Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw verlengen badkamer en toilet renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw verlengen badkamer en toilet renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw verlengen badkamer en toilet renoveren

Achterkant huis uitbouwen

Ik wil graag de woonkamer verlengen met een uitbouw van 2.50 meter diep en 5 meter breed. Er zal eventueel een nieuwe schuifpui geplaatst moeten worden en anders kan de oude opnieuw gebruikt worden. De vloerverwarming wil ik laten uitbreiden en verder mag de uitbouw casco worden opgeleverd. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

Uitbouw plaatsen

Het betreft een uitbouw van: - 2,40 meter bij 5,2 meter - fundering voor uitbouw reeds aanwezig - openslaande tuindeuren - verlengen van de vloerverwarming in het stukje uitbouw - plaatsen van een daklicht van 1 x 1m in het stukje uitbouw - verlengde van de buitenkraan en elektriciteitspunten aanleggen

Garage verlengen met een uitbouw

Ik wil mijn bestaande garage van 6 x 3m verlengen met 2. 5m. Garage zit aan het huis aan de zijkant. De garagedeur moet weg en daarvoor in de nieuwe gevel een raamkozijn met deur. Bestaand plat dak met EPDM bedekking tevens verlengen. Optioneel een lichtkoepel op het dak. Betonnen vloer. en garagedeur vervangen door raamkozijn en deur.

Uitbouw van de woonkamer

Aan de achterzijde willen wij graag de woonkamer verlengen. Er zal een uitbouw van 3 meter diep en 5 meter breed geplaatst moeten worden. De schuifpui willen wij graag opnieuw gebruiken. De elektra en verwarming wil ik laten doortrekken en de wanden en plafonds laten stuken. Het is nog niet bekend of er ene vergunning aangevraagd dient te worden.

Voorkant woning uitbouwen

Wij hebben een koopcontract getekend voor een nieuwe woning en willen graag aan de voorzijde de woonkamer verlengen met een uitbouw van 1.50 bij 3.50 meter. De uitbouw krijgt een plat dak met gemetselde muren met kozijnen daarboven. Verder dient hij sleutelklaar opgeleverd te worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter hebben de buren deze uitbouw ook dus wij voorzien geen problemen.

Woning uitbouwen

Wij hebben plannen om de huidige woning uit te bouwen. De woonkamer willen wij verlengen met 5 meter in de breedte en 2.50 meter in de lengte. In de gevel komen openslaande deuren en de wanden en het plafond moeten worden gestuukt. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Stenen uitbouw plaatsen

Wij willen graag aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren om zo de woonkamer te verlengen. De ruimte zal ongeveer 2.50 bij 5.50 meter moeten worden met een plat dak en van steen. In de achtergevel komt er of een schuifpui of openslaande deuren en de elektra moet worden doorgetrokken. Daarna wil ik graag de wanden en het plafond laten stuken. Het is onbekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Uitbouw aan het woonhuis plaatsen

Wij willen de woonkamer graag verlengen met een uitbouw van 2.50 bij 6 meter. Het kozijn met loopdeur in de huidige achtergevel willen wij graag gebruiken bij de uitbouw. De elektra en de vloerverwarming dient te worden doorgetrokken. Verder moeten de wanden en het plafond worden gestuukt en een vloer gelegd.

Aanbouw aan achterzijde en zijkant bouwen

Aan de achterzijde willen wij een uitbouw laten plaatsen van 4 meter diep en 9.50 meter breed. Daarnaast wil ik aan de zijkant een uitbouw van 2.50 meter diep en 6 meter breed. Beide uitbouwen willen wij gebruiken om de woonkamer te verlengen. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt en de elektra en verwarming doorgetrokken. Aan de achterzijde willen wij graag openslaande deuren met glaspartijen daarnaast. Beide uitbouwen mogen vergunningsvrij geplaatst worden, dit is al nagevraagd bij de gemeente.

Woonkamer uitbouwen

Graag willen wij onze woonkamer verlengen met een uitbouw van 3 meter bij 5,5 meter. De huidige kozijnen met schuifpui kunnen worden overgezet. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn voor het stuken en het doortrekken van de elektra en vloerverwarming. Het is nog onbekend of er een vergunning nodig is.