Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een uitbouw naast en een serre achter een woning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een uitbouw naast en een serre achter een woning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een uitbouw naast en een serre achter een woning realiseren

Uitbouw woning of serre realiseren

Ik ben mij aan het oriënteren voor een mogelijke uitbouw of serre aan de woning. Afmetingen circa 450 x 300 cm. De procedure voor een omgevingsprocedure besteed ik uit aan de aannemer. Ik beschik nog niet over een tekening. Ik laat mij informeren over de juiste fundering. En ik ben nieuwsgierig naar zowel een casco variant als complete oplevering. Mocht het een uitbouw worden dan wordt hiermee de keuken vergroot en zijn er dus leiding en elektra taken aan deze klus toe te voegen. Aan de achterkant van de woning zit nu een kozijn met 2 deuren. Dit kan mogelijk hergebruikt worden in de nieuwe situatie.

Serre uitbouw

Graag wil ik een offerte voor een serre uitbouw van 5 m bij 3 m. Daarbij wil ik graag de mogelijkheden van een glazen dak dat ook open kan schuiven (is dit mogelijk?) ook graag spotjes en zonwering meenemen in de offerte. Tevens vind ik goede isolatie belangrijk omdat ik de serre deel wil uit laten maken van de woonkamer.

Fundering voor een uitbouw of serre achterzijde woning realiseren

Wij willen uitbouwen of een serre plaatsen. Hiervoor hebben wij een fundering nodig van ongeveer 3 x 3,5, minimaal 750kg. Het is veengrond, en verzakt snel op sommige plekken. Wij weten niet wat voor soort fundering nodig is. Een achterom is aanwezig. Nu ligt er een terras, dat zou dat weg gehaald moeten worden. We twijfelen nog tussen een serre of een uitbouw, zou voor beide soorten fundering een prijsopgaven gemaakt kunnen worden?

Serre realiseren aan een bestaande woning

We willen een serre aangebouwd aan de bestaande woning. 1 kant komt vast aan de uitbouw van de buren, de andere kant is langs de heg. Breedte circa 5 meter diepte en circa 3 meter. We willen een glazen schuifwand en glazen schuifdak, zonnewering en sfeerverlichting. Ook willen we vaste verwarming zodat deze ruimte in de winter gewoon gebruikt kan worden. In de buurt is een convector put waar het mogelijk op aangesloten kan worden. De verwarming moet wel los staan van de anderen, dat wij zelf kunnen bepalen hoe warm we het verwarmen. Voor zover we weten is een vergunning niet nodig, de buren hebben de uitbouw zonder vergunning gebouwd. Ook gaven zij aan dat zij geen speciale fundering nodig hadden. Wat hier dus nodig is, durven we niet te zeggen. We dachten aan aluminium. We willen iets dat onderhoudsvriendelijk is.

Uitbouw of serre plaatsen

Wij willen een uitbouw of serre van 3 meter breed en 2 meter diep. Bestaande pui word bij uitbouw hergebruikt. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en wil ik dat het een houten constructie krijgt. Het is vergunningsvrij. Graag een offerte hiervoor.

Uitbouw van een serre

Ik wens een uitbouw van een serre in aluminium vorm. Afgewerkt met ramen, schuifdeuren en (onder)vloer. Er zal eerst een fundering gerealiseerd moeten worden. Hierover laat ik mij informeren. De afmetingen zijn 5,75 m breed 2,75 m hoog en 3 m diep.

Serre uitbouw aan de achterzijde realiseren

Het gaat om een serre uitbouw aan een woning. Het formaat is plus-minus 250 x 230 cm. Of een vergunning nodig is durf ik niet te zeggen. Mocht dit zo zijn, graag door vakman regelen. De serre moet ook in de winter bruikbaar zijn. Fundering durf ik niet te zeggen, graag ontvang ik advies. Graag willen we een kunststof constructie en elektra.

Uitbouw van gevel op dak

Op de 2e etage van ons huis willen wij de gevel anderhalve meter verplaatsen op wat nu een terras is. We willen gebruik maken van de bestaande kozijnen. Er zal aan één zijkant een muur moeten worden aangebouwd en er zal een dak op moeten. Verder moeten er twee radiatoren verplaatst worden (ongeveer 1.50 m). Het leidingwerk moet hiervoor verlengd worden. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Wij hebben te maken met vve, dus ik moet het eerst nog aan hen voorleggen. De muur wil ik graag van metselwerk, of het wordt misschien een soort serre-achtige constructie. Het oude materiaal graag afvoeren. De constructie van het huis zou het moeten houden. Oplevering graag compleet.

Uitbouw/serre aan de zijkant van het huis

Wij willen graag een uitbouw /serre aan de zijkant van het huis van 2.5 m bij 5.m. Wel met een dicht dak, en de zijkanten als serre. Graag een indicatie van de kosten inclusief vloer, elektra en afwerking. Welke grond er ligt in de tuin is gewoon aarde neem ik aan, maar wat voor fundering nodig is durf ik niet te zeggen. Ik voeg een foto bij van uw site dit idee is wat wij willen. Of een vergunning nodig is durf ik niet te zeggen. We willen waarschijnlijk kunststof. We horen graag van u.

Serre uitbouw aan woning

Ik wil de achterzijde van het huis uitbouwen met een serre. Het moet een onderdeel worden van de woonkamer, dus geen wintertuin maar een serre met de juiste isolatiewaarde. De verwarming is hoogtemperatuur CV, in een convectorput. Een zijde (rechter vanuit zichtbeeld bijgestuurde plaat) moet dicht worden (geen doorkijk) mag steense muur zijn. De serre moet voorzien worden van een zonwering en mogelijkheid om de zijkanten te verblinden (gordijn o.i.d.). De afmeting is +/- 500 x 300. De vloer moet goed geïsoleerd worden naar huidige maatstaven en afgewerkt met een gietvloer. BVD