Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw en dakopbouw plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw en dakopbouw plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw en dakopbouw plaatsen

Prefab opbouw op plat dak

We willen graag een prefab dakopbouw op een plat dak. Het betreft een tussenwoning (rijtjeshuis). De maten van het huis betreffen ongeveer 5 bij 10 meter, en als we in de omgeving kijken zijn het allemaal prefab opbouwen met aan beide zijde +/- 1 meter balkon (naar binnenzijde gebouwd), wordt dus ongeveer 5 bij 8 meter denken wij. We zouden graag een prijs voor casco oplevering en een prijs voor volledig afgewerkte opbouw willen ontvangen als dat mogelijk is? En neemt u hiernaast de vergunning aanvraag en dergelijke ook totaal voor uw rekening en zo ja wat kost dat dan? De uitbouw moet een plat dak hebben met 2 kozijnen voor en twee aan de achterkant er moet een trapgat uitgezaagd worden en een trap geplaatst. Er komt enkel verwarming in en waarschijnlijk blijft het 1 kamer. Vergunning moet nog geregeld worden. Dit ook graag in overleg met aannemer.

Dakopbouw op de bovenwoning bouwen

Wij bewonen een bovenwoning in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Onlangs hebben we een vergunning gekregen voor de uitbouw van 20 m2 van onze woning op de 3e en 4e verdieping. De 20 m2 is verdeeld over de twee verdiepingen. De bovenst verdieping heeft een schuin pannendak. Tevens willen wij intern verbouwen. Een architect heeft alle tekeningen uitgewerkt. Een vergunning is al verleend. Nu zoeken we een geschikte aannemer. Graag komen we met u in contact om te verkennen wat de mogelijkheden zijn. De papieren van de architect kunnen we aan u toesturen. Aan de achterzijde van de woning is een binnentuin.

Dakopbouw

Ik heb een 20 vierkante meter uitgebreide uitbouw op een bestaand dakterras van 40 vierkante meter. Ik heb ook de trap nodig, zodat het makkelijker is om naar boven te lopen zonder te bukken. Ik wil de uitbouw vooralsnog casco geleverd word.

Uitbouw en dakopbouw plaatsen

Wij wonen op de Kajuit 18 in Noorderplassen West. Tijdens de bouw hebben wij onze woonkamer laten uitbouwen met 2,5 meter. Nu zijn we aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om de eerste verdieping verder uit te bouwen tot de hoogte van de woonkamer. Daarbij een tweede verdieping (dakopbouw) op de eerste etage te bouwen. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn en is dit wel te realiseren.

Dakopbouw als 3e slaapkamer maken

Wij zitten er aan te denken om een opbouw te plaatsen op de uitbouw. De afmeting zal ongeveer 5 meter lang worden en 3 meter breed. Deze ruimte zal dan aansluiten op een ruimte waar er al een trap aanwezig is. De ruimte wordt ingedeeld als een slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Het aanleggen van de badkamer zien wij graag separaat geoffreerd. Verder mag de ruimte casco opgeleverd worden en denken wij aan vloerverwarming in de opbouw. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw realiseren

Wij overwegen in de toekomst ons huis uit te bouwen op de eerste verdieping door middel van een uitbouw op de aangebouwde garage en keuken of door een verdieping boven de zolder te bouwen. Voorlopig is dat nog niet aan de orde, dus ik vraag niet om een offerte, mijn vraag is vooral of die laatste optie wel mogelijk is. Ons huis is namelijk niet symmetrisch en heeft aan de voorkant een schuine kant op de eerste verdieping en zolder, en aan de achterkant alleen bij de zolder. We hebben een 2 onder een kap woning. Het liefst zou ik van de huidige zolder wen volledige verdieping maken en daarboven een bergzolder met schuine kanten. Verwacht u dat dit qua constructie mogelijk is? Ik begrijp dat het absoluut niet mogelijk is om daar een prijsindicatie van te geven, maar als ik verwacht dat zoiets tussen de 50.000 en 100.000 euro kost, heb ik dan een realistische verwachting?

Uitbouw en dakopbouw bouwen

We verwachten half november de sleutel van onze nieuwe woning in Hoogland. Op deze woning zouden wij een dakopbouw willen laten plaatsen en een uitbouw aan de achterzijde. We willen vast voorwerk doen en een grove inschatting van de kosten en mogelijkheden ontvangen. De buitenmaten zijn 600 x 950 cm. Van binnen is geen afwerking nodig, alleen het plaatsen van de trap en doortrekken leidingen tbv CV. Aan de buitenkant moet het wel afgewerkt worden. De uitbouw betreft de volledige breedte en een diepte van 200cm. Hier moet de buitenkant afgewerkt zijn en binnen zijde is voor opdrachtgever. In de uitbouw willen wij een schuifpui/wand over de hele breedte. Er zijn veel huizen in de straat die deze uitbouw en dakopbouw al hebben, wij verwachten dus geen problemen met de vergunning bij de gemeente. Om u een idee te geven van hoe het eruit zou moeten zien kan ik u een link naar Google Maps toezenden en/of foto's. De afvoer van het afval wordt gedaan door de vakman en de werkplek is goed bereikbaar.

Zolder op het dakterras uitbouwen

Wij willen de zolder uitbreiden op het dakterras. De dakopbouw moet recht tegen de gevel geplaatst worden. Een zijde moet worden gevormd door de uitbouw van de buren. De gevel moet worden bekleed met baksteen en voorzien van 2 keer tweevaks houten kozijn met 2 draai-kiepramen. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert. Ook de zolder heeft een plat dak.

Dakopbouw op garage

Wij wensen een dakopbouw als extra verdieping op onze garage, ter grootte van ongeveer 5 x 5 meter. Deze dient gekoppeld te worden aan onze woning zodat er een overloop gecreëerd word vanaf het dak. Graag een uitbouw met een simpel plat dak, zonder toevoegingen op dat dak (ramen e.d.) met een casco oplevering. Er moet een doorgang gecreëerd vanaf het dak (zoals bij een dakkapel) met daarin een deur. De uitbouw moet in ieder geval niet gemetseld worden, wellicht van hout of kunststof? Er zijn nog geen tekeningen of constructieberekeningen gemaakt. Zou u kunnen langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken?

Casco dakopbouw bouwen

Wij willen een casco dakopbouw van hout boven op onze tussenwoning laten bouwen van 6 meter breed en 7 meter lang. Aan de voorzijde moet er dan een dakterras overblijven van 6 meter breed en 2,5 meter diep. We beschikken nog niet over een bouwtekening. Bij onze buren is een dergelijke uitbouw aanwezig. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie. We denken dat de uitvoering in 2018 zal plaatsvinden.