Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan het hoekhuis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan het hoekhuis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan het hoekhuis bouwen

Uitbouw aan laten bouwen

Het betreft verbouwen in een hoekhuis meteen brede achterom Wij willen een aantal klussen spoedig gedaan hebben. Realiseren van een uitbouw van 2 x 5.12 meter met daklicht. Beide binnen zijden voorzien van 3 stopcontacten en coax aansluiting. Leidingen in de keuken verleggen voor aansluiting nieuwe keuken. Over de gehele beneden verdieping vloerverwarming en tegels leggen. En de gehele beneden verdieping voorzien van stucwerk.

Dubbele uitbouw bij hoekhuis

Het gaat om een uitbouw achterzijde begane grond van 2,0 m diep en totaal 10,8 meter breed over een hoekhuis en tussenwoning. Fundering van de uitbouw tussenwoning hangend tussen de fundering van beide buren. Ene zijde is al een uitbouw met fundering over de erfgrens (buitenmuur steekt al voorbij binnenmuur klant) en bij het hoekhuis zijn al 2 heipalen aanwezig.

Uitbouw aan de zijkant bouwen

Wij hebben een hoekhuis en willen graag een uitbouw aan de zijkant. De uitbouw wens is 4 x 3 dus 12 m2. Luxe vinden wij niet zo belangrijk, functionaliteit wel. De ruimte zal fungeren als een bijkeuken. Daar waar wij de uitbouw graag willen is nu verharde tuin met een houten schuur van 2 x 3 meter. De eerste vraag is of het mogelijk is.

Draagmuur slopen, stutten en constructie plaatsen

Voor het plaatsen van een uitbouw in de periode maart-juni 2018 zoeken wij vakmannen voor het plaatsen van stempels, uitbreken van de gevelmuur en het plaatsen van een draagconstructie, zie constructie berekening. Indicatieve planning: - Maart: uitgraven tuin, plaatsen bekisting en beton storten voor vorstrand - April: plaatsen stempels, uitbreken van de gevel van 6 meter breed en plaatsen van constructie. De planning is een indicatie en kan op verzoek eerder of later plaatsvinden. Zoals in de tekening zichtbaar is wordt naast de buitenmuur ook een dragende muur in het huis tussen de keuken en woonkamer verwijderd. Op deze plek moet een HE 160 A langsdrager worden geplaatst van 2,50 meter. Op de positie van de achtergevel moet een HE 260 A van 5,30 meter en aan weerszijden worden gedragen door oplegging of evt op stalen kokers. Alle werkzaamheden zijn met als doel het plaatsen van een uitbouw tot 4 meter diepte over de volledige breedte van de woning. Het gaat bij dit huis om een hoekhuis met bouwjaar 1955. Graag laten wij ons informeren over de mogelijkheden en/of ideeën die u heeft. Naast dat wij voor de uitbouw al enkele mogelijkheden hebben en zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uitvoeren indien mogelijk staan wij altijd open voor advies en het eventueel uit laten voeren van werkzaamheden.

Uitbouw aan twee verdiepingen bouwen

Wij willen een uitbouw onze tuin in. Wij wonen in een hoekhuis. Onze keukendeur loopt niet gelijk met de woonkamer vanuit de tuin gezien. Als je dit gelijk zou trekken met een gevel zouden we er ruim 1 meter bij krijgen in de woonkamer. Het stuk wat moet worden uitgebouwd is dus ruim 1 meter de tuin in. En ongeveer 5 meter lang. We willen dit inclusief schuifpui en afwerking. Vloer regelen we zelf. Het is 2 verdiepingen hoog. Er zal ook dus 1 slaapkamer vergroot worden. Dit ook inclusief kozijn. Wat zullen ongeveer de kosten worden. Graag indicatie. Aan de hand daarvan kunnen we eventueel afspraak maken voor een definitieve offerte. 2 foto’s van de binnenkant bijgevoegd voor eventueel beter beeld. Bij het kozijn moet de schuifpui komen. Er hoeft geen elektra te komen. Ik wil dat de uitbouw gemetseld is.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Uitbouw aan achterzijde 2,5 meter diep en ongeveer 6 meter breedte. Het betreft een hoekhuis van 3 onder 1 kap woning uit 1929.

Uitbouw en garage bouwen bij de woning

Wij wonen in een hoekhuis en willen een stuk aanbouwen met een aanbouw van 2,5 meter x 6 meter. In de aanbouw moet een kunststof schuifpui komen die bestaat uit 2 delen. In de bestaande woonkamer moet een draagmuur worden verwijderd tussen de woonkamer en de keuken. We willen tevens een enkelsteense garage naast het huis van 3 x 6 meter met een roldeur. De achterkant van de garage moet gelijk zijn met de achterzijde van de aanbouw. 1 zijmuur van de garage is de zijmuur van het huis en de nieuwe aanbouw. De bestaande stenen garage van 6 x 3 meter moet worden verwijderd. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.

Uitbouw en kelder bouwen

eWij willen ons hoekhuis uitbreiden met een uitbouw aan de zijkant naar de erfgrens. Verder willen wij een indicatie van de kosten om hieronder, en misschien onder delen van de bestaande woning, een kelder te plaatsen voor extra opslag. De uitbouw zal 4.50 meter lang en 4 meter breed gaan worden. Dit wordt een separate ruimte waarbij er ene deur in de zijgevel geplaatst moet worden. Verder mag deze casco opgeleverd worden. Ook zal de kelder 4.5 bij 4 meter moeten worden en een trap naar beneden in de uitbouw. De afwerking hiervan zullen wij ook grotendeels zelf gaan uitvoeren. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Woning uitbouwen

Uitbouw 5 x 3 meter achterzijde, stenen muren, hoekhuis, buren geen uitbouw, 2 heipalen, schuifpui, inclusief verleggen verwarming, water en elektrapunt.

Uitbouw aan de zijkant van een hoekhuis bouwen

Wij willen de zijkant van onze hoekwoning laten uitbouwen. De breedte is 1.50 meter en de lengte van de huiskamer is ruim 7.50 meter. Geen ramen alleen stenen. Een doorbraak maken en een aantal wcd's verplaatsen. Geen vloerverwarming. De fundering aanbrengen en een gemetselde aanbouw plaatsen. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is. Al naar gelang de prijs zou er boven op de aanbouw nog een verdieping komen die de slaapkamers boven zouden kunnen vergroten.

Partners

Partners van Casius