Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw 2 verdiepingen en dakopbouw volledige woning platdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw 2 verdiepingen en dakopbouw volledige woning platdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw 2 verdiepingen en dakopbouw volledige woning platdak

Uitbouw 2 verdiepingen realiseren

Ik zoek een aannemer die mij een indicatie kan geven voor een uitbouw van twee verdiepingen. Een uitbouw ca 1,5 m diep, 6,4 m breed en 2,verdiepingen hoog.

Dakopbouw & dakkapellen achterkant

Ik heb een rijtjeshuis van twee verdiepingen waar ik nog een zolder op wil gebouwd hebben. Ik wil een zolder met dakkapelen en een schuin dak. Deze uitbouw wordt aan de tuinkant 5 bij 2,44 meter. Ik wil eerst een offerte ontvangen voor ik verder ga met de vergunning. Graag wil ik in overleg met de vakman over het materiaal en de grootte van de dakkappelen.

Uitbouw (prefab) over dubbele verdieping laten bouwen

Wij willen een prefab (indien mogelijk), stenen uitbouw realiseren. Circa 12 meter breed (over de gehele breedte) en 4 meter diep. Graag 2 verdiepingen, goothoogte op circa 3,5 meter. Graag compleet afwerking met elektra en stucwerk. Woning bestaat nu uit begane grond en zolderverdieping met zadeldak. Aan de achterzijde staat momenteel een houten uitbouw welke gesloopt en afgevoerd moet worden.

Opbouw op bestaande (originele) uitbouw aan achterzijde tussenwoning ter uitbreiding 1e verdieping

Wij willen ongeveer begin 2021 (in overleg met de planning van de vakman) aan de achterzijde van ons huis een opbouw op de reeds aanwezige uitbouw. Dit om onze 1e verdieping te vergroten met een slaapkamer en een berging. De huidige uitbouw beneden is 3 meter dieper dan de 2 verdiepingen erboven. De woning is circa 6 meter breed. (zie foto). De nieuwe uitbreiding heeft dus alleen betrekking op de 1e verdieping. Aan 1 zijde hebben de buren zelfs een rechte achtergevel die ook nog doorgaat t/m hun 2e verdieping. Vergunning voor bij ons alleen de 1e verdieping moet dus geen probleem zijn, deze is echter nog niet aangevraagd.

Aanbouw 2 verdiepingen

De huidige aanbouw is in slechte staat. Deze moet afgebroken worden. De nieuwe aanbouw moet gelijk met een verdieping er boven op geplaatst worden. De buren aan de ene kant hebben het al, de buren aan de andere kant niet. De uitbouw moet casco opgeleverd worden met een houten constructie. Ik weet niet zeker of er een nieuwe fundering in moet komen. De maten zijn 2.5 x 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw met eventueel 2 verdiepingen + voor- en achterzijde dakkapel

Wij willen achter onze recent aangeschafte hoekwoning een uitbouw laten plaatsen met eventueel 2 verdiepingen. 7 meter breed x 4 meter diep. Ik wil hier graag een offerte voor ontvangen. Nog geen vergunning aangevraagd. Mogelijk ook aan zowel de voor- als de achterzijde een nieuwe dakkapel. De achterzijde is goed bereikbaar met een auto.

Complete verbouwing/renovatie om energie-zuinige woning te creeren

Wij hebben ons eigen huis reeds verkocht en een huis uit 1961 in Breukelen aangekocht. Er is de afgelopen 35 jaar echter nauwelijks onderhoud geweest en wij willen er een energie-zuinige woning van maken. Het gaat om een grote, complete renovatie en verbouwing. Gelijktrekken plafondhoogte in de woonkamer (nu hoogteverschil in het plafond door een ronde verticale ijzeren paal in de woonkamer die andere balken ondersteunt en die wij verwijderd willen hebben). Tevens willen wij een uitbouw aan de achterzijde van 2,80 meter x 6,00 meter waarin dezelfde plafondhoogte heerst als in de rest van de woonkamer. Alle elektra in huis dient vernieuwd te worden en de riolering gecontroleerd en waar nodig vernieuwd. Op de 1e verdieping willen wij een nieuwe complete Badkamer en op zolder een nieuwe tweede complete Badkamer. Verder willen wij op de BG en alle verdiepingen vloerverwarming. Wij willen geen CV-ketel en geen radiatoren. Er moeten zonnepanelen komen en een warmtepomp die voor de energie gaan zorgen. De gas-aansluiting dient afgesloten te worden. De woning dient geisoleerd te worden, en heeft momenteel ook nog niet overal dubbel glas. Ook het dak dient gerenoveerd te worden en wij willen 2 Dakkapellen, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De keuken dient ook vernieuwd te worden.

Uitbouw op twee verdiepingen

Graag zouden wij de uitbouw van de keuken gelijk willen trekken om zo een open keuken te creëren met openslaande deuren naar de tuin (2 bij 3m). Daarnaast hebben wij aan dezelfde zijde een klein balkon bij onze slaapkamer en badkamer op de 1e verdieping van 1.10m bij 5.10m. Ook dit zouden wij willen uitbouwen om meer ruimte te creëren voor onze bad-en slaapkamer. We hebben verder een plat dak (bitumineus) en huis is gefundeerd op staal. Eventuele bouwtekeningen van de buren kan ik meesturen.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Wij willen een uitbouw van de woonkamer, ca 5,5 meter breed, 2,5 / 3 meter diep. wij moeten in september onze hypotheek verlengen. Dan is voor ons de optie of verhuizen, of ruimte creëren. Daarom zijn wij ons aan het oriënteren op een uitbouw. Wij willen openslaande deuren aan de achterkant met ramen ernaast aan weerszijden. Het is een hoekhuis. De uitbouw willen wij van beton met steen in de kleur van het huis. Voor zover wij hebben kunnen zien is tot 2,5 m geen vergunning nodig. Fundering is nodig, bij buren met een uitbouw is er niet geheid, maar wel geboord. Wij hebben klei grond. Complete oplevering, dus graag geschilderd, afgetimmerd, gestuct. Graag ook een optie voor vloerverwarming. De muur moet doorgebroken worden en een draagbalk geplaatst worden. Er zijn 2 verdiepingen bovenop. Het fijnst is als wij dit jaar kunnen beginnen, maar wel na september.

Balkon bouwen

Graag zouden wij een stalen balkon constructie aan de achtergevel van ons pand willen laten plaatsen (3 verdiepingen/balkons) Op de begane grond is een uitbouw aanwezig, het is niet bekend of de balkons daar op kunnen steunen. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor deze klus (los gespecificeerd: stalen constructie/bouwkosten/eventuele vergunningskosten/nieuw te plaatsen houten kozijnen naar balkons en houten vlonders op balkon) Hoop van u te horen!

Partners

Partners van Casius