Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw realiseren

Een bestaande aanbouw vervangen en daar een dakopbouw op realiseren

Ik zoek een aannemer die onze bestaande uitbouw kan vervangen. Op de nieuwe aanbouw moet een dakopbouw komen die vanuit de eerste verdieping bereikbaar moet zijn. De aan/opbouw moet 340 bij 571 cm groot worden. Dit moet beide casco worden opgeleverd en we zien graag kunststof kozijnen terug in de uit/opbouw. Dit moet plaatsvinden aan de achterzijde van onze woning. Het is onduidelijk of de bestaande fundering sterk genoeg is voor de werkzaamheden.

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een gemetselde uitbouw van 575 bij 250 cm kan realiseren achter mijn tussenwoning. De uitbouw moet houten of kunststof kozijnen hebben en woon-klaar worden opgeleverd.

Een grote woning renovatie en een uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een aantal grote klussen kan realiseren bij mijn woning. - Uitbouw van 2,5 x 5 meter. (gemetseld en woon-klaar opleveren) - Vloerverwarming in uitbouw. gemetseld - Eventueel lichtkoepel boven uitbouw. - Keuken en/of leidingwerk keuken verplaatsen. - Vloer leggen in woning + zelfde vloer in resterende tuintje (55m2 + 12.5m2) - Scheidingwand woonkamer/eetkeuken met schuifdeur. - Deur verplaatsen ringting hal zodat hal wat kleiner word. - Wanneer mogelijk en betaalbaar een balkon boven het water ter uitbreiding van de tuin.

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een casco uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 2,4 bij 5,1 meter groot worden. Het moet een gemetselde constructie hebben. Daarnaast moet de bestaande kunststof kozijnen hergebruikt worden in de uitbouw.

Uitbouw realiseren

Wij willen een losse uitbouw realiseren. De maten zijn 7 m bij 7,5 m. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw laten realiseren. De maten zijn 5,40 bij 3 m. De bedoeling is dat er een lichtstraal in het dak komt. De achterzijde een kunststof kozijn met schuifdeur. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk een fundering en stenen zijmuren. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde bouwen

Realiseren van een uitbouw van 5,4 m. Breed en 1,7 m lang grenzend aan uitbouw buren en garage. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik er elektra en stucwerk in hebben, en een fundering. Ik weet nog niet zeker of het compleet opgeleverd moet worden, dat is nog even in overleg. De uitbouw moet van cement zijn. Bestaande kozijnen moeten behouden worden. Vloerverwarming moet aangebracht worden. Graag een offerte.

Een uitbouw achter een hoekwoning creëren

Ik zoek een aannemer die een aanbouw van 2 bij 5 meter kan realiseren achter onze hoekwoning. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. Er is nog geen fundering aanwezig.

Een aantal grote verbouwklussen bij een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een aantal grote klussen kan uitvoeren bij mijn woning. Het gaat om een gemetselde uitbouw van 2 bij 5 meter kan creëren. Hier zou ik graag houten kozijnen in hebben. Daarnaast moet de uitbouw casco worden opgeleverd. Ook zou ik aan de zijkant van de woning een aanleunwoning willen creëren. Hier wil ik een extra slaapkamer, keuken, toilet en douche in willen hebben. Dit is momenteel 5 bij 2,6 meter maar moet nog een stuk groter worden. Daarnaast zou de carport hierbij betrokken kunnen worden. Ik bespreek graag met een aannemer de exacte aanvraag.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van onze woning. 2.5 m x +/-6 m. Daarbij willen we een schuifpui (waar nu de klapdeuren zitten) en een losse keukendeur (waar nu het raam zit). Complete oplevering is in overleg. Verder moet er wel elektra, stucwerk, een fundering en stenen muren komen. Verder zoveel mogelijk raam. Keuken behouden.