Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande uitbouw serre vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande uitbouw serre vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande uitbouw serre vervangen

Uitbouw achterzijde huis. en verwijderen van serre

Uitbouw vervangen. Constructie moet een steiger kunnen ondersteunen. Combinatie van hout en steen. Hoge isolatie waarde. Vloerverwarming Genoeg licht. Elektra 3 m bij 6 m.

Klassieke serre uitbouw

Wij willen aan onze woning een klassieke serre uitbouw van 4 bij 3 m. Een zijde zal volledig uit baksteen bestaan. De onderkant willen we ook een rand gemetseld. De rest willen we met hout of aluminium, hier willen we graag advies over. Verder willen we graag HR glas. Een vergunning is as het goed is niet nodig. De serre komt aan de achterzijde. Ik denk dat er voor de fundering een betonplaat nodig is, maar dat weet ik niet zeker. We willen graag een binnenafwerking (vloer leggen enzovoorts) en elektra is ook nodig. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw achterzijde aan nieuwbouwwoning

Bij nader inzien willen we toch graag een uitbouw zoals te zien is op de bijgevoegde foto. Breedte woning is 5,5 meter en de uitbouw is 1,2 meter Woning wordt opgeleverd in 2e kwartaal 2020 Woning is gasloos en voorzien van vloerverwarming, de vraag is of deze vloervewarming kan worden meegetrokken in de uitbouw. Wij denken aan een prefab uitvoering. Online zagen wij opties voor een glazen dak zoals in een serre, graag meenemen alsmede een optie voor EPDM. Er is waarschijnlijk geen fundering aanwezig voor de uitbouw, deze zal er ook moeten komen, daarnaast willen wij ten minste 2 contactdozen terug zien. Vanaf de oplevering willen wij beginnen.

Serre renoveren of opknappen

Ik wil mijn serre/uitbouw opknappen. Het gaat om 20 m2 serre met een schuin leer dak en grote raampartijen. De serre is vrij oud (rond jaren 70?) en is een beetje verzakt. Nu is het stabiel maar ik wil het beter laten funderen. Het dak en zijwanden moeten ook opgeknapt worden.

Uitbouw achterzijde woning dmv serre

We gaan in april verhuizen. We zouden graag de woning door middel van een glazen serre willen uitbouwen. De afmetingen zijn 5,20 meter diep bij 2,50 meter breed. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk en een fundering. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw of serre achterkant woning

Wij overwegen een casco aanbouw aan de achterkant van de woning. Het gedeelte waar de aanbouw komt is de keuken. Breed 4,4 M en diep ca 2,5. Moet er een liggen geplaatst worden waar de muur wordt doorgebroken? De uitbouw komt tussen 2 muren in (zie foto). We zijn benieuwd naar de prijs in het geval we kiezen voor een stalen uitbouw met glas + deuren, en een uitbouw waarbij de bovenkant hout? en 1 raam, de achterkant staal + deur.

Bestaande uitbouw/serre vervangen

Wij willen de bestaande uitbouw/serre vervangen. De fundering en betonvloer hoeven niet vervangen te worden. De uitbouw is 4 bij 4 meter. Alles moet gesloopt worden en de nieuwe uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en kunststof kozijnen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Serre maken

Wij willen een uitbouw van 500 x 200. Zijkant muren glazen schuifpui dak. En de hele achter pui moet eruit. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, met misschien elektra, geen stucwerk, een fundering en stenen zijkanten. Uitgaven zelf mogelijk.

Serre aanbouw

Woon serre aanbouw aan bestaande woonkamer. Afmetingen 2,5 meter diep en c.a. 5 meter breed. Er dient een fundering te worden gelegd, inclusief vloerverwarming en tegels. Op dit moment hebben wij ook geen vloerverwarming in de huidge woonkamer, hier willen wij dat ook realiseren, dit is een oppervlakte van ongeveer 60m2. Rekening houdend met aansluitingen van elektra. Een schuifpui inclusief sloten. De serre is een verlenging van de woonkamer en dien onderhoudsvrij te zijn en zet lang mee gaan. De keuze valt voor een serre in plaats van een uitbouw vanwege de hogere kosten, doorlooptijd en complexiteit (maar advies is welkom).

Uitbouw woning of serre realiseren

Ik ben mij aan het oriënteren voor een mogelijke uitbouw of serre aan de woning. Afmetingen circa 450 x 300 cm. De procedure voor een omgevingsprocedure besteed ik uit aan de aannemer. Ik beschik nog niet over een tekening. Ik laat mij informeren over de juiste fundering. En ik ben nieuwsgierig naar zowel een casco variant als complete oplevering. Mocht het een uitbouw worden dan wordt hiermee de keuken vergroot en zijn er dus leiding en elektra taken aan deze klus toe te voegen. Aan de achterkant van de woning zit nu een kozijn met 2 deuren. Dit kan mogelijk hergebruikt worden in de nieuwe situatie.