Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan het hoekhuis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan het hoekhuis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan het hoekhuis bouwen

Uitbouw aan twee verdiepingen bouwen

Wij willen een uitbouw onze tuin in. Wij wonen in een hoekhuis. Onze keukendeur loopt niet gelijk met de woonkamer vanuit de tuin gezien. Als je dit gelijk zou trekken met een gevel zouden we er ruim 1 meter bij krijgen in de woonkamer. Het stuk wat moet worden uitgebouwd is dus ruim 1 meter de tuin in. En ongeveer 5 meter lang. We willen dit inclusief schuifpui en afwerking. Vloer regelen we zelf. Het is 2 verdiepingen hoog. Er zal ook dus 1 slaapkamer vergroot worden. Dit ook inclusief kozijn. Wat zullen ongeveer de kosten worden. Graag indicatie. Aan de hand daarvan kunnen we eventueel afspraak maken voor een definitieve offerte. 2 foto’s van de binnenkant bijgevoegd voor eventueel beter beeld. Bij het kozijn moet de schuifpui komen. Er hoeft geen elektra te komen. Ik wil dat de uitbouw gemetseld is.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Uitbouw aan achterzijde 2,5 meter diep en ongeveer 6 meter breedte. Het betreft een hoekhuis van 3 onder 1 kap woning uit 1929.

Uitbouw en garage bouwen bij de woning

Wij wonen in een hoekhuis en willen een stuk aanbouwen met een aanbouw van 2,5 meter x 6 meter. In de aanbouw moet een kunststof schuifpui komen die bestaat uit 2 delen. In de bestaande woonkamer moet een draagmuur worden verwijderd tussen de woonkamer en de keuken. We willen tevens een enkelsteense garage naast het huis van 3 x 6 meter met een roldeur. De achterkant van de garage moet gelijk zijn met de achterzijde van de aanbouw. 1 zijmuur van de garage is de zijmuur van het huis en de nieuwe aanbouw. De bestaande stenen garage van 6 x 3 meter moet worden verwijderd. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.

Uitbouw en kelder bouwen

eWij willen ons hoekhuis uitbreiden met een uitbouw aan de zijkant naar de erfgrens. Verder willen wij een indicatie van de kosten om hieronder, en misschien onder delen van de bestaande woning, een kelder te plaatsen voor extra opslag. De uitbouw zal 4.50 meter lang en 4 meter breed gaan worden. Dit wordt een separate ruimte waarbij er ene deur in de zijgevel geplaatst moet worden. Verder mag deze casco opgeleverd worden. Ook zal de kelder 4.5 bij 4 meter moeten worden en een trap naar beneden in de uitbouw. De afwerking hiervan zullen wij ook grotendeels zelf gaan uitvoeren. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Woning uitbouwen

Uitbouw 5 x 3 meter achterzijde, stenen muren, hoekhuis, buren geen uitbouw, 2 heipalen, schuifpui, inclusief verleggen verwarming, water en elektrapunt.

Uitbouw aan de zijkant van een hoekhuis bouwen

Wij willen de zijkant van onze hoekwoning laten uitbouwen. De breedte is 1.50 meter en de lengte van de huiskamer is ruim 7.50 meter. Geen ramen alleen stenen. Een doorbraak maken en een aantal wcd's verplaatsen. Geen vloerverwarming. De fundering aanbrengen en een gemetselde aanbouw plaatsen. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is. Al naar gelang de prijs zou er boven op de aanbouw nog een verdieping komen die de slaapkamers boven zouden kunnen vergroten.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Wij willen een opbouw realiseren, wij willen een opbouw op ons plat dak en zo een extra verdieping realiseren. Onze buren hebben al een opbouw met een terrasje. Wij zouden dit ook graag willen (ik had geen tijd om even een foto van ons huis te maken. In de bijlagen treft u een foto vanuit onze kopersmap). Het betreft het 3e huis bij het eerste boompje. Je ziet eerst het hoekhuis, daarna een appartement en dan bij het eerste boompje ons huis. Het huis ernaast heeft tijdens de bouw al een verdieping erop laten zetten. Ik ben nog niet bij de gemeente geweest voor een vergunningsaanvraag. Ik zou graag met een aannemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken. Het gaat om een woning uit 2014. Voorwaarde van de gemeente is dat de gevel doorgetrokken wordt (de buren hebben al een uitbouw). De woning is 5 bij 6-7 meter.

Uitbouw aan het hoekhuis bouwen

Ik wil graag een uitbouw aan de zijkant bij een hoekwoning grenzend aan doorgaande weg. Heipalen zeker nodig. Wens: Afzinkkelder, daarboven op de aanbouw en doorbreken met de woonkamer en in dezelfde stijl als huidig huis (gladde gele bakstenen). Met eventueel een 2e verdieping en schuin dak. Vergunning en plannen nog niet aanwezig. Het zou gaan om een ruimte van ongeveer 2.50 meter diep en maximaal 10 meter lang. Wij hebben een jaren 60 woning.

Uitbouw achter het huis laten bouwen

Wij willen graag een indicatie voor een uitbouw aan ons hoekhuis (buren hebben een uitbouw) van 5 breed en 2.50 meter diep. Compleet opgeleverd, glad gestucte muren en houten kozijnen. Deze zitten er nu al in met 2 openslaande deuren (huidige kozijn dus hergebruiken). Ik wil graag een gemetselde uitbouw. Er hoeft niet geheid worden voor de fundering. Ik wil graag een plat dak (er hoeft geen lichtstraat in te komen).

Zijkant van de woning uitbouwen

Wij willen een zij-aanbouw aan ons hoekhuis laten bouwen. In de zelfde zwarte steen als het woonhuis. Hier willen we de keuken realiseren. Het is 4.98 meter lang bij 2.80 meter breed aan de buitenmuur gemeten. Aan de achter-zijkant van het huis zit al een uitbouw door de originele bouw destijds opgeleverd. Wij zijn begonnen met de 1e fase in onze plannen, wij zoeken daarom een goede aannemer die ons van de juiste informatie en begeleiding kan voorzien. Het betreft een woning waar wij al in wonen.