Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kleine uitbouw aan de hoekwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kleine uitbouw aan de hoekwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kleine uitbouw aan de hoekwoning bouwen

Uitbouw verlengen, badkamer en toilet renoveren

Graag wil ik met u de mogelijkheden bespreken om de huidige aanbouw, aangebouwd bij nieuwbouw 1988, te verlengen om op die manier de woonkamer te vergroten. Het betreft een hoekwoning waar nu al een aanbouw/zijkamer + garage reeds aanwezig is. Door de achtergevel van de uitbouw te verplaatsen naar de achter gevel van de woonkamer, ongeveer 3 meter, willen we de leefruimte in de woonkamer vergroten. Daarnaast willen we de badkamer op de 1e verdieping en het toilet op de begane grond renoveren. De badkamer en het toilet zijn 30 jaar oud en wij willen graag de mogelijkheden bespreken. We zijn heel nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wat dit dan gaat kosten.

Kleine uitbouw aan de hoekwoning bouwen

Een kleine uitbouw aan de voorkant van de woning (zie plattegrond) om zo de woonkamer te vergroten. De afmetingen zijn 2,57 meter x ongeveer 1,5 à 2 meter. Er zullen ook schetsen gemaakt moeten worden voor de vergunning van de gemeente. Uiteraard het liefst zo snel mogelijk starten. Het maakt niet uit wat voor uitbouw het is, maar het liefst wil ik prefab. Ik wil elektra leidingen naar de uitbouw toe getrokken hebben, maar dat hoeft niet per se. Het dient een plat dak te worden.

Uitbouw achterzijde hoekwoning

Wij willen graag een stenen aanbouw met veel glas en 1 achterdeur en schuifpui realiseren van ongeveer 6 bij 4 meter. Schuin dak (vanaf onderkant kozijn raam boven) met pannen met daarin 3 dakramen. De uitbouw moet bestaan uit 2 vertrekken. 1 kleine(bijkeuken) en een grote( woonkeuken) Er moet voordat het geplaatst word nog een bijkeuken gesloopt worden. Er moet ook een elektra en waterleiding getrokken worden naar de aanbouw.

Buitenmuur/draagmuur van hoekwoning openbreken

We willen graag weten wat het ongeveer kost om een draagmuur/buiten muur van een hoekwoning open te breken en op te vangen met balken. Ons idee is noet naar achter uit te bouwen maar opzij. Dedoorgang die ontstaat zal 4m zijn dat uit de draag muur gehaald word. De gehele uitbouw aan de zijkant word dan 4m bij 2,5.m. Het nodige aan electrA en water zal erin verwerkt moeten worden want de keuken komt in deze ruimte. Ik hoop t goed uitgelegd te hebben en een redelijk gangbare offerte onder voorbehoud van jullie te krijgen. Geheel vrijblijvend van onze kant.

Achterzijde van een hoekwoning uitbouwen

Wij wonen in een hoekwoning en zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om die aan de achterzijde te laten uitbouwen. We willen er over de volledige breedte van 6 meter en ongeveer 4 meter diep een uitbouw laten maken. Er moet hier geheid worden. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. We willen de uitbouw pas volgend jaar laten bouwen.

Woning uitbouwen ten behoeve van de keuken

Wij willen onze hoekwoning aan de achterzijde laten uitbouwen met een Prefab uitbouw van 3,5 x 3,5 meter. De gewenste uitvoering is standaard. Wij willen daar onze keuken gaan plaatsen. Er moet worden geheid, we bezitten geen sonderingsrapport. We willen aan de kopkant een raam van 1,5 x 1,5 meter dat open kan. Er moet elektra worden aangelegd en uitgebreid voor de nieuwe keuken. Ook willen we aan de buitenzijde een elektra-aansluiting en een vorstvrije buitenkraan. We hebben geen haast, maar het is onze wens dat dit over een jaar klaar is. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Voor extra informatie graag contact via email.

Fundering voor uitbouw zijkant woning

Wij willen een fundering aan de zijkant van onze woning voor een uitbouw van ongeveer 3.5 meter bij 7 meter. Er moet waarschijnlijk geheid worden. Het is een hoekwoning. Ik zou het fijn vinden wanneer er iemand komt kijken om de opties te bespreken en de situatie te bekijken.

Uitbouw aan de achterkant bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de woning. Breedte 8 meter en diepte 1,25 meter. Woning wordt nu nog gebouwd en materialen zullen in november geleverd worden. De tekeningen zijn aanwezig. Betreft een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar.

Fundering heien voor uitbouw

We willen onze woning uitbouwen met 2,4 m. Breedte van de woning is 5,10m binnenwerks. Het betreft een hoekwoning waarbij de bereikbaarheid goed is. Graag ontvang ik een globale offerte. Gaat spelen in april

Uitbouw vergroten en daarop een opbouw maken

Namens onze zoon wil ik een offerte aanvragen voor het vergroten van zijn eengezinswoning. Het betreft een hoekwoning waar aan de achterzijde al een uitbouw over de volledige breedte bestaat van 3 meter diep. Hij wil die uitbouw laten vergroten tot 5 meter diep en er bovendien een verdieping op laten bouwen tot de bestaande goothoogte. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius