Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen

Uitbouw op tweede verdieping

Wij willen alleen op 2e etage een uitbouw plaatsen (groene deel). Zie bijlage. Ik wil weten wat de verschillen zijn tussen prefab, houtskelet en metselen. Ik wil elektra leidingen naar de uitbouw toe getrokken hebben.

Aanbouw doortrekken naar 1ste verdieping

Bij ons nieuwbouwhuis nemen wij een uitbouw van 1,2 meter bij 5,1 meter. Deze uitbouw zouden we graag willen doortrekken naar de eerste verdieping, alleen is dat niet mogelijk tijdens het project. Graag zou ik willen weten hoeveel het ongeveer kost om het later door u te doen.

Opbouw op de woning bouwen

Op het platte dak van de woning op in Den Haag moet een opbouw komen. Het enige lastige is dat de opbouw hetzelfde moet zijn als bij de andere woningen in de straat. Ze lijken een beetje op scheepscontainers met een schuine zijde aan de voorkant. Het moet een prefab opbouw worden. Water- en elektraleidingen optioneel. De binnenkant moet casco geleverd worden. Naast deze opbouw moet er ook een trap van de etage naar deze nieuwe verdieping aangelegd worden. Electra, waterleidingen en een toilet moet ook geplaatst worden. Daarnaast moet er een kleine uitbouw gemaakt worden op de eerste verdieping, aansluitend op het bestaande dakterras, met een kunststof raamkozijn.

Uitbouw en dakopbouw plaatsen

Wij wonen op de Kajuit 18 in Noorderplassen West. Tijdens de bouw hebben wij onze woonkamer laten uitbouwen met 2,5 meter. Nu zijn we aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om de eerste verdieping verder uit te bouwen tot de hoogte van de woonkamer. Daarbij een tweede verdieping (dakopbouw) op de eerste etage te bouwen. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn en is dit wel te realiseren.

Aanbouw van twee verdiepingen maken

Uitbouw zowel begane grond als eerste verdieping met schuin dak van 7,5 meter breed en 4 meter diep. Gelijk ook dakkapel van 8 meter laten plaatsen. Het is een stenen huis uit de jaren '80. Op de plek waar de fundering komt, ligt nog wel een oude septictank.

Uitbouw op tweede verdieping

Een uitbouw maken op de 2e verdieping van ongeveer 3 x 5 meter. Aanleggen water + afvoer, elektra. Vergunning nog niet aangevraagd.

Kelder in de tuin

Een kelder in de tuin van 6 x 6 of 6 x 7 meter. Met een trap die uitkomt in de uitbouw. Rekening houden dat hier nog een uitbouw op komt en optie tot nog een verdieping. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Aanbouw op de tweede verdieping bouwen

Een aanbouw op de tweede verdieping op de bestaande keuken. Hier moet een nieuwe badkamer geplaatst worden. De afmetingen zijn 3 meter bij 3 meter. Dit heeft alleen meldplicht aangezien de buren al een dergelijke uitbouw hebben.

Dakopbouw realiseren

Wij overwegen in de toekomst ons huis uit te bouwen op de eerste verdieping door middel van een uitbouw op de aangebouwde garage en keuken of door een verdieping boven de zolder te bouwen. Voorlopig is dat nog niet aan de orde, dus ik vraag niet om een offerte, mijn vraag is vooral of die laatste optie wel mogelijk is. Ons huis is namelijk niet symmetrisch en heeft aan de voorkant een schuine kant op de eerste verdieping en zolder, en aan de achterkant alleen bij de zolder. We hebben een 2 onder een kap woning. Het liefst zou ik van de huidige zolder wen volledige verdieping maken en daarboven een bergzolder met schuine kanten. Verwacht u dat dit qua constructie mogelijk is? Ik begrijp dat het absoluut niet mogelijk is om daar een prijsindicatie van te geven, maar als ik verwacht dat zoiets tussen de 50.000 en 100.000 euro kost, heb ik dan een realistische verwachting?

2e verdieping uitbouwen

Wij willen graag de totale kosten weten voor een uitbouw op de tweede verdieping. Het huidige dakkapel moet er uit. De breedte van de woning betreft 517 centimeter. Beslaat 2 kamers. Onder het dak is op de eerste verdieping een gemetselde gevel met een raam en een deur. Ik weet niet of die voldoende draagkracht heeft. Ik wil een eenzijdige daklift of 'dakkapel 2.0'. Zullen we een afspraak maken?