Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw plaatsen en een badkamer renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw plaatsen en een badkamer renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw plaatsen en een badkamer renoveren

Opbouw achterzijde

Op onze woning willen we op de bestaande kleine uitbouw (12 m3) een casco opbouw plaatsen. Dit past in het bestemmingsplan en een goedkeuring voor de welstandscommissie is in aanvraag. In de opbouw is sprake van een kleine dakkapel en aan de tuinkant een klein raam op de voorkant georiënteerd. Het dak is met zink bekleed. De nok wordt aan de nok van de bestaande woning gekoppeld. Het huidige dak (welke in de nieuwe situatie als vloer zal fungeren) is al verstevigd en aan de muur verankerd. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het casco bouwen van dit dak (buitenzijde is af en bekleed). Mogelijk kunt u ook aangeven op wat viir termijn u zou kunnen starten/ leveren.

Een uitbouw aan de zijkant van een woning realiseren

Wij zoeken een aannemer die onze woning kan uitbreiden door een aanbouw te plaatsen aan de zijkant van de woning. De afmetingen zijn ruwweg 2,4 bij 4,6 meter met plat dak. Hoogte dak trim 3 meter boven vloer peil, gelijk aan bestaande bouw. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en woon-klaar worden opgeleverd. In de uitbouw komt een keuken dus de benodigde leidingen daarvoor moeten aanwezig zijn. Het bestaande kunststof kozijn in de zijmuur willen we graag overzetten in aanbouw. Het kozijn is vorig jaar geplaatst en is reeds voorzien van tripple pane beglazing. De woning is goed bereikbaar.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het zou kosten om een Gumax terrasoverkapping te laten plaatsen /aansluiten. De afmetingen zijn 3 m x 4,06 m. Graag wil ik dit inclusief LED verlichting (6 x 3 W). Er zitten 2 betonpoeren bij. De overkapping wil ik met hemelafwatering. Over het type dakplaten wil ik graag advies. Er is er een transparant en een wat matter soort. Ik vraag mij af of dit de zon voldoende weert. Zo niet, denk ik erover na om dan ook een automatische zonwering te laten plaatsen. De overkapping wil ik plaatsen tegen de achtergevel, deze is vrij er hoeft niets verplaatst te worden. Wel hebben de buren een uitbouw, misschien dat hier rekening gehouden mee moet worden. waar de overkapping komt is nu een terras dat bestaat uit tegels van 80 x 80 cm en dit patroon zou ik graag behouden. mogelijk voor de betonpoeren zou er dan gezaagd moeten worden in de tegels. Het gaat om een hoekhuis en er is een tuinpoort aanwezig. Graag in overleg wie de overkapping aanschaft.

Uitbouw achterzijde woning en diverse grote klussen

Wij willen een uitbouw realiseren. De aanbouw aan de achterkant zal 5 meter breed en 3 meter diep worden, met lichtstraal en een schuifpui (ongeveer zoals op de foto). De aanbouw graag compleet aanleveren. De constructie willen wij graag van metselwerk en er moet waarschijnlijk geheid worden. Een vergunning is niet nodig. Op de plek waar de aanbouw komt ligt nu een terras, deze zullen wij zelf weghalen. Verder zijn er nog andere klussen (op 3 verdiepingen) die moeten gebeuren. het hele huis moet opnieuw gestuukt worden. Momenteel zit er een soort korrel op de muur, maar wij willen alles glad hebben. Op de bovenste verdieping aan de achterkant is een schuin dak, hier zitten geen ramen en daar willen wij twee ramen laten plaatsen. Op de 1e verdieping willen wij een kleine badkamer laten maken en een dakkapel aan de achterkant. Beneden willen wij ook een nieuwe keuken en een nieuwe vloer laten realiseren. Verder hebben wij nu op de begane grond een trap in de woonkamer, de gang loopt tot trap. Wat wij willen is de trap dicht maken en de gang langer, waardoor de trap in de gang komt te staan.

Het maken van een uitbouw

IK zoek een aannemer voor het maken van een uitbouw. Er is al een staalconstructie gerealiseerd. Het gaat om het maken van een houtskelet, metselwerk, het maken van een dak en het plaatsen van aluminium kozijnen. De uitbouw is 35 m2 groot.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw laten realiseren van 2.5 meter diep en +- 6 meter breed. Wij willen graag de huidige kunststof kozijnen, als mogelijk is in de aanbouw plaatsen. Wij willen geen lichtkoepel. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, een fundering en een stenen buitenkant. Stucen mag, maar hoeft niet.

Uitbouw plaatsen

Wij willen graag een uitbouw van de 1e en 2e etage de breedte is 4,5 m de lengte op de 1e zal 2 m en op de 2e etage 1,5 m. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden exclusief vloeren want dat kan ik zelf, elektra, een fundering, en met een stenen buitenkant met kunststof kozijnen. Er is geen vergunning voor nodig.

Uitbouw plaatsen

We willen een uitbouw van 4000 mm diep en 3880 mm. Er staat reeds een uitbouw in L vorm. We willen dit 'opvullen'. Daarbij dient de volledige vrijwel de volledige huidige uitbouw gesloopt te worden. Er is geen vergunning voor nodig. Verder moet het casco opgeleverd worden met een fundering en een stenen buitenkant. Graag een offerte.

Uitbouw plaatsen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die voor ons een uitbouw kan plaatsen. Dit graag op korte termijn. Wij hebben net een huis gekocht en willen voor de verhuizing alle verbouwingen aan de woning afmaken. hoelang hebben jullie nodig om de uitbouw te plaatsen? wanneer zouden jullie kunnen starten? Ik heb in deze mail een plattegrond bijgevoegd. Wij zouden graag de huiskamer willen gelijk trekken aan de garage die aan de achterzijde uitsteekt ongeveer 2 meter diep en 6 meter breed. 12 m2 moet het ongeveer worden. De uitbouw mag casco opgeleverd worden. Het liefst willen wij een schuifpui maar we willen weten hoeveel dit in kosten verschil. Wij hopen dat u een offerte voor ons kunt maken. Wij horen het graag.

Fundering plaatsen

Tussen onze bijkeuken/garage en de uitbouw van de buren (2/1 kap), willen we een serre plaatsen. Hiervoor is een fundatie nodig die verankerd kan worden in de bestaande fundaties. De fundering moet 3,40 bij 2 meter worden. Op kleigrond.