslaande deuren. De rechter buren hebben al 3 meter uitgebouwd en de linker buren hebben 2,10 meter uitgebouwd. er moet geheid worden. Voor de rest casco, dus geen elektra en stucwerk. Alvast bedankt!