Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw op paalfundering maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw op paalfundering maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw op paalfundering maken

Casco uitbouw achterkant woning

Wij willen een uitbouw aan de achterkant woning. Binnenkant willen we zelf afwerken. Afmetingen 5. 60m x 4m. De binnenkant moet houtskelet worden en de buitenkant metselwerk. Er moet wel elektra in, en er moet nog een paalfundering in. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Uitbouw op paalfundering maken

Wij gaan uitbouwen aan de achterkant van de woning en willen graag de prijs voor het casco opleveren van deze aanbouw. Aanbouw is ongeveer 4 bij 8 meter. We hebben een achterom, de tuin is goed toegankelijk. Tekeningen heb ik en zal ik ook bijvoegen. Waarschijnlijk moet er alleen een kozijn, een verwarming en een muurtje weggehaald worden. Geen draagmuur.

Casco uitbouw achterzijde woning

Casco uitbouw van 3 meter diep x 5 meter breed. Achterzijde woning ligt aan het water. Paalfundering met minimaal 2 palen. Buren hebben al een uitbouw, dus 1 muur minder.

Uitbouw achter de woning bouwen

De breedte van de woning is 5,17 meter. De uitbouw moet 3 of 4 meter diep worden. De achtermuur doorbreken en plaatsen H-balk. De woning staat op veengrond dus er moet paalfundering worden aangebracht. In de aanbouw moet een schuifpui komen. De gehele achterzijde glas tot maaiveldniveau, voor maximale lichtinval. Er zijn nog geen tekeningen, door de vakman te regelen. Vergunning is niet nodig. Klant krijgt in december de sleutel.

Uitbouw tegen de garage

Achter de garage/bijkeuken wensen wij een geïsoleerde uitbouw te plaatsen (van hout) welke een paalfundering nodig heeft. Het is de bedoeling dat de garage/bijkeuken wordt uitgebreid zodat het 1 grote garage word. De afmetingen zijn 5,7 m breed en 5 m diep. De opbouw bestaat uit 4 eiken hoekpalen van 25 x 25 cm en zo'n 2,6 meter hoog met dakbedekking en houten geïsoleerde wanden. Verder moet men rekenen op 2,5 ton extra voor de voertuigen die er in komen te staan. Sondering kan ik helaas niet toevoegen want u ondersteund alleen foto's en het is een PDF. Eventueel ook nog 6 extra schroefpalen (zonder fundering) voor een bijgebouw welke weer achter de garage (los) komt te staan welke ook uit 6 25 x 25 cm eikenpalen bestaat met dakbedekking en 2 geïsoleerde wanden en 1 open kant en 1 kant met veiligheidsglas. Afmetingen van de zijn 5,7 breed en 6 meter diep. Hoor graag wat u voor ons kan betekenen en zien graag een offerte tegemoet,

Onderstaand betreft een tussenwoning, ...

Onderstaand betreft een tussenwoning, wij willen samen met de buren (hoekwoning) de uitbouwen laten plaatsen. Dit is nagenoeg zeker, dus 2 uitbouwen tegelijkertijd uit te voeren. uitbouw op paalfundering, 2,5 (ZONDER VERGUNNING) of 3m (MET VERGUNNING) diep 2X 5,4m breed, woning is heembetoncasco, houten schuifpui of dubbel openslaande deuren in een melkmeisje, vloer doorrtrekken, evt. vloerverw. aanbr. + plavuizenvloer, buitenlamp, wcd en buitenkraan, verlaagd plafond in uitbouw met spotjes o.i.d., div. verplaatsen wcd's e.d. binnen gehele b.g.g. stucen en afwerken.