Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw realiseren

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen uitbouw realiseren 2 x 6 meter achter aan ons huis. Het moet casco opgeleverd worden (dus zonder elektra en stucwerk) met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Voorkeur gaat uit naar steen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw realiseren en renovatie

We willen graag een offerte voor een uitbouw. Wij willen graag een uitbouw achter van 2x4 m en een hal en woonkamer renovatie voor ons huis, we weten wat we willen, maar er zijn geen tekeningen aanwezig – deze kunnen gemaakt worden indien handig. Het huis zelf is nu grotendeels door mijzelf opgeknapt, dus ben bekend met de staat en positie van water, gas en elektra. Hieronder heb ik een opsomming gemaakt met wat we willen, uiteraard moet dit verduidelijkt worden in overleg. Huidige begane grond ontwerp is bijgevoegd in de bouwtekeningen van een extra verdieping verbouwing van 2 jaar geleden: Details uitbouw: • Uitbouw begane grond van 2x4 meter gelijk trekken met de al bestaande keuken muur achter • Uitbouw hoogte zelfde als woonkamer (3.02 m) • Dak bestaande achter uitbouw (2x4 m) eraf en die uitbouw moet verhoogd worden (indien mogelijk) • In de bestaande achter uitbouw zit een keuken en die is 2 jaar oud, dus willen we graag laten zitten ondanks dat het dak erboven af moet • Extra plaatsen van Keuken blok (bestelling in eigen beheer) • Dakramen over de hele huis breedte (4.20m) op de grens uitbouw en muur 1ste verdieping • Indien mogelijk oude deur en glas en lood raam her gebruiken bij nieuw achter muur – of andere optie Details renovatie • Hal en kamer renoveren – nieuw (houten) vloer, plafond en muren in gang plus stucen woonkamer • Vloer kamer en keuken gelijk laten trekken • Indeling blijft gelijk (buiten de boven aangegeven uitbouw) • Enkele stopcontacten en lichtpunten herplaatsen • Openhaard opknappen met marmeren bekleding • (simpele) sier afwerking plafond randen • Optioneel vloer verwarming • Te bekijken doorbouwen op huidige ondergrond

Uitbouw realiseren

Wij willen onze woning verbouwen, er moet een grote uitbouw komen, waardoor er een mantelzorg woning ontstaat. Het zou om ongeveer 50 m2 uitbouw gaan. Geen idee of een vergunning nodig is, mocht dit zo zijn graag in overleg wie dit regelt. Fundering regelen we waarschijnlijk zelf. Graag een casco oplevering offerte en een voor een complete oplevering. Elektra en stucwerk is niet nodig. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Geen idee wat voor constructie het geschiktst is. Graag ontvangen we advies. Wij zitten helaas wel in tijdnood en zoeken iemand die dit op korte termijn kan realiseren.

Uitbouw en garage bouwen

Onze uitbouw zal 3 meter moeten worden over een breedte van 5,5 meter aan de buitenzijde gemeten. De hoogte zal hetzelfde moeten worden als binnen en is zonder vloer +/- 2,6 mtr. Daarnaast zouden we een garage gebouwd willen hebben die 50 cm verder uitsteekt dan de uitbouw en 3,4 meter doorlopen langs ons huis. In totaal 6,9 meter bij 2,8 meter. Hierin willen we een washok realiseren en zal er dus een aansluiting voor water moeten komen. Alles willen we van steen (groen). Bij de uitbouw willen we veel glas en een grote deur of pui. Dan zou er meteen vloerverwarming gerealiseerd moeten worden in heel de woonkamer +/-40 m2, een muur doorbraak(rood) en stucwerk. Ik zal een tekening toevoegen ter illustratie.

Uitbouw aan achterzijde van de woning realiseren

Ik wil een uitbouw richting de tuin, met een plat plafond. Het gaat om 2,5 meter uitbreiding richting de tuin. Het huis is 5 meter breed. Hiervoor is geen vergunning nodig. Over een fundering laat ik mij adviseren. Ik wil de woonkamer hiermee uitbreiden en de keuken laten verplaatsten. Ik ben nieuwsgierig naar de prijzen van zowel een casco als complete oplevering. De constructie voor deze uitbouw moet gemetseld worden.

Uitbouw achterzijde woning om keuken te vergroten

Wij willen een uitbouw van 2,5 meter bij 6 meter realiseren om de keuken te vergroten. Hiervoor is geen vergunning nodig. Ik laat mij adviseren over een prefab methode of metselwerk op locatie. Er is nog geen fundering, dus ook dat moet geregeld worden. Daarnaast willen we vloerverwarming en een lichtstraat.

Uitbouw achterzijde woning

We hebben een huis in Rijsenhout gekocht. We willen een uitbouw realiseren van 4 bij 2 meter. Bij voorkeur met openslaande deuren. Daarnaast willen we het dak vervangen van het bijgebouw. Dit betreft ongeveer 20 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die achter mijn hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 250 bij 460 cm groot worden en een gemetselde constructie hebben. In de uitbouw zouden we graag een pui met openslaande deuren hebben. De uitbouw moet een dicht dak hebben en er moet ook nog een fundering voor gemaakt worden. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat er moet gebeuren.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen begin 2020 een uitbouw realiseren van 3.6 m x 3.6 m. Het gaat om een extra slaapkamer, waarbij er geen constructieve aanpassingen hoeven worden gemaakt. Bouwtekening is al aanwezig, akkoord VVE & buren ook. Een vergunning is niet nodig. We willen een complete oplevering met elektra en stucwerk. Voor de constructie hebben wij geen bepaalde voorkeur. Voor zover wij weten zijn vier heipalen nodig voor de fundering. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw voor- en achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde en een stukje aan de voorkant realiseren. De afmetingen voor de achterkant zijn: 2.50 m bij 5.30 m en de afmetingen voor de voorkant zijn: 3 bij 2.50 meter. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Als deze nodig is, wil ik deze graag door de vakman laten regelen. Graag de constructie van metselwerk. Er is aan de achterzijde een fundering nodig, ik weet alleen niet van welke aard. Ik zou graag de prijs willen weten voor een casco- en complete oplevering. Onze vraag is wat zo’n verbouwing zou gaan kosten en hoelang zo een verbouwing duurt? Zouden jullie hier een offerte voor kunnen maken?