Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan het hoekhuis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan het hoekhuis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan het hoekhuis bouwen

Woning uitbouwen

Uitbouw 5 x 3 meter achterzijde, stenen muren, hoekhuis, buren geen uitbouw, 2 heipalen, schuifpui, inclusief verleggen verwarming, water en elektrapunt.

Uitbouw aan de zijkant van een hoekhuis bouwen

Wij willen de zijkant van onze hoekwoning laten uitbouwen. De breedte is 1.50 meter en de lengte van de huiskamer is ruim 7.50 meter. Geen ramen alleen stenen. Een doorbraak maken en een aantal wcd's verplaatsen. Geen vloerverwarming. De fundering aanbrengen en een gemetselde aanbouw plaatsen. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is. Al naar gelang de prijs zou er boven op de aanbouw nog een verdieping komen die de slaapkamers boven zouden kunnen vergroten.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Wij willen een opbouw realiseren, wij willen een opbouw op ons plat dak en zo een extra verdieping realiseren. Onze buren hebben al een opbouw met een terrasje. Wij zouden dit ook graag willen (ik had geen tijd om even een foto van ons huis te maken. In de bijlagen treft u een foto vanuit onze kopersmap). Het betreft het 3e huis bij het eerste boompje. Je ziet eerst het hoekhuis, daarna een appartement en dan bij het eerste boompje ons huis. Het huis ernaast heeft tijdens de bouw al een verdieping erop laten zetten. Ik ben nog niet bij de gemeente geweest voor een vergunningsaanvraag. Ik zou graag met een aannemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken. Het gaat om een woning uit 2014. Voorwaarde van de gemeente is dat de gevel doorgetrokken wordt (de buren hebben al een uitbouw). De woning is 5 bij 6-7 meter.

Uitbouw aan het hoekhuis bouwen

Ik wil graag een uitbouw aan de zijkant bij een hoekwoning grenzend aan doorgaande weg. Heipalen zeker nodig. Wens: Afzinkkelder, daarboven op de aanbouw en doorbreken met de woonkamer en in dezelfde stijl als huidig huis (gladde gele bakstenen). Met eventueel een 2e verdieping en schuin dak. Vergunning en plannen nog niet aanwezig. Het zou gaan om een ruimte van ongeveer 2.50 meter diep en maximaal 10 meter lang. Wij hebben een jaren 60 woning.

Uitbouw achter het huis laten bouwen

Wij willen graag een indicatie voor een uitbouw aan ons hoekhuis (buren hebben een uitbouw) van 5 breed en 2.50 meter diep. Compleet opgeleverd, glad gestucte muren en houten kozijnen. Deze zitten er nu al in met 2 openslaande deuren (huidige kozijn dus hergebruiken). Ik wil graag een gemetselde uitbouw. Er hoeft niet geheid worden voor de fundering. Ik wil graag een plat dak (er hoeft geen lichtstraat in te komen).

Zijkant van de woning uitbouwen

Wij willen een zij-aanbouw aan ons hoekhuis laten bouwen. In de zelfde zwarte steen als het woonhuis. Hier willen we de keuken realiseren. Het is 4.98 meter lang bij 2.80 meter breed aan de buitenmuur gemeten. Aan de achter-zijkant van het huis zit al een uitbouw door de originele bouw destijds opgeleverd. Wij zijn begonnen met de 1e fase in onze plannen, wij zoeken daarom een goede aannemer die ons van de juiste informatie en begeleiding kan voorzien. Het betreft een woning waar wij al in wonen.

Woonkamer en keuken uitbouwen

Ik wil graag mijn huis laten verbouwen maar ik wil graag eerst weten over kosten. Wij hebben een hoekhuis. Wij willen de woonkamer uitbreiden. We willen graag een uitbouw van 3 meter. De gevel zal gesloopt moeten worden. Naast de woonkamer zit een keuken, dit moet ook doorgetrokken worden. Het uit te bouwen deel is 7.50 meter breed. We willen graag de gemetselde muren die er staan gebruiken. Aan de voorzijde willen we graag een pui met schuifdeuren. Het dak willen we graag (deels) van glas. Over het afwerken van de binnenzijde zouden we graag nog een en ander willen bespreken.

Aanbouw met een plat dak bouwen

De aanbouw is aan de achterkant van het huis, ene kant schutting andere kant parkeerplaats (hoekhuis). Breedte is 5,5 meter en uitbouw zal zo'n 2 meter moeten worden met een schuifpui (het liefst 2 schuifdeuren in het midden), verder zal de afwerking zelf gedaan worden. Platdak en geen lichtlijn erin.

Uitbouw aan hoekhuis realiseren

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterkant van ons huis. De tuin ligt lager dan het huis, dus er zal er zal opgehoogd moeten worden. Daarnaast zien we graag vloerverwarming in de uitbouw. Het betreft een hoekhuis, beide zijde willen we graag met openslaande deuren. De openslaande deuren die nu in het huis zitten, kunnen wellicht hergebruikt worden. Indien mogelijk zien we het fundament zo dat er in de toekomst een verdieping bovenop gebouwd kan worden. De aanbouw zal ongeveer 4 bij 3.50 meter worden. Er zal een plat dak op moeten komen.

Aanbouw aanbouwen aan het woonhuis

Ik wil graag een aanbouw van 5,5 x 2,20 meter. Er zijn al heipalen aanwezig. We hebben vijf jaar terug fundatieherstel laten doen en meteen fundering voor uitbouw aan laten brengen. De constructievloer ligt er al in. Het is een hoekhuis met een hoek van iets meer dan 90 graden. Met een bijzondere steen en uitlopende bouwstijl. Een plat dak met mogelijkheid om in de toekomst de opbouw voor een kamertje. Openslaande deuren met bovenlichten. Deel van de aanbouw is al aanwezig. Wel elektra, verder geen afwerking nodig. Graag een afspraak om even te komen kijken en het verder te bespreken.