Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande uitbouw serre vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande uitbouw serre vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande uitbouw serre vervangen

Uitbouw achterzijde in Houtskeletbouw

We willen een uitbouw aan de achterzijde (circa 6,00 meter breed x 3,00 meter diep) vermoedelijk in Houtskeletbouw (graag advies van de Aannemer) met veel glas en een schuifpui (of openslaande deuren) en verwarming/elektra. De huidige serre moet verwijderd en afgevoerd worden. Tevens is er een stukje bestaande bebouwing vanuit de achtergevel waarin wij geadviseerd willen worden om dit op te nemen in de nieuwbouw of eerst te laten verwijderen en dan nieuw terug te plaatsen. Eventueel willen wij op het dak van de nieuwe uitbouw een sedum-dak aan laten leggen dus graag ter voorbereiding hier rekening mee houden. Het betreft een hoekwoning waarbij de buren al een uitbouw hebben staan.

Serre uitbouw

Ik wil een serre uitbouw van glas (HR +++) , met fundering, + verbouwen kelder met plaatsen van deur en raam. De maten van de aanbouw worden 6 x 3 x 3 meter.

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Uitbouw achterzijde woning + serre in achtertuin tegen de schuur

I would like to extend the living room by 3 or 4 meters. It should be done with bricks and with the same slide-door we have currently . Same as my neighbors. On both sides is allready a brick wall. Also i would like to have a separate price for a "serre" wich should be place in the back of the garden, against the barn.

Uitbouw keuken achterzijde (serre)

Idee is om uitbouw te hebben van de keuken aan de achterzijde woning. Glazen of plat dat boven en over volledige lengte een harmonica deur van glas. Maten uitbouw lxhxb 540x250x165 Waarschijnlijk uitbouw door buitenmuur met stalen balk constructie...

Uitbouw achterzijde + serre bij buren

Dubbele klus: uitbouw + serre bij buren Uitbouw wordt 2 meter diep en 4,5 breed Voorkeur voor een complete oplevering, er isgeen constructie of heiwerk nodig.

Gemetselde of glazen uitbouw realiseren

Graag ontvang ik een offerte van het onderstaand: Wij laten een huis bouwen en daar willen we een uitbouw aan laten maken. De fundering en vloer zijn al geplaatst. De uitbouw is 3 x 5 m. We willen verder een dicht dak in verband met de warmte, voor de rest maakt het niet veel uit. Vergunning is nodig, deze willen we graag laten regelen. We twijfelen tussen twee mogelijkheden: of alle gevels (3) van glas (soort serre maar met een dicht dak) of de gevels gemetseld. De uitbouw heeft als doel om meer ruimte te creëren en waar we onze eettafel in kunnen plaatsen. We vragen ons af of hier een groot prijsverschil inzit. We willen graag de prijs voor een casco oplevering en voor compleet ontvangen. Onze woning wordt opgeleverd in december dit jaar, de uitbouw zou dan rond maar 2021 gebouwd moeten worden.

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterkant van de woning zou ik graag een serre willen laten aanbouwen. Om de woning te bekijken, moet ik een afspraak maken met de huidige eigenaren. Dat kan ik t.z.t. regelen. De breedte van de achtergevel van de woning is ongeveer 5 meter en bestaat nu grotendeels uit een groot raam en een deur naar de tuin. Deze achtergevel gaat weg waardoor de woonkamer / keuken aansluit op de uitbouw. Ik heb de volgende vragen en wensen: De aanbouw krijgt een oppervlakte van ongeveer 5 x 5 meter. In het dak van de overkapping wil ik graag glas. Niet over de gehele breedte maar een gedeelte in het midden. Bij voorkeur zonwerend glas. De voorkant van de serre wordt een 2-deurs schuifpui schuifpui naar de tuin. Electra en eventuele andere voorzieningen zijn gewenst. Ik ben alvast benieuwd naar de (on)mogelijkheden, ideeën en een eventuele richtprijs voor dit project.

Serre achterzijde

Ik wil graag een uitbouw laten bouwen. Ik zal zelf de fundering en achtergevel ga ik zelf doorbreken. De plaatvloeren liggen al over de breedte, heeft alleen nog een aansluiting nodig. De uitbouw moet 6,5 x 2,4 m worden. Het gaat puur om het glas en de elementen aanleggen. Bovenin graag trippel glas, op een plat dak. De hoogte moet 2,55 m worden.

Serre uitbouw achterzijde tussen woning realiseren

We willen een serre met schuifpui als uitbouw aan de tussen woning van 5 x 2.5. Betreft een woning van 2013. De bestaande openslaande tuindeuren dienen verwijderd te worden, de serre moet een onderdeel van de woning worden. Vergunning is niet nodig. Ik heb wat onderzoek proberen te doen naar de verschillende materialen, maar ik vind het lastig te bepalen wat er geschikt is voor onze situatie, daarom zou ik daar graag advies over willen krijgen en inzicht willen hebben in de kosten. Ik heb een tussenwoning dus de zijkanten moeten dicht, de voorkant en dak wil ik zoveel mogelijk van glas. Goede isolatie, we willen er ook in de winter kunnen zitten. Fundering zal waarschijnlijk nodig zijn. We willen een complete oplevering met elektra erbij. Rond eind oktober zouden we willen beginnen.

Partners

Partners van Casius