Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw maken met schuifpui? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw maken met schuifpui. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw maken met schuifpui

Uitbouw maken

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw van 3 meter bij ± 5,5 meter breed. De huidige openslaande deuren schijnen we mee te kunnen nemen. Daarnaast willen wij zo min mogelijk zelf hoeven doen. Lichtinval vinden wij belangrijk, wellicht een optie voor een raam aan de bovenkant van de uitbouw. Er hoeft geen waterleiding naar de uitbouw getrokken worden maar wel elektra. We hebben een waterkraan in de tuin.

Uitbouw met schuifpui en losse deur maken

Wij zijn aan het bekijken of een uitbouw te financieren is voor ons maar moeten dan uiteraard weten wat het ongeveer kost. Het gaat om een uitbouw van 6 x 2 meter. Electra en een gladde vloer. Wanden graag zowel afgewerkt als onafgewerkt in offerte. Normaal dak. Wij twijfelen nog tussen gemetselde buitenmuren of wanden van dat nieuwe kunststof dat lijkt op hout. Wij zouden graag weten wat de prijzen ongeveer zouden zijn.

Fundering plaatsen

Wij willen graag een uitbouw realiseren bij onze woning. De maten zijn 1,90 bij 2,75 meter. Ik hoor graag of jullie hiervoor een fundering kunnen maken. Vooralsnog gaat het alleen om het plaatsen van de fundering.

Woning uitbreiden met aanbouw

Ik wil de begane grond wat groter maken met 3 meter bij 6 meter met schuifdeuren, skylight, en stalen heipalen voor een fundering. Bestaand huis heeft kruipruimte en houten vloer. Ik wil water en elektra leidingen doorgetrokken hebben naar de aanbouw. Mijn buren aan beide kanten hebben reeds uitbouw voltooid. Ik sta open voor de verschillende type aanbouwen.

Uitbouw maken met schuifpui

Wat zou de prijs zijn voor een uitbouw van 6 meter breed bij 2 meter diep. Met een schuifpui en een normale deur. Baksteen, geïsoleerd en met een normaal dak. Binnenzijde met elektra en wanden van gipsplaten. Stucwerk doen we zelf.

Dakopbouw als 3e slaapkamer maken

Wij zitten er aan te denken om een opbouw te plaatsen op de uitbouw. De afmeting zal ongeveer 5 meter lang worden en 3 meter breed. Deze ruimte zal dan aansluiten op een ruimte waar er al een trap aanwezig is. De ruimte wordt ingedeeld als een slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Het aanleggen van de badkamer zien wij graag separaat geoffreerd. Verder mag de ruimte casco opgeleverd worden en denken wij aan vloerverwarming in de opbouw. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw maken

Wij willen graag een offerte aanvragen voor een aanbouw. Zie bijgesloten plattegrond.

Aanbouw van twee verdiepingen maken

Uitbouw zowel begane grond als eerste verdieping met schuin dak van 7,5 meter breed en 4 meter diep. Gelijk ook dakkapel van 8 meter laten plaatsen. Het is een stenen huis uit de jaren '80. Op de plek waar de fundering komt, ligt nog wel een oude septictank.

Uitbouw op tweede verdieping

Een uitbouw maken op de 2e verdieping van ongeveer 3 x 5 meter. Aanleggen water + afvoer, elektra. Vergunning nog niet aangevraagd.

Fundering maken voor uitbouw

Fundering maken voor uitbouw