Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw voorzijde? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw voorzijde. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw voorzijde

Nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl

Wij hebben reeds een kavel in ons bezit. Graag prijsindicatie nieuwbouw vrijstaande notariswoning van 11 meter breed x 9 lang. De buitengevels in wit met zwarte aluminium kozijnen. Woning dient voorzien te zijn van een vide, en beneden 1 slaapkamer met open badkamer met inloop-douche en boven 2 slaapkamers en 1 badkamer. Lage zolder is voldoende want hoeft alleen als berging te dienen dus mag met vlizotrap uitgevoerd worden. Eventueel de keuken verlengen met uitbouw van 2 meter x 6 meter. In ieder geval keramische dakpannen en aan de voorzijde 2 of 3 kleine dakkapellen. Tevens een garage van 7,00 meter x 3,50 meter.

Uitbouw voorzijde

Het gaat om de voorzijde van een tussenwoning waar ik 31-08-2020 de sleutels van krijg. Ivm het plaatsen van een nieuwe keuken die naar de voorkant gaat, moet er op de BG aan de voorzijde van de huidige woonkamer een uitbouw komen van 3,20 meter breed en 1,50 meter diep met een borstwering van 1,00 meter ivm het aanrecht. Tevens de noodzakelijke voorbereidingen aanleggen zoals watertoevoer, afvoer en elektra wat van dichtbij uit de kelder gehaald kan worden. De vergunning is nog niet aangevraagd. Graag iemand die na 31-08-2020 meteen kan beginnen.

2 x uitbouw BG achterzijde en 2x uitbouw inpandig balkon 2e verdieping

Samen met mijn buurman willen wij tegelijkertijd op de begane grond een uitbouw aan de achterzijde van onze aangrenzende tussenwoningen. Achter ligt een sloot dus er is geen achterom. Beide uitbouwen moeten 5,70 meter breed worden en 4,00 meter diep. Tevens willen we ook tegelijkertijd allebei op onze inpandige balkons aan de voorzijde van de 2e verdieping een uitbouw van 2,00 meter diep, bij mij 3,20 meter breed en bij de buurman 5,70 meter breed. Het gaat dus om 2 x een uitbouw begane grond achterzijde en 2 x uitbouw op inpandige balkon 2e verdieping voorzijde.

Uitbouw achterzijde, Badkamer-renovatie en een aanpassing aan de voorgevel

Het gaat om een reeds aangekochte woning in Nederhorst den Berg. De sleuteloverdracht vind in december 2020 plaats. Het gaat om meerdere werkzaamheden; 1. Een uitbouw aan de achterzijde van 3,50 meter breed x 2,00 meter diep. Er moeten dubbele openslaande kunststof deuren in komen. 2. Badkamer aan voorzijde van 1e verdieping compleet renoveren en iets uitbreiden (ten koste van naastgelegen slaapkamer). Tussenmuur lijkt geen draagmuur te zijn. 3. Aan de voorzijde van de woonkamer zit op de begane grond een "zwevend" groot raam met een vrij diepe vensterbank en kozijnen die iets uit de voorgevel steken. Graag de ondergevel gelijk trekken met deze uit de voorgevel stekende raampartij (o.a. ook de vensterbank er uitbreken) zodat er een rechthoekige beloopbare erker ontstaat.

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Complete verbouwing/renovatie om energie-zuinige woning te creeren

Wij hebben ons eigen huis reeds verkocht en een huis uit 1961 in Breukelen aangekocht. Er is de afgelopen 35 jaar echter nauwelijks onderhoud geweest en wij willen er een energie-zuinige woning van maken. Het gaat om een grote, complete renovatie en verbouwing. Gelijktrekken plafondhoogte in de woonkamer (nu hoogteverschil in het plafond door een ronde verticale ijzeren paal in de woonkamer die andere balken ondersteunt en die wij verwijderd willen hebben). Tevens willen wij een uitbouw aan de achterzijde van 2,80 meter x 6,00 meter waarin dezelfde plafondhoogte heerst als in de rest van de woonkamer. Alle elektra in huis dient vernieuwd te worden en de riolering gecontroleerd en waar nodig vernieuwd. Op de 1e verdieping willen wij een nieuwe complete Badkamer en op zolder een nieuwe tweede complete Badkamer. Verder willen wij op de BG en alle verdiepingen vloerverwarming. Wij willen geen CV-ketel en geen radiatoren. Er moeten zonnepanelen komen en een warmtepomp die voor de energie gaan zorgen. De gas-aansluiting dient afgesloten te worden. De woning dient geisoleerd te worden, en heeft momenteel ook nog niet overal dubbel glas. Ook het dak dient gerenoveerd te worden en wij willen 2 Dakkapellen, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De keuken dient ook vernieuwd te worden.

Uitbouw achterzijde en aanpassingen begane grond

Wij willen over de hele breedte aan de achterkant 3 meter aanhouden. Achtergevel met schuifdeur en een daglicht. Verder de gehele woonkamer stucen en misschien aanleg vloerverwarming. Daarnaast graag een daklicht en aan de voorzijde klein stukje muur verder schuifpui/deur. Dit kan vergunningsvrij.

Uitbouw achter, dakkapel plaatsen en egaliseren vloer

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moet worden. Vergunning is niet nodig. We willen veel glas. Een deel wordt keuken en we zouden aan de binnenzijde een schuifdeur willen hebben. Het dak moet dicht worden. We willen ook een dakkapel voor- en achter van 5,5 m tot 6 m, dus de hele breedte. We denken aan een hellend dak voor de dakkapellen, voor mogelijk in de toekomst zonnepanelen als dit mogelijk is. Vergunning voor de voorzijde is nodig. Materiaal willen we onderhoudsvrij, daarom denken we aan kunststof. Prefab of ter plaatse bouwen vinden we beiden goed. Dan willen we in de woonkamer, de nieuwe uitbouw en keuken de vloer gaan egaliseren. De vloer is van beton en is ongeveer 60 m2.

Erker uitbouw voorzijde

Wij willen een erker uitbouw realiseren aan de voorzijde van ongeveer 315,5 cm bij 50 cm. Graag zonder afwerking.

Garage met dak opbouw

Wij willen graag een garage laten bouwen met dakopbouw. Garage 6 x 3.5m bij 2,70 m hoog. Graag het dak isoleren. Daarnaast willen we graag een stenen buitenmuur. Verder nog een dubbele garagedeur aan de voorzijde en een loopdeur in de achterzijde, en ook een raam in de achterzijde. Aan de voorzijde een overstek van 1 meter en hiervan af de dakopbouw met een lengte van 5 meter. Op deze manier loopt de achterkant van de garage gelijk met de uitbouw van het huis en de achterkant van de opbouw gelijk met de originele achterkant. Graag een betonnen vloer storten met een houten tussen vloer. De garage dient aan de zijkant van het huis te komen. Dit is makkelijk bereikbaar.

Partners

Partners van Casius