Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw en kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw en kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw en kelder bouwen

Kelder plus uitbouw zijkant hoekhuis

Ik wil graag een reële inschatting voor het onderklederen van de Huidige woonkamer 8 x 4, plus aanbouw zijkant 6 x 2 incl. kelder en kelder trap. Lekdicht, geïsoleerd, trap, kale bouw (afwerking en installatie kan ik zelf) Wil weten wat de globale kosten zijn incl. aanvraag vergunning en constructie berekeningen. Het betreft een hoekhuis op zo’n beetje het hoogste punt van het Gooi, droog, zandgrond.

Kelder onder uitbouw maken

Er komt een uitbouw van 8x3 meter aan de achterzijde. Hier wil ik graag een kelder onder laten bouwen . Graag heb ik een richtprijs wat het plaatsen van een prefab kelder zonder dek kost.

Een aanbouw, opbouw en nokverhoging realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die aan de hand van bouwtekeningen een uitbouw en opbouw te realiseren. Daarnaast zou een wens zijn om een kelder onder de woning te laten bouwen. Daarnaast moet ook een dubbele nokverhoging geplaatst worden. Dit alles conform bouwtekeningen en omgevingsvergunningen (die worden aangevraagd). Het betreft een hoekwoning.

Uitbouw en kelder bouwen

Wij willen graag een uitbouw aan onze bestaande woning realiseren. Onder deze uitbouw willen wij graag een kelder bouwen als hobby ruimte. De nieuwe uitbouw wordt 7m x 7m. Onder deze oppervlakte willen we graag een kelder. We zijn bezig met een vergunning en verwachten dat we deze in januari hebben.

Kelder bouw/Tuinkelder

Ik wil heel graag de mogelijkheden gaan onderzoeken om een tuinkelder + onder het huis kelder te laten bouwen. Situatie is rijtje woning met achter om. achterom is bereikbaar voor een gedeelte met klein busjes en klein materiaal maar geen kraan, we zitten op een weg waarbij de voorkant een kraan kan komen. de afmetingen van de woning (woongedeelte van de bak) 8.3 meter x 5.20 meter. Tuin afmetingen 10 meter bij 5.3 meter. Dit zijn grove metingen. Wat we voor ogen hebben is de tuinkelder zo groot mogelijk en daar aan de achterzijde een koekoek. Tevens moet dit ook de ingang worden aan de achterzijde van de Tuin voor privacy van huurders. hierbij denken we aan het geheel inrichten van deze gedeelte voor de verhuur,. leidingwerk kan ik allemaal zelf wel,. maar de voorbereidingen moeten wel in meegenomen worden. en de opties voor riool afvoer is ook nodig,. wat ik ook graag wil weten is of je dan onder het huis kan komen via de tuin in plaats van de hele beneden verdieping eruit. als dit niet een optie is dan hoeven we niet verder te kijken naar onder het huis, De buren hebben een uitbouw van 2,5 meter aan de Tuin kant. Kelder moet wooncomfort bieden/geïsoleerd worden. afbouwen.timmeren leidingen /electra kan ik zelf allemaal wel maar de voorbereidingen moeten meegenomen worden in de bouw en ontwerp.

Uitbouw voorzijde

Het gaat om de voorzijde van een tussenwoning waar ik 31-08-2020 de sleutels van krijg. Ivm het plaatsen van een nieuwe keuken die naar de voorkant gaat, moet er op de BG aan de voorzijde van de huidige woonkamer een uitbouw komen van 3,20 meter breed en 1,50 meter diep met een borstwering van 1,00 meter ivm het aanrecht. Tevens de noodzakelijke voorbereidingen aanleggen zoals watertoevoer, afvoer en elektra wat van dichtbij uit de kelder gehaald kan worden. De vergunning is nog niet aangevraagd. Graag iemand die na 31-08-2020 meteen kan beginnen.

Prefab-kelder met daarop een uitbouw

Het gaat om een tussenwoning met achtertuin uit 2005. Wij zoeken een ervaren Aannemer op het gebied van kelderbouw. Wij denken aan een prefab-kelder direct achter de woning met daarop een uitbouw met toegang tot de prefab-kelder. De huidige woning is 9.60 meter diep x 5,00 meter breed. Graag bespreek ik ook de daglicht-mogelijkheden. Ons eerste plan was om de woning zelf te laten onderkelderen en willen dus graag advies van een ervaren Aannemer.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning van van 12 lang en 7 breed op een kavel van 500 m2 laten bouwen. De woning moet compleet opgeleverd worden met 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. 3 etages met kapel beide zijdes, lengte 10 meter. Breedte 7 meter. Ook wil ik een compleet afwerkte uitbouw met glazen dak van ongeveer 2 a 3 meter. Glas van vloer tot plafond open slaand dan wel harmonica openen. Over de hele breedte. + een kelder van ongeveer 6 bij 6 meter (compleet afgewerkt) + een garage en bijkeuken van 4 bij 10. Indien mogelijk wil ik de kelder onder de garage hebben. Dus dan word het 4 bij ongeveer 10.

Serre uitbouw

Ik wil een serre uitbouw van glas (HR +++) , met fundering, + verbouwen kelder met plaatsen van deur en raam. De maten van de aanbouw worden 6 x 3 x 3 meter.

Grote kelder en een uitbouw

Onder onze jaren-20 woning met grotendeels zand ondergrond willen wij een kelder met woonfunctie; 4 slaapkamers en een douche met wc. Trap naar boven en tevens op de BG een uitbouw waar de woonkamer moet komen met schuifpui naar de tuin. Woning meet momenteel circa 8 meter breed en 11 meter lang. Er is geen achterom. Graag een prijsopgave en advies van een ervaren kelderbouwer.

Partners

Partners van Casius