Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw realiseren aan achterzijde? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw realiseren aan achterzijde. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw realiseren aan achterzijde

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik wil een uitbouw realiseren. De afmeting zal zijn 4 meter diep en 6 meter breed. Ik wil geen houten uitbouw, maar een stenen uitbouw met daklichten in het dak en openslaande deuren met zijlichten in de achtergevel.

Uitbouw realiseren achter het huis

We willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 3 meter bij 5 meter moten worden.

Uitbouw realiseren aan achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 17 x 4 meter over de volledige achterzijde van de woning. De woning heeft geen bovenverdieping alleen bergruimte.

Achterzijde van woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren. Breedte 330 cm x diepte 220 cm.

Fundering aan achterzijde woning realiseren

Ik wil graag een offerte voor het maken van een fundering voor mijn uitbouw van 3 bij 5,20 meter.

Opbouw plaatsen op uitbouw

Wij willen een opbouw realiseren op een uitbouw met de afmetingen van 6.30 x 2.90 meter. Er zal op de lange zijde een raamkozijn komen van 2.50 bij 1.50 en op de korte zijde van 1.50 bij 1.20 meter. Er zal een doorbraak gemaakt moeten worden in de buitengevel en verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. De 2 onder 1 kap woning is goed bereikbaar en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Achterzijde woning uitbouwen

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw realiseren. Deze zal over de gehele breedte van 6 meter geplaatst moeten worden met een diepte van 4 meter. De achtergevel van de woning dient te worden uitgebroken en een latei geplaatst. Verder wil ik er openslaande deuren of een schuifpui in laten plaatsen en mag de uitbouw casco worden opgeleverd. De woning heeft geen achterom, alles zal dus via de woning moeten gaan.

Uitbouw aanbouwen en verdieping opbouwen

Wij willen graag de achterzijde laten uitbouwen tot 1.50 meter over gehele breedte van 5 meter. Daarnaast willen wij een opbouw om een extra woonlaag te creëren van 7 meter lang, 5 meter breed en 2.45 meter hoog. Het gaat hierom om het realiseren van een 2e verdieping. Het is een plat dak en dat moet het ook blijven.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Graag ontvang ik een richtprijs voor het realiseren van een uitbouw van 4.80 breed en 2.50 diep en 245 hoog (dit is de hoogte van de binnenzijde woonkamer). De heipalen zijn al in aanwezig, er is nog geen H bint, wel een latei. De uitbouw komt tegen 2 bestaande uitbouwen van de buren. De uitbouw hoeft alleen voorzien te worden van de ruwbouw dus eigenlijk alleen de constructie en fundering, buitenmuur, lichtstraat en schuifpui.

Fundering realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren. Daarvoor moet ik een fundering plaatsen. Afmeting uitbouw, 6 x 8 meter. Zit al een bestaande fundering van 2,60 x 3,5 meter. Bestaande huis is op staal gebouwd, zie tekening in bijlage.