Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand

Uitbouw met sandwichpanelen

ik graag een prijsopgaaf willen ontvangen voor een uitbouw van ons zakelijk pand op de begaande grond. Het zou gaan om een tuin die allereerst verhoogd moet worden met ong 15 cm aan zand. Vervolgens zou daar iets van een ondervloer moeten komen (tegels of stortvloer?) zodat er hygiënetegels bovenop gelegd kunnen worden. Dan zou er een staal constructie gemaakt moeten worden zodat het dak overbrugt kan worden qua lengte van de panelen (afgekeken hij de buren) de afmetingen van de uitbouw die wij willen is 12 m lengte x 8 m breedte. De hoogte zou ong 3 meter zijn vanaf de gevel met een aflopend dak naar iets van 2,5 m hoogte aan het uiteinde. Graag willen wij aan het uiteinde van de uitbouw een deur zodat we bij de motoren van de koelcellen en vriescel die dan buiten geplaatst kunnen worden aan de buitenzijde. Voor de koelcellen en vriescel hebben wij onze eigen monteur die alles gaat aansluiten en bouwen. De uitbouw ruimte willen wij graag voorzien van verlichting en stroom en eventueel wat stopcontacten. Graag ontvang ik de kosten van de totaalprijs zodat ik deze kan vergelijken met andere aanbieders/ leveranciers.

Uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand

Wij willen een vriescel bouwen aan ons bestaande gebouw van circa 390 m2. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Het moet casco opgeleverd worden met een fundering, constructiebalken en een betonnen vloer. De rest doe ik zelf. Ik ontvang graag een offerte.