Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw en dakopbouw bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw en dakopbouw bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw en dakopbouw bouwen

Dakopbouw realiseren

Wij overwegen in de toekomst ons huis uit te bouwen op de eerste verdieping door middel van een uitbouw op de aangebouwde garage en keuken of door een verdieping boven de zolder te bouwen. Voorlopig is dat nog niet aan de orde, dus ik vraag niet om een offerte, mijn vraag is vooral of die laatste optie wel mogelijk is. Ons huis is namelijk niet symmetrisch en heeft aan de voorkant een schuine kant op de eerste verdieping en zolder, en aan de achterkant alleen bij de zolder. We hebben een 2 onder een kap woning. Het liefst zou ik van de huidige zolder wen volledige verdieping maken en daarboven een bergzolder met schuine kanten. Verwacht u dat dit qua constructie mogelijk is? Ik begrijp dat het absoluut niet mogelijk is om daar een prijsindicatie van te geven, maar als ik verwacht dat zoiets tussen de 50.000 en 100.000 euro kost, heb ik dan een realistische verwachting?

Uitbouw en dakopbouw bouwen

We verwachten half november de sleutel van onze nieuwe woning in Hoogland. Op deze woning zouden wij een dakopbouw willen laten plaatsen en een uitbouw aan de achterzijde. We willen vast voorwerk doen en een grove inschatting van de kosten en mogelijkheden ontvangen. De buitenmaten zijn 600 x 950 cm. Van binnen is geen afwerking nodig, alleen het plaatsen van de trap en doortrekken leidingen tbv CV. Aan de buitenkant moet het wel afgewerkt worden. De uitbouw betreft de volledige breedte en een diepte van 200cm. Hier moet de buitenkant afgewerkt zijn en binnen zijde is voor opdrachtgever. In de uitbouw willen wij een schuifpui/wand over de hele breedte. Er zijn veel huizen in de straat die deze uitbouw en dakopbouw al hebben, wij verwachten dus geen problemen met de vergunning bij de gemeente. Om u een idee te geven van hoe het eruit zou moeten zien kan ik u een link naar Google Maps toezenden en/of foto's. De afvoer van het afval wordt gedaan door de vakman en de werkplek is goed bereikbaar.

Zolder op het dakterras uitbouwen

Wij willen de zolder uitbreiden op het dakterras. De dakopbouw moet recht tegen de gevel geplaatst worden. Een zijde moet worden gevormd door de uitbouw van de buren. De gevel moet worden bekleed met baksteen en voorzien van 2 keer tweevaks houten kozijn met 2 draai-kiepramen. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert. Ook de zolder heeft een plat dak.

Dakopbouw op garage

Wij wensen een dakopbouw als extra verdieping op onze garage, ter grootte van ongeveer 5 x 5 meter. Deze dient gekoppeld te worden aan onze woning zodat er een overloop gecreëerd word vanaf het dak. Graag een uitbouw met een simpel plat dak, zonder toevoegingen op dat dak (ramen e.d.) met een casco oplevering. Er moet een doorgang gecreëerd vanaf het dak (zoals bij een dakkapel) met daarin een deur. De uitbouw moet in ieder geval niet gemetseld worden, wellicht van hout of kunststof? Er zijn nog geen tekeningen of constructieberekeningen gemaakt. Zou u kunnen langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken?

Casco dakopbouw bouwen

Wij willen een casco dakopbouw van hout boven op onze tussenwoning laten bouwen van 6 meter breed en 7 meter lang. Aan de voorzijde moet er dan een dakterras overblijven van 6 meter breed en 2,5 meter diep. We beschikken nog niet over een bouwtekening. Bij onze buren is een dergelijke uitbouw aanwezig. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie. We denken dat de uitvoering in 2018 zal plaatsvinden.

Prefab HSB dakopbouw maken

Prefab dakopbouw houtskelet. Afmeting circa 4 meter breed. 4 meter diep vanaf nok tot einde uitbouw/opbouw. Situatie: jaren 30 huis met Schuin dak en balk erin. Deel plat dak waarop de uitbouw kan worden geplaatst.

Dakopbouw op plat dak

Wij willen de bovenverdieping uitbreiden door op het platte gedeelte te bouwen. Het puntdak willen wij dan door trekken over het platte deel van het dak. Dit zal ongeveer 5 bij 4 meter zijn aan de achterzijde van de woning. De uitbouw dient wind- en waterdicht opgeleverd te worden en de voorbereidingen voor de badkamer gerealiseerd. Het is nog onbekend over er een vergunning nodig is.

Dakopbouw en aanbouw op de bungalow bouwen

Dakopbouw bungalow oppervlakte 83 m2 maar ook uitbouw voorkant woning woning is 10 meter breed uitbouw van 2 meter

Uitbouw op een dakterras bouwen

Ik overweeg een huis te kopen en daarop een dakopbouw te plaatsen om zo een extra kamer te creëren. Er is reeds een dakterras en een vaste trap naar boven. Het huis heeft een schijnkap van ongeveer 1.20 meter hoog en geen overburen. Dat betekent dat vanaf het hoogste punt van de schijnkap het dak van de uitbouw wordt gebouwd met een helling van 15 graden. Het gaat uiteindelijk om een ruimte van 5 meter breed en ongeveer 4,5 meter diep. Er moet één tussenmuur inkomen die de trap en een gang naar het dakterras scheidt van de kamer. Aan het eind van het gangetje moet een deur komen naar het dakterras en in de kamer kunnen ramen volstaan. Boven het trappengat zouden we nog graag een daklicht willen.

Dakopbouw en uitbouw laten bouwen

We willen een huis kopen, maar we hebben meer ruimte nodig. Dan gaat het om een uitbouw aan de woonkamer en een dakopbouw (of nokverhoging). Op zolder willen we 2 slaapkamers en badkamer realiseren. De zolder is 5.20 x 7.50 meter. En aan de woonkamer een uitbouw van circa 3.50 x 3 meter, tot aan de bijkeuken. Kunnen jullie een richtprijs geven?