Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw voorzijde? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw voorzijde. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw voorzijde

Uitbreiden van 4 tot 6 uitbouwen

Graag laat ik mijn bestaande uitbouw uitbreiden met 22 m2. De uitbouw wordt L-vormig: 2 m naar voren, vanuit voorzijde gezien en 1 m van de zijkant uit. Ik heb een voorlopig concept aanvraag van de vergunning, deze is goedgekeurd. Graag een prefab constructie. Momenteel heb ik een houten uitbouw, kan dit hetzelfde in kunststof? In principe graag een casco oplevering, inclusief ruiten van trippel glas. Ik weet niet of ik een fundering nodig heb. Minimaal 4 buren willen deze klus ook uitvoeren, dus 4 x hetzelfde. Er zijn nog 2 buren waarbij ik langs moet om het definitief te checken, dus waarschijnlijk 6 uitbouwen. De tekening is al gemaakt.

Uitbouw voorzijde

Wij zijn opzoek naar een aannemer voor het verwezenlijken van: Aan de voorzijde van de woning realiseren van woonkeuken 3 x 6,5 meter, Hal 2 x 3,5 meter, Schuur 3,4 x 3,5 meter en het overige deel aan de voorzijde overkappen. (kelder onder woonkeuken optioneel). De bestaande bijkeuken carport met schuur zal moeten afgebroken worden en de bestaande hal met wc verbouwen. Compleet/casco is in overleg, wel elektra en stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Ik heb de vergunning al aangevraagd.

Uitbouw aan de voorzijde van de woning (boven)

Wij willen graag ons dakterras betrekken bij de woning. Het dakterras bevind zich aan de voorzijde. Wij hebben een eerste opzet van een tekening laten maken. De maatvoering is ongeveer 3 meter breed bij 4,5 meter lengte. Vergunning moet nog aangevraagd worden. De constructietekeningen hebben we opgevraagd bij de gemeente. Bouwtekeningen moeten verder nog gemaakt worden. De constructie willen we gemetseld hebben. We willen graag een complete oplevering, met elektra en stucwerk. In het huis zijn er ook nog meer klussen die we ook willen laten uitvoeren. Het dakterras willen we graag op het dak van de uitbouw realiseren. Graag ontvangen we een offerte.

Dak en voorkant van huidige uitbouw vervangen en isoleren

We hebben een tussenwoning van 8 meter breed. De voorzijde is geheel kozijnen en glas met schuifdeuren. Het dak bestaat op dit moment uit kunststofplaten. De huidige uitbouw is 2 meter lang en 8 meter breed. Fundering hoeft niet verwijderd te worden. Het gaat alleen om het dak en de voorkant vervangen.

Uitbouw voorzijde

Wij willen een uitbouw aan de voorkant van 1 bij 4 meter realiseren. Ik ben nog in de oriënterende fase en probeer mij te oriënteren wat hiervan de kosten zijn. Ik weet nog niet of er een vergunning nodig is. Ik weet nog niet welke constructie ik wil. Er is waarschijnlijk een fundering nodig, maar durf dit niet met zekerheid te zeggen. De oplevering graag complete, graag exclusief stucwerk.

Uitbouw van een erker aan de voorzijde

Ik wil graag een erker aan de voorzijde van de woning van 1 meter bij 3 meter met behoud van het huidige kozijn. Een vergunning is nodig, deze zou ik graag door de vakman laten regelen. Tekeningen moeten ook nog gemaakt worden. Voor de fundering zal er waarschijnlijk geheid moeten worden. We hebben kleigrond. Als het mogelijk is graag zou ik graag de kosten voor een complete oplevering ontvangen en voor een casco oplevering. Ook elektra en stucwerk graag vermelden. Onder het raamkozijn hebben we een muurtje, dit willen we weer terugzien in de erker. Graag advies voor de constructie. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw voorzijde schuur

Wij willen voor de schuur een uitbouw. Dit wordt de nieuwe hal. De schuur heeft nu een kantel deur. Deze moet dus dicht. De uitbouw zal 3,60 x 4 m worden. Aan de voorkant 1 enkele deur met aan beide zijdes een smalle raam. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, dus zonder elektra en stucwerk. Er moet wel een fundering in komen. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Graag ontvang ik een offerte (ook met de kosten voor als ik het compleet op wil laten leveren).

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw achter van ongeveer 6 x 3 meter. Met een grote kunststof pui aan voorzijde met openslaande deuren. Tevens moeten de zijkanten van kunststof zijn. Ivm op eigen erf willen blijven dus onderhoudsvrij. De binnen afwerking en stroom doe ik graag zelf. Wel cement dekvloer. De bestaande kozijnen in gevel eruit en dat gewoon aftimmeren. Midden dammetje moet blijven staan. Cv doe ik ook zelf.

Paalfundering leggen en meerdere uitbouwen realiseren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de aanleg van de paalfundering/balken en BG-vloer ten behoeve van een uitbouw van 4,5 x 5,5 meter. (woning is alleen via de voorzijde bereikbaar in verband met water aan de achterzijde). Ook wil ik de uitbouw laten realiseren. Vergunningen zijn er al. Ik wil graag een houten skeletbouw en een casco oplevering. Wel met buitenafwerking en ramen. Elektra en stucwerk is niet nodig. Ik ben in het bezit van tekeningen en deze kan ik u toesturen. Ik heb drie vergelijkbare projecten als deze.

Uitbouw beneden voorzijde

Een uitbouw van de voorzijde van de benedenverdieping, ongeveer 7/8 meter keer 3 meter. Er moet een stukje uitgebroken worden van de studeerkamer, ik denk dat de muur die weg moet wel dragend is. Waar de muur eindigt willen we dan waarschijnlijk een paal plaatsen. De uitbouw wordt een werkkamer. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden. De constructie graag van prefab, sowieso niet van hout, voor de rest is het nog een beetje open. Er is denk ik wel een fundering nodig, welke weet ik niet. We hebben geloof ik wel veel grondwater. De oplevering zouden wij graag compleet willen hebben, graag inclusief stucwerk, elektra hoeft niet.