Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE)

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 510 breed x 2,50 meter diep. Er moet een stuk muur uitgebroken worden de uitbouw moet ook als dakterras gebruikt worden. Graag compleet met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Wij zien graag jullie offertes tegemoet.

Dakterras deur aanmaken

Wil graag een deur laten plaatsen voor mijn dakterras. Op de 3e verdieping hebben wij een houten uitbouw, hier willen wij een gat in de muur creëren voor een deur.

Uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE)

Dakterras op de 2e verdieping van ongeveer 6 meter breed en 4 meter diep. Uitbouwen tot een slaapkamer met badkamer. Het betreft circa 15 eigendomswoningen van de in totaal 69 woningen binnen onze VVE die hier geïnteresseerd in zijn.

Uitbouw achterzijde huis met dakterras en serregevel

Aanbouw achterzijde huis à 4 x 5 m, waarvan 2.60 x 5 m met dakterras. 1.40 x 5 m in vorm van serre met schuin dak en schuifpui. Huidige balkon (1.30 m à 5 m) moet verwijderd. Verder moet er elektra aangelegd worden en wanden. De rest doe ik zelf. Nog geen vergunning.

Uitbouw achterzijde tussenwoning met daarop (bestaand) balkon uitbreiden tot dakterras

Wij willen onze tussenwoning (1971) uitbouwen aan de achterzijde over 5,00 meter breed en 3,00 meter diep. Op de 1e verdieping hebben wij nu aan de achterzijde een balkon wat wij dan meteen willen uitbreiden tot een dakterras op het dak van deze nieuwe uitbouw. Dit dakterras moet dezelfde maten krijgen als de uitbouw. Bij de buren is geen uitbouw maar is wel hun achterbalkon vergroot tot ook een terras.

Uitbouw achterzijde woning 4m diep en 5m breed met dakterras

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren. De afmetingen zijn 4m diep bij 5m breed. Daarna wil daar een dakterras op realiseren (maar dat hoeft niet door de aannemer te gebeuren). We hebben daar nog geen bouwtekeningen voor, we zijn namelijk nog in bespreking met de buren, zodra ze akkoord geven voor dakterras gaan we bouwtekeningen laten maken. We willen graag een aannemer voor de uitbouw, hiervoor is geen vergunning voor nodig. De achtergevel moet wel doorbroken worden dus we moeten ook een constructietekening daarvoor laten maken. Er moeten heilpalen geslagen worden en daarop moet een fundering komen. Graag stenen aan de buitenkant en houten constructie aan binnenkant. Graag verder casco opleveren.

Dakterras maken

Ik wil een dakterras op de uitbouw van de onderburen. Ik weet niet zeker of deze voldoende draagkracht heeft. Tijdens de bouw hebben ze bij mijn buren extra balken aangebracht en bij mij niet. Kan daar alsnog een bepaalde constructie voor worden gemaakt?

Opbouw op het dakterras

We willen graag een uitbouw laten bouwen op ons bestaande dakterras. Op de zolderverdieping van de woning hebben we een dakterras. Het dakterras is 3,7 x 5,4. (Binnen dit gebied staat wel de uitlaat van de bastaard.) Het dakterras zou reeds geschikt zijn voor een opbouw. Het is op de tweede verdieping gelegen. Vanaf de woonruimte die we nu hebben aan de achterzijde kan de uitbouw worden gebouwd van 2,65 m hoog. De binnenmuur het liefst laten staan als het kan. Liefst totaalplaatje, met gestucte muren als afwerking en leidingen/elektra.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil aan de achterzijde van de woning op de 1e etage een uitbouw maken van bijna gehele oppervlakte dakterras. Graag met een gemetselde buitenkant Woning aangekocht per deze zomer. Graag ook offerte om deze uitbouw te bouwen voor zowel eerste, als tweede etage (waarbij het dak schuin verlengd wordt) De foto is een voorbeeld van een soortgelijke foto waar de uitbouw over 2 etages is verlengd. De eerste optie is dus een plat dak voor alleen een uitbreiding van de eerste etage.

Partners

Partners van Casius