Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw maken op een aanwezige fundering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw maken op een aanwezige fundering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw maken op een aanwezige fundering

Aangebouwde schuur wijzigen in een gemetselde garage

Rond eind januari 2018 wordt onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning opgeleverd. Er is aan de zijkant een standaard schuur aangebouwd, die is geschakeld met de schuur van onze buren. Wij willen daar graag een gemetselde garage laten maken van 3050 x 7700 cm en ongeveer 2900 cm hoog. De huidige schuur heeft 2 deuren en we willen 1 deur laten hergebruiken in de nieuwe garage. We willen een garage met een plat dak en deze casco laten opleveren. Er ligt al een kleine fundering voor de huidige standaard schuur en die moet worden vergroot. Tussen de garage en de uitbouw van onze buren wil ik alvast een funderingsvloer laten storten van 2400 x 5000 cm. Daar wil ik in de toekomst dan een serre op laten bouwen.

Garage aanbouwen aan een vrijstaande woning

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een vrijstaande woning uit bouwjaar 2009. We willen daar de garage als speelkamer voor de kinderen gaan inrichten en daarom aan de achterzijde een uitbouw met een plat dak laten maken van 577 x 660 cm voor een nieuwe garage/berging. We verwachten dat hiermee over ongeveer 3 maanden kan worden gestart. Ik wil graag uw prijsopgave ontvangen. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Uitbouw met openslaande deuren maken

Wij willen een uitbouw van 2,5 meter diep en 5 meter breed. Inclusief openslaande deuren en naast de deuren een raam van vloer tot deurhoogte en een overstek aan de dakrand om spotjes in te doen alleen aan de voorzijde boven de deuren.

Uitbouw maken en kozijnen vervangen

Wij willen de achterzijde van onze woning met een stuk van ongeveer 5 x 3 meter laten uitbouwen. De uitbouw wordt achter de garage geplaatst. Daarbij willen we ook een draagmuur tussen de keuken en de nieuwe uitbouw laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen. In de uitbouw willen we een grote schuifpui. We kunnen veel zelf, maar willen voor de fundering, de pui en de muurdoorbraak graag uw offerte ontvangen. We willen er een geïsoleerd dak op, maar kunnen dat eventueel in eigen beheer uitvoeren. Ook de binnenzijde kan ik zelf afwerken. Verder zijn er diverse kozijnen op de benedenverdieping aan vervanging toe. Ik wil graag met een aannemer in gesprek over deze werkzaamheden. Ik wil de verbouwing geheel laten afronden voor de bouwvak van 2018. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Uitbouw maken op een aanwezige fundering

Ik wil aan de achterzijde van onze woning graag een uitbouw van 6 x 2 meter laten maken. Ik woon naast mijn ouders en heb toen zij een veranda lieten maken, bij mij al laten heien en een betonnen fundering met zijmuren laten maken. Ik wil omstreeks maart de uitbouw laten maken. Daarbij moet een dak worden geplaatst en de bestaande pui uit de achtergevel moet worden verplaatst naar de uitbouw. Daarbij moet de huidige achtergevel worden aangepast met een steunconstructie. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en mij te adviseren. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

HSB opbouw op een aanbouw maken

Op een bestaande uitbouw wil ik graag een HSB opbouw laten maken, aan de buitenzijde afgewerkt met steenstrips. De maat is ongeveer 540 x 420 cm en ik wil er een zadeldak met dakpannen op met een nokhoogte van ongeveer 300 cm. De opbouw moet ook geïsoleerd worden. Ik wil een afspraak maken om mijn wensen te bespreken. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag een gedetailleerde offerte. Ik wil dit in het voorjaar van 2018 laten uitvoeren.

Fundering aan achterzijde woning realiseren

Ik wil graag een offerte voor het maken van een fundering voor mijn uitbouw van 3 bij 5,20 meter.

Uitbouw aan twee verdiepingen bouwen

Wij willen een uitbouw onze tuin in. Wij wonen in een hoekhuis. Onze keukendeur loopt niet gelijk met de woonkamer vanuit de tuin gezien. Als je dit gelijk zou trekken met een gevel zouden we er ruim 1 meter bij krijgen in de woonkamer. Het stuk wat moet worden uitgebouwd is dus ruim 1 meter de tuin in. En ongeveer 5 meter lang. We willen dit inclusief schuifpui en afwerking. Vloer regelen we zelf. Het is 2 verdiepingen hoog. Er zal ook dus 1 slaapkamer vergroot worden. Dit ook inclusief kozijn. Wat zullen ongeveer de kosten worden. Graag indicatie. Aan de hand daarvan kunnen we eventueel afspraak maken voor een definitieve offerte. 2 foto’s van de binnenkant bijgevoegd voor eventueel beter beeld. Bij het kozijn moet de schuifpui komen. Er hoeft geen elektra te komen. Ik wil dat de uitbouw gemetseld is.

Opbouw op uitbouw maken

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om een opbouw te plaatsen op mijn uitbouw. De ruimte wil ik gaan gebruiken als extra slaapkamer en zal ongeveer 4 bij 4.50 meter groot worden. De elektra en verwarming mag worden doorgetrokken, de verdere afwerking zal ik zelf verzorgen. Tevens zal er een doorgang gemaakt moeten worden naar de nieuwe kamer. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Uitbouw maken aan nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning word in januari/ februari 2018 opgeleverd. Wij willen graag een uitbouw aan de prefab woning laten plaatsen. Het kozijn in de achtergevel kan in de uitbouw gebruikt worden en verder mag deze casco worden opgeleverd. De elektra en de vloerverwarming dienen wel te worden doorgetrokken. De uitbouw zal 5.40 bij 2.40 meter gaan worden en is vergunningsvrij.

Partners

Partners van Casius