Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen

Uitbouw achterzijde

Wij willen ons huis uitbouwen. Grof gezegd heeft het huis momenteel een b vorm waarbij de gang/keuken de lange kant is en de woonkamer/eetkamer de korte kant. We willen de het huis 1 verdieping hoog (huidige keuken is 2.60 hoog en huidige woon- en achterkamer is 3.00 meter hoog) naar een rechthoek trekken. Fundering moet nog gemaakt worden en verder gaat het om het opmetselen van de nieuwe buiten muren, plaatsen van binten, maken van het dak (platdak), vernieuwen van het huidige kozijn met openslaande tuindeuren, vervangen van het kozijn in de keuken en het doorzagen van de bestaande muur. Ik zal zelf de huidige keuken verwijderen, zorg dragen voor het bouwrijp maken van het nieuwe stuk en de binnenafwerking voor mijn rekening nemen. Het stuk wat aangebouwd moet worden is 2.50 (breed) bij 3.75 (lang). Ik heb een plattegrond toegevoegd voor een indicatie van de huidige situatie. Opmerking de kozijnen die vervangen dienen te worden moeten wel houten kozijnen zijn.

Huis volledig laten verbouwen

Wij willen een grote verbouwing doen. De woonkamer en keuken ombouwen tot 1 woonruimte met open keuken. Deze ruimte ook gelijktrekken aan het huis van de buren. Verder willen we graag 1 keukendeur zoals op de plek waar deze nu zit en een grote harmonicadeur over de resterende volledige breedte. In de hoek van de keuken en de gang zit de CV ketel. Deze mag wat ons betreft worden verplaatst naar een andere plek in het huis. Op de 1e verdieping willen we de achterkant van het huis gelijktrekken met de begane grond. Zo ontstaat er ruimte voor een grotere badkamer met aparte douche en bad, een eigen wc-ruimte en een washok voor de droger en wasmachine. Tevens is er genoeg ruimte om tussen slaapkamer I en II een inloopkast of trapgang te creëren. Indien er een trapgang wordt gecreëerd kan er wellicht onder de trap een bergkast worden gemaakt. Op de nieuwe 2e verdieping willen we een ruimte hebben die in de toekomst simpel in 2 (slaap) ruimtes is te verbouwen. Aan de voorkant willen we 2 hoge smalle (Franse) ramen. Aan de achterkant een deur (openslaand / schuif / harmonica). Omdat het oppervlakte van de 1e verdieping erg groot is, is het wellicht een idee om een dakterras aan de achterkant te maken. Deze is qua grootte bijvoorbeeld gelijk aan uitbouw berekend vanaf de achterkant van de oude woonkamer. Verder willen we graag dat er ruimte is voor een tweepersoonsbed, een klein bureau/tafel met stoel, tv, wastafel, bad/douch (beide(?)) en een kledingruimte/inloopkast. Wellicht kan de CV-ketel ook wel op deze verdieping worden geplaatst. Graag willen we ook zonnepanelen plaatsen op het dak en als het mogelijk is aan de achterkant van het dak aangezien de achtertuin op het zuid(westen) ligt. In de bijlagen treft u wat eigen schetsen aan. Feel free om alternatieven bieden. Is het tevens mogelijk dat jullie een algemene schatting van de kosten kunnen geven. Begrijpelijk zal het ook afhangen van de afwerking en gekozen materialen, maar alle hulp is welkom.

Een verdieping erbij bouwen

Wij willen graag een uitbouw in de achtertuin van 2,5 meter bij 6 meter en een zolder aanmaken. Ik wil alleen de muren geplaatst hebben en het dakdeel op zolder. Ik wil graag de expertise van de vakman voor wat voor muren ik wil hebben. Ik heb nog geen vergunning en daar wil ik ook hulp mee.

Uitbouw vergroten en daarop een opbouw maken

Namens onze zoon wil ik een offerte aanvragen voor het vergroten van zijn eengezinswoning. Het betreft een hoekwoning waar aan de achterzijde al een uitbouw over de volledige breedte bestaat van 3 meter diep. Hij wil die uitbouw laten vergroten tot 5 meter diep en er bovendien een verdieping op laten bouwen tot de bestaande goothoogte. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Staalconstructie maken en achtergevel slopen

Het werk is als volgt: Slopen van achtergevel woning breed op begane grond : 7,30 meter breed en verdieping hoog. Staalconstructie ligger achtergevel plaatsen, overspanning 7,30 meter + 2 kolommen Staalconstructie uitbouw plaatsen 8,6 meter overspanning + 2 kolommen. Staalconstructie 2x, li+re zijde uitbouw, 3,60 meter + 1 meter overstek +4 kolommen Staalconstructie ligger overstek 8,6 meter

Opbouw op uitbouw maken

Wij willen graag samen met onze buren een opbouw op onze uitbouw. Ons dak loopt vanaf de eerste verdieping schuin, maar dit willen we recht omhoog trekken vanaf de uitbouw. In de bijgevoegde afbeelding staat met de rode lijn de bestaande situatie (ongeveer) aangegeven. Ook staat bij het vooraanzicht het huis van de buren er op. Graag ontvangen wij vrijblijvend een (globale) offerte, graag er daarbij vanuit gaande dat wij een aparte offerte willen ontvangen van de buren, maar dat dit wel gezamenlijk opgepakt zou worden. Graag contact zo veel mogelijk via de mail doen i.v.m. mijn werk.

Houten uitbouwtje maken op een dakterras

Ik heb op de 1e verdieping aan mijn tussenwoning een dakterras en wil daar graag een stukje houten uitbouw op laten maken van 100 x 400 cm. Op deze wijze wordt een slaapkamer wat vergroot. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Uitbouw aan achterzijde

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw van de achterzijde van onze woning. Begane grond en 1e verdieping. Begane grond ongeveer 3,5 meter, verdieping ongeveer 2,5 meter. Met een mooie stalen harmonica-pui op de begane grond en dakramen.

Uitbouw met verdieping maken

Wij willen een uitbouw met een bovenverdieping voor extra slaapkamers. Openslaande tuindeuren met nog ramen tot aan grond daarnaast. Afmetingen zijn ongeveer 2.5 a 3 meter bij 6 meter. Zal waarschijnlijk ook iets van voorwerk gedaan moeten worden.

Aanbouwen en uitbouwen

Huis 1960, huidige garage in de tuin afbreken. Ik wil graag een uitbouw: begane grond 6 x 4 meter uitbouw, 1ste verdieping uitbouw 6 x 2 meter en langs uitbouw/huis garage bouwen van 6 x 3 meter. Offerte mag mag zowel ruwbouw als afgewerkt zijn. Maar voorkeur voor ruwbouw. Eind dit jaar ontvang ik de sleutel, maar ik kan eerder ook de woning met u doorlopen.