Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw maken met schuifpui? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw maken met schuifpui. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw maken met schuifpui

Fundering en uitbouw maken

Wij hebben een huis gekocht waarvan we 3 april as. De sleutel krijgen. Voor 1 augustus willen we verhuizen. In de tussentijd moet er een uitbouw worden gerealiseerd aan de zij/achterkant van de woning. Een vergunning is hiervoor niet nodig. Momenteel is de plek waar de uitbouw moet komen een buitenplaats. Er staan al bruikbare muren die straks de buitenmuur van onze uitbouw moet worden. Het huis is gefundeerd op palen

Fundering maken voor uitbouw achterzijde

Ik en mijn achterbuurman willen een uitbouw maken aan de achterzijde van de woning. Daarvoor zoeken wij een bedrijf die de fundering kan maken. Onze fundering moet worden 5 bij 4 meter diep en van de buurman 5.5 bij 3 meter diep. Omschrijving: eventueel sondering, funderingspalen, bekisting, bewapening en beton storten. Er staan hier in de buurt al meerdere uitbouwen dus weet niet of er ergens sondering gegevens op te vragen zijn. Het is hier kleigrond. Graag offertes via de mail bezichtigen is mogelijk!

Woonkamer uitbouwen

Uitbouw van de woonkamer. We denken elf aan 2.5 x 6 meter. - heien - gemetselde aanbouw - elektra en verwarming doortrekken, convectorput mogelijk verwijderen - doorbraak maken waar nu een schuifpui zit - schuifpui plaatsen in de nieuwe achtergevel Er is geen vergunning nodig, alleen een melding. Zo snel mogelijk starten. Is het mogelijk om een prefab aanbouw neer te zetten, om sneller klaar te zijn? De tuin grenst wel aan het water, er is geen achterom.

Casco uitbouw aan achterzijde plaatsen

Casco uitbouw aan de achterzijde, 3 x 6,30 meter t.b.v. Uitbreiding woonkamer en maken bijkeuken. Overplaatsen bestaande openslaande deuren en confector. Nieuwe achterdeur en kozijn als bestaand. Balkon vloer verwijderen.

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

Hoeveel kost een aanbouw van 6 x 3 meter die dan tegen de berging komt gemetseld, betonnen vloer en dakpannen. De deur van de berging moet dan verplaatst worden naar de achterkant. Daarnaast moet een dragende muur (tussen woonkamer en keuken) van ongeveer 3,4 meter eruit worden gehaald. Ook is er een deur vanuit de hal naar de keuken. Deze moet half worden dichtgemaakt, want we willen graag er een raampje in. Naast deze werkzaamheden zouden we ook willen weten hoeveel het kost om (van dezelfde afmeting en materiaal) een twee verdieping aanbouw van te maken. Er moet dan boven een halletje worden gemaakt. Alles onafgewerkt, dus stucen en ramen/deuren plaatsen, elektra en cv is niet nodig. Wel garantie via bouw garant.

Volledige sloop oude uitbouw

Uitbouw van 7.70 bij 2.30 meter slopen. Ook de fundering weg. Afgraven en bouwklaar maken nieuwe uitbouw. In de oude uitbouw zit wc, keuken. Het is een plat dak met normale dakbedekking. Aantal ramen. Geen dragende muren. Geen asbest. Goed bereikbaar. Graag twee verschillende offertes, eenmaal slopen tot de fundering en eenmaal voor het slopen inclusief fundering.

Uitbouw voor een extra slaapkamer maken

Wij willen graag een uitbouw in Amsterdam laten aanbouwen (zeeheldenbuurt, benedenwoning uit 1881) ten behoeve van een extra slaapkamer, oppervlakte ongeveer 3 meter x 2 meter. Het mag een eenvoudige uitbouw zijn met een regulier raam met kunststof kozijn, maar wel enige isolatie in verband met slaapkamer. Graag een complete offerte.

Dakterras tot uitbouw ombouwen

Ons nieuwbouwhuis is in 2012 opgeleverd. Nu zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken om van ons dakterras een uitbouw te maken. Het dakterras is 30 m2 groot. Het moet gebouwd worden in de stijl van ons huis.

Fundering voor aanbouw maken

Wij willen een uitbouw bouwen en zijn benieuwd wat het kost om de fundering te laten maken. Het gaat om ongeveer 20 m2. Achter de keuken 4 meter diep en ongeveer 3 breed, achter de woonkamer 1,5 meter diep en ongeveer 3,8 meter breed. Hierdoor ontstaat er een l-vormige aanbouw. Verzoek een offerte voor het maken van een geïsoleerde fundering op staal. Het huis is ook gebouwd op een fundering op staal.

Geïsoleerde uitbouw maken

Wij willen een geïsoleerde uitbouw aan achterzijde van de tussenwoning die wij per 1 juli hebben gekocht. De maten zijn 2,40 meter diep, 5 meter breed en 2,60 meter hoog. Er mag gebruik worden gemaakt van de fundering van de beide buren. Er behoeven dus ook geen zijmuren te worden gemetseld. De pui moet met grote ramen worden met een dubbele tuindeur. De vloerverwarming moet worden geplaatst en aangesloten op het huidige systeem en de elektra doorgetrokken. De muren willen wij graag laten stuken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.