Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw 2 verdiepingen en dakopbouw volledige woning platdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw 2 verdiepingen en dakopbouw volledige woning platdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw 2 verdiepingen en dakopbouw volledige woning platdak

Uitbouw achterzijde

Hierbij vraag ik een offerte voor een prefab aanbouw aan de achterzijde voor 2 verdiepingen. Gaat om uitbouw woonkamer met daarop een verdieping voor 2 slaapkamers. Breed 5 meter Diep 3 meter e.e.a. inclusief stucwerk en elektra, zoveel als mogelijk netjes afgewerkt. U mag mij bellen voor meer aanvullende informatie.

Opbouw en uitbouw realiseren

Het gaat om een opbouw en om een uitbouw. Opbouw op plat dak van 6,5 m bij 10 m met koepel en trapgat, uitbouw in tuin van 6,5 bij 4 m. Voor de uitbouw is een geen vergunning nodig. Graag van bakstenen. Ik weet niet of er een fundering nodig is, maar denk het wel. Er komt of een volledige schuifpui of/ vouwdeurenpui in of 2 kleinere deuren. Graag de prijs van een casco- en complete oplevering. De opbouw kan prefab of op dak zelf opgebouwd worden. Het is een hoekhuis. in de opbouw komt een: badkamer, toilet en slaapgedeelte. Huidige huis is 2 verdiepingen, uit 1962. Graag ook prijs voor beide opleveringsmogelijkheden.

Uitbouw 2 verdiepingen en dakopbouw volledige woning platdak

- Ik wil graag een uitbouw van 5/2,4 met 2 verdiepingen, moet compleet afgewerkt worden met elektra, stucwerk, een goede fundering en een gemetselde buitenkant. - Complete dakopbouw met badkamer en wasruimte, elektra, stucwerk, en keralit aan de buitenkant - Boven uitbouw terras. Vloerverwarming op de begane grond en in de dakopbouw. Ik heb nog geen vergunning. Die is wel nodig, maar die ga ik zelf aanvragen.

Aanbouw bij een dijkwoning van twee verdiepingen realiseren

Ik ben in onderhandeling voor een dijkwoning waar ik graag een aanbouw aan zou willen laten bouwen. Ik ben op zoek naar een prijsindicatie en/of eventuele mogelijke partijen waar ik de klus graag aan zou willen uitbesteden. De voorkeur betreft creatie van een extra slaapkamer op dijkniveau en uitbreiding van de woonlaag onder dijkniveau. Ik heb voor de beeldvorming een tweetal foto's toegevoegd. Voor de uitbouw op de foto's is al een vergunning verstrekt. Bouwtekeningen zouden wel gemaakt moeten worden. Qua afmetingen willen wij graag advies hebben wat er mogelijk is. Zijn er standaard maten waar wij uit zouden kunnen kiezen? Er zal waarschijnlijk geheid moeten worden. In eerste instantie willen we een casco oplevering, wel met stucwerk. We willen geen houten constructie, verder maakt het ons niet heel veel uit. Ik wil graag in eerste instantie via de mail benaderd willen worden, in verband met werkzaamheden. Graag ontvangen we een prijsindicatie.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 2 verdiepingen van 3 bij 6 meter. Er hoeft niet geheid te worden. Compleet/casco is in overleg. Er hoeft geen elektra en stucwerk gedaan te worden en de uitbouw moet houtskelet worden. Graag een offerte.

Recht optrekken 3de verdieping

Eind januari 2020 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. De woning is een rechthoekige woning waarbij de eerste 2 verdiepingen gelijk lopen en de 3de etage voor de helft opgetrokken is. We willen deze graag uitbouwen waardoor er ongeveer 28 m2 extra ruimte ontstaat. We krijgen eind januari de sleutel, voor die tijd zouden we eventueel een afspraak kunnen maken. Ik heb geen idee of de constructie sterk genoeg is, meerdere buren hebben het ook gedaan, dus neem aan van wel. Een vergunning is nog de vraag of deze nodig is, omdat het aan de achterkant is. Ik zou dit kunnen navragen bij de gemeente. Ik wil graag een complete oplevering, maar dat ligt nog een beetje aan de kosten. Er zou verwarming moeten komen, ramen, elektra en mogelijk ook stucwerk. Een trap is niet nodig. We willen graag een prefab of een houten constructie. Het huis zelf is niet gemetseld, maar afgewerkt met rabat delen. Graag wil ik zo spoedig mogelijk in contact komen over de mogelijkheden en de periode waarin de uitbouw zou kunnen worden uitgevoerd. Hartelijk dank.

Uitbouw achterzijde van 3 verdiepingen realiseren

Wij willen een bod doen op een huis, een dijkwoning. Het huis is dus nog niet ons eigendom. De hoogte van ons bod zal echter afhankelijk zijn van de kosten van de aanbouw, en de renovatie van het bestaande huis. Wij zouden hier graag wat duidelijkheid over verkrijgen. Als we het huis kunnen aankopen, zullen we de aanbouw ook daadwerkelijk gaan realiseren. Toelichting op het huis en onze wensen: het betreft een dijkhuis. We zouden een aanbouw willen hebben van het liefst 3 verdiepingen, maar als dit te duur is in ieder geval 2. De buren op de foto hebben ook zo een uitbouw. De constructie willen we graag advies over, maar de buitenkant zouden we een beetje zoals de buren op de foto willen hebben, maar met meer glas. We willen een complete oplevering, ook met keuken. Het hoeft niet het duurste te worden, meet ruimte vinden we belangrijker dan de duurste spullen. Zolang het maar degelijk is afgewerkt. De afmeting zal ongeveer 5,5 x 5 meter worden. Er staat nu een aanbouw, deze zou waarschijnlijk verwijdert moeten worden. Ik heb ook gesproken met de architect. Het huis staat op stalen palen. Hij gaf aan dat heien ook voor de aanbouw nodig zal zijn. Het liefst ontvangen we twee offertes: een voor twee verdiepingen en een voor drie. Als dit niet mogelijk is begrijpen we dat ook. Alvast dank en graag ontvangen we een prijsindicatie.

Uitbouw dakopbouw

We willen een dakopbouw op ons appartement. We willen graag advies over wat er allemaal nodig is. Het appartement is ongeveer 90 m2 en we willen op de helft een opbouw. Ik weet niet of ons dak sterk genoeg is, ik denk het wel want onze buren hebben er ook een. Het appartementen complex heeft 3 verdiepingen en het dak heeft een plat dak. Een vergunning is nodig. We willen een complete oplevering met elektriciteit en stucwerk. De constructie willen we waarschijnlijk prefab. Graag komen we in contact.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een huis op het oog wat te koop staat, we zitten er aan de denken om deze mogelijk uit te bouwen over 2 verdiepingen, wat zouden hier de kosten voor zijn? Er is gedeeltelijk al een bestaande uitbouw op de begaande grond. OP de grond zou de maat 3,87 breed zijn bij 2,5 diep en op de eerste verdieping 6 meter breed bij 1,70 diep. Het is een jaren 50 woning.

Uitbouw 2 verdiepingen achter

Het gaat om een uitbouw van 4.5 x 8.5 en dan twee verdiepingen. Het liefst een gemetselde uitbouw met een goede degelijke afwerking. Er hoeft geen trap aan te komen. Optie is een plat dak of een schuin dak verlengen. Badkamer komt er, een keuken en een vloer. Het zal ook moeten worden geheid in verband met de fundering.