Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan houtskeletwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan houtskeletwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan houtskeletwoning bouwen

Uitbouw aan houtskeletwoning bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een uitbouw aan mijn houtskeletbouw woning uit 1980. De uitbouw komt over de gehele breedte van het huis, 7.20 meter, en ongeveer 2.50 meter diep met een plat dak. De buitenkant van ons huis is afgewerkt met cederhout, graag ook cederhout gebruiken bij de uitbouw. Verder zouden wij openslaande deuren laten plaatsen en grote ramen. De uitbouw mag aan de binnenzijde casco opgeleverd worden. De uitbouw is vergunningsvrij.

Uitbouw

Aan de zuidzijde van de woning een uitbouw over de gehele breedte laten maken. Stuk van achterliggende garage hierbij betrekken. Afmeting van de uitbouw is ongeveer 3,5 meter diep bij 5 meter breed. Het is een houtskeletwoning. Uitbouw ook van houtskelet en dan buitenzijde opmetselen. Plat dak. Casco-oplevering. Openslaande deuren of schuifpui, hier zijn we nog niet over uit. Globale tekening aanwezig.