Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw met ondervloer realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw met ondervloer realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw met ondervloer realiseren

Uitbouw realiseren achter de woning

We willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde woning van 2,45 meter diep en en 5,53 meter breed. Uitbouw opgeleverd met ondervloer, elektra, aansluiting voor verwarming, kozijnen en isolatie.

Nieuwe betonvloer in jaren '60 rijtjeswoning

Wij hebben nu een woning met in de woonkamer een houten ondervloer, in de gang en keuken is de ondervloer van beton. Komend jaar willen wij naar achteren gaan uitbouwen en willen misschien de houten vloer vervangen voor beton, zodat woonkamer en uitbouw één geheel vormen. De woning is ongeveer 6 meter breed en 7 meter diep, er komt 3 meter uitbouw bij. Totaal dus ongeveer 60 m2. We willen op de betonvloer vloerverwarming aan laten leggen.

Uitbouw met ondervloer realiseren

Hi, I am interested to have a quote to build an extension with a subfloor under it. Thanks. Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw laten plaatsen met een souterrain. Beide oppervlaktes zullen 23 m2 worden. Het appartement heeft nu een terras. Er is nog geen vergunning aangevraagd, maar de tekeningen zijn wel al aanwezig. De ruimtes dienen te worden gestuukt, geschilderd en vloerverwarming aangelegd.

Woonhuis verbouwen

Uitbouw - slaapkamer ->Dit stuk werk gaat om het bij het huis trekken van een reeds overdekt deel tuin. Afhankelijk van welke constructie is gebruikt kan er een nieuwe buitenmuur en vloer geplaatst worden. De huidige buitenmuur vanuit de keuken zal verder naar binnen geplaatst worden waardoor er een redelijke slaapkamer ontstaat. Bij het uitbouwen wordt de huidige Koekoek afgedekt door de nog te plaatsen vloer. Er zal een ventilatieschacht naar buiten gemaakt moeten worden en een buitenkraan plus stroom punt geplaatst moeten worden. Het huidige kozijn in de bestaande buiten muur willen we gebruiken in de nieuwe muur zodat deze gelijk is aan de andere kozijnen. Voor de buitenmuur willen we graag dezelfde stenen gebruiken als de huidige stenen van het huis. Kelder-> De huidige trap naar de kelder zal worden afgedekt (vloer badkamer). Er zal een nieuwe trap naar de kelder gemaakt moeten worden met toegang via een luik. Badkamer-> Door de doucheruimte, toiletruimte gang en huidig stuk keuken bij elkaar te trekken als één ruimte ontstaat er een ruimte voor de badkamer. Tekening voor indeling en afmetingen is beschikbaar. In de offerte mag de volledige afwerking van de badkamer worden meegenomen afgezien van schilderwerk. Meubels sanitair en tegels zijn uitgekozen en kunnen voor aanvang van werkzaamheden geleverd worden. Wij zullen zelf de huidige muren kaal maken (verwijderen tegeltjes). Was-kast-> Aangrenzend aan de badkamer zullen we zelf een kast bouwen om een was droog combinatie in te plaatsen. Hiervoor zal het benodigde leidingwerk moeten worden aangelegd. Nieuwe deur opening -> Er zal een nieuwe deuropening gecreëerd moeten worden vanuit de woonkamer naar de nieuwe hal (waar de badkamer, toegang slaapkamer en waskast op uit komen. Keuken -> Het aanleggen van de noodzakelijke warm/koud waterleidingen en afvoer zullen wel uitbesteden. De nieuwe elektra groepen en leidingen horen hier ook bij. Benedenwoning, ondervloer is van houten balken.

Uitbouw of serre laten plaatsen

Kunt u een prijsindicatie geven voor een uitbouw serre. Afmetingen 5,85 m x 2,5 m. Hr ++ glas, er moet een ondervloer in die aansluit bij de huidige vloer. Aan de zijkanten een tweetal stopcontacten. Ontluchting in de ramen. Nog geen tekening, in een oriënterend stadium. Zoveel mogelijk afgewerkt aan de binnenzijde. Kunststof serre.

Dubbele uitbouw maken

Het betreft het maken van een dubbele uitbouw met lichtkoepel voor 2 woningen. De afmetingen zullen ongeveer 3 x 2 x 3,5 meter (lxbxh) zijn. De woning zijn uit 1906 met beschermd stadstoezicht waarbij het nog niet duidelijk is of er wel of geen vergunning aangevraagd dient te worden. De bouw is inclusief fundering, verwarming, zo nodig kabels en leidingen, stuukwerk en een ondervloer waarop wij zelf dan laminaat of iets dergelijk kunnen leggen.

Houten aanbouw achter

Aanbouw van 6 breed en 3 diep aan bestaande huis. Betreft: (betonplaat is al aanwezig). Aanleggen houtenframe en riggels voor uitbouw (incl dakbalken). Aanleg van houten balkjes voor de ondervloer. Aanleg kozijnen: voor 2 maal openslaande deuren van 1,60 en 1 raamkozijn inschatting 70 cm breed (hardhout). 1 maal openslaande deuren aanwezig, 2de svp bestellen inclusief 1 raam. Plus advies recht of schuin ivm draagconstructie bij wegbreken huidige buitenmuur/kozijn. Afwerking vloer, afwerking dak, afwerking buitenkant, binnenkant en isolatie, electra, verwarming kan zelf worden opgepakt/uitbesteed. Tenzij u een heel scherpe offerte heeft daarvoor. In eerste instantie dus alleen het frame plaatsen voor de uitbouw.

Aanbouw jaren 30 woning

Verbouwing klassieke jaren 30 woning. Aanbouw achterzijde 3,5 meter diep, 9 meter breed. Alternatief: aanbouw achterzijde 3,5 meter diep x 4,5 meter breed en aansluitend op deze aanbouw aan zijkant 2,5 meter x 5,5 meter. Uitbouw voorzien van plat dak. Stucwerk en afwerkvloeren, elektravoorzieningen, CV. Eventueel afwerkvloeren op bestaande houten ondervloer gehele benedenverdieping i.v.m. te plaatsen tegelvloer. Ik weet niet of een vergunning nodig is.

Achterzijde huis, met achtertuin. ...

Achterzijde huis, met achtertuin. Uitbouw van de kamer, diepte 1.80, breed 4.60, hoog 2.60 (breedte en hoogte zijn binnenmaten, aansluitend aan bestaande achterzijde van de kamer). Zijwanden: 1 gesloten, 1 met raam. Tuinzijde glas over hele breedte en hoogte, met schuifdeur. Dak met 1 of 2 koepels voor licht. We denken 1 of 2 heipalen nodig. Bestaande bouw is beton (ong. 1965). Afwerking: ondervloer aanleggen, CV verplaatsen, wat stucwerk en schilderwerk.