Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder

Fundering achterzijde aanbrengen met isolatie en betonvloertje

Voor onze uitbouw aan de achterzijde zijn we op zoek naar een partij die een lichte betonfundering van 2,20 meter x 2,60 meter kan aanleggen met isolatie en een betonvloertje. De fundering graag voor september 2020 aanleggen ivm geplande uitbouw in houtskelet. Er is een achterom in de vorm van een brandgang. Voor de woning kan niet geparkeerd worden aangezien wij aan een dichtgetegeld plein liggen.

Fundering achter de woning voor later een houtskelet-aanbouw

Wij willen een lichte fundering laten maken die later een houtskelet-uitbouw gaat dragen. De maten van de fundering zijn 3,50 meter x 3,00 meter en 2,50 meter x 3,50 meter. Ondergrond bestaat vermoedelijk uit zand. De woning dateert uit 1931 en er is geen achterom. Wel zou in overleg met de buurman (smalle achtertuin) in de zijstraat een betonpomp-truck kunnen staan om eventueel een slang door de achtertuin te leggen. Anders moet alles door de woning.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde. De woning zelf is 5,15 meter breed en we willen 2,50 meter naar buiten. Er moeten dubbele openslaande deuren in komen.

Achterzijde tussenwoning uitbouwen

Uitbouw moet 6 meter breed, minimaal 2,50 meter diep en hoogte van bestaande vloer-plafond is 2,90 meter waar de uitbouw dus op moet aansluiten. Graag ook aangeven wat de meerprijs is bij een meter extra diep, dus bijv. 3,50 meter diep ipv 2,50 meter diep. Eventueel ook een lichtstraat erin. Ik wil graag een offerte voor een uitbouw aan de achterzijde van onze woning(tussenwoning).

Uitbouw achterzijde woning + serre in achtertuin tegen de schuur

I would like to extend the living room by 3 or 4 meters. It should be done with bricks and with the same slide-door we have currently . Same as my neighbors. On both sides is allready a brick wall. Also i would like to have a separate price for a "serre" wich should be place in the back of the garden, against the barn.

uitbouw achterzijde woning

Aanbouw achterzijde (6,00 meter breed x 2,50 meter diep) Tussenwoning.

Uitbouw achterzijde woning maken en inpandig verbouwen

Voor een project in Amsterdam ben ik op zoek naar een partij die een uitbouw van 7 m2 kan realiseren, vloerverwarming kan aanleggen. Dit allemaal aan de hand van bouwtekeningen. Het betreft een hele simpele uitbouw.

Uitbouw zijkant

uitbouw rechterkant woning ca. 2.5 x 3.58 m. Gemetselde uitbouw. 1 deur 1 raam. Woning is aangekocht.

Gemetselde uitbouw achterzijde woning

Wij willen aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren van 2.00 x 6.50 meter. Onze voorkeur gaat uit naar een gemetselde constructie en er kan vergunningsvrij gebouwd worden. De afwerking graag in overleg. Wij hebben vloerverwarming in onze woning, welke we graag willen laten verwijderen. Om vervolgens een nieuwe vloerverwarming te laten aanbrengen en door te trekken naar de uitbouw.

Uitbouw achterzijde woning en overige werkzaamheden

Per november 2020 krijgen wij de sleutel van onze aangekochte woning uit de jaren 30 in Haarlem, waar wij de achterkant zouden willen uitbouwen (5 meter breed, 3 meter diep). Daarnaast andere verbouwingen als vloer, muren, badkamer en voorbereiding leidingwerk/elektra voor een nieuw te plaatsen keuken. Eventueel de nieuwe keuken verplaatsen naar de voorkamer en de ruimte van de oude keuken (achterzijde) bij de woonkamer trekken. Graag horen wij de mogelijkheden van een Aannemer die ervaring heeft met dit soort totaal-verbouwingen.

Partners

Partners van Casius