Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw en nieuwe vloer met vloerverwarming tuin aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw en nieuwe vloer met vloerverwarming tuin aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw en nieuwe vloer met vloerverwarming tuin aanpassen

Fundering voor uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw van 120 cm diep en 500 cm breed. De zijmuren van ons huis lopen door, vandaar de 120 cm (zie foto). Wat zijn de kosten als uw bedrijf de volledige fundering met afwerkvloer gaat verzorgen? Het gaat dus alleen om de fundering en de vloer. Het moet een betonnen fundering zijn, verankerd aan de vloer waar wij nu wonen. Wij hebben zandgrond. Er is geen vergunning nodig.

Klassieke serre uitbouw

Wij willen aan onze woning een klassieke serre uitbouw van 4 bij 3 m. Een zijde zal volledig uit baksteen bestaan. De onderkant willen we ook een rand gemetseld. De rest willen we met hout of aluminium, hier willen we graag advies over. Verder willen we graag HR glas. Een vergunning is as het goed is niet nodig. De serre komt aan de achterzijde. Ik denk dat er voor de fundering een betonplaat nodig is, maar dat weet ik niet zeker. We willen graag een binnenafwerking (vloer leggen enzovoorts) en elektra is ook nodig. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw achterzijde huis

Ik wil graag een uitbouw aan de huiskamer: 5.20 x 2 m. Casco/compleet en van welk materiaal het gemaakt moet worden is nog in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden en er moet een fundering in komen. Graag zou ik een afspraak maken. Ook graag advies over vloer met vloerverwarming.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 3,6 m x 7,4 m Voorzien van 2 openslaande deuren en een raam van 2 x 1 met klap functie. Totaal grond oppervlak is 31 m2 deze voorzien van vloerverwarming. geïsoleerde muren vloer en dak. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en er moet een fundering in komen. De buitenkant moet metselwerk zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Aanvraag kelderbouw Amsterdam Oost

Wij willen ons appartement in Amsterdam-Oost (Tweede Oosterparkstraat 69a) uit 1982 graag verbouwen. Wij wonen op de begane grond en hebben een achtertuin van +/- 4 bij 6,3 meter. Er is een kruipruimte van ongeveer 1-1,5 m hoog onder het gehele huis door. Wij willen graag onze tuin laten onderkelderen en eventueel ook (een gedeelte) onder de woning. In principe hebben we drie sporen: een nul-variant waarbij het huis is zoals we het graag willen hebben, een minder invasieve minvariant die we eventueel willen overwegen als dat qua kosten heel erg veel scheelt en de nul-variant niet haalbaar is en de plusvariant voor het geval dat dit makkelijk binnen het budget past. Zie de bijgevoegde plattegronden en de omschrijving hieronder. De drie varianten van de verbouwing. In alle varianten- kelderbouw met horizontale dakramen (dus op de grond in de tuin) - kleine uitbouw van ongeveer 1-1,5 m: uitbouw met aan de voorkant grote ramen en schuifpui, zijkanten van hout/groen/iets wat wegvalt in het groen van de tuin- keuken een stukje opschuiven naar de straatzijde van het huis (dezelfde keuken)- badkamer en wc opschuiven naar straatzijde van het huis (nieuwe badkamer en wc)- 2x slaapkamer boven aan straatzijde - hiervoor moeten de muren worden verplaatst- aangezien je de plattegrond aanpast is het goed te weten dat we vloerverwarming hebben - uiteraard moet er beneden ook (vloer)verwarming komen- kozijnen aan de voorkant vervangen voor betere kozijnen met kiepramen, wel kozijnen precies op dezelfde plek- voordeur (gang naar woning) incl. kozijn vervangen voor stompe en gecertificeerde brand- en inbraakveilige deur Minvariant- hier maak je de uitbouw alleen in de tuin (4 bij 6 m) en niet onder het huis. - 2x slaapkamer beneden- de trap naar de kelder maak je in de uitbouw, zodat je niet in de huidige constructie van de woning zit Nulvariant- de uitbouw loopt een stukje onder het huis door (in deze tekening 3,5 meter)- 2x slaapkamer- 1x badkamer met wc beneden

Achterzijde uitbouw

Het wordt 240 x 690. Plafond en vloer doortrekken, stalen balken, isoleren, vloerverwarming in de uitbouw, plat dak, 1 x openslaande deuren plus keuken/toegangsdeur. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, en een fundering. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Er is geen vergunning nodig.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning van 4 meter diep en 6.65 meter breed. Referentie zoals uw klassieke afbeelding op uw site. Tuindeur met bovenlicht en melkmeisje en daarnaast een raam. Aan de zijkant van de uitbouw nog een loopdeur. Hoogte van de uitbouw zal bruto ongeveer 3.15 meter zijn. Graag de isolatie voor vloer/dak/muren met een hoge RC waarde. HR++ glas. Tuindeuren met melkmeisje 3000 ipv 3300. Bij vragen even bellen aub

Betonnen vloer storten

De uitbouw aan de achterzijde dient op gelijke hoogte te komen met de bestaande bouw. Ik wil daarom een betonnen vloer laten storten. Het gaat om 15 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Houten vloer vervangen en vloer voor uitbouw maken

Wij willen in een bestaande middenwoning de houten vloer vervangen door beton en meteen aan de achterkant een vloer realiseren voor een uitbouw van ongeveer 2 X 5,5 meter. ook willen we dat de kruipruimte hierbij behouden blijft.

Uitbouw 2 verdiepingen achter

Het gaat om een uitbouw van 4.5 x 8.5 en dan twee verdiepingen. Het liefst een gemetselde uitbouw met een goede degelijke afwerking. Er hoeft geen trap aan te komen. Optie is een plat dak of een schuin dak verlengen. Badkamer komt er, een keuken en een vloer. Het zal ook moeten worden geheid in verband met de fundering.