Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw dak

Uitbouw achterzijde op plat dak

Ik wil graag een uitbouw laten creëren 5m lang 6m diep. Vergunning niet bekend. Complete oplevering en houten constructie alstublieft.

Verzakking uitbouw herstellen

Onlangs heb ik een huis gekocht met een houten uitbouw van 30 m2, zonder fundering in zandgrond. Helaas heb ik nu opgemerkt dat de uitbouw aan de achterzijde verzakt met schuren in de muren tot gevolg en niet aflopend water op het dak.

Heipalen slaan voor uitbouw of tuinkamer

We willen een tuinkamer/uitbouw maken achter onze garage. Ivm de veen (?) grond is het nodig om te heien. We willen een uitbouw van ca 5 bij 4 meter maken. De opbouw zal van hout zijn met plat dak. De wanden zullen dicht zijn en de voorkant is een glaswand. De ruimte is bereikbaar via onze poort of door de garage.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 5 bij 2 meter groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zouden we graag willen dat er een lichtstraat in het dak zit en de uitbouw woon-klaar wordt opgeleverd. Er zijn al heipalen aanwezig op de locatie waar de uitbouw moet komen.

Uitbouw realiseren en renovatie

We willen graag een offerte voor een uitbouw. Wij willen graag een uitbouw achter van 2x4 m en een hal en woonkamer renovatie voor ons huis, we weten wat we willen, maar er zijn geen tekeningen aanwezig – deze kunnen gemaakt worden indien handig. Het huis zelf is nu grotendeels door mijzelf opgeknapt, dus ben bekend met de staat en positie van water, gas en elektra. Hieronder heb ik een opsomming gemaakt met wat we willen, uiteraard moet dit verduidelijkt worden in overleg. Huidige begane grond ontwerp is bijgevoegd in de bouwtekeningen van een extra verdieping verbouwing van 2 jaar geleden: Details uitbouw: • Uitbouw begane grond van 2x4 meter gelijk trekken met de al bestaande keuken muur achter • Uitbouw hoogte zelfde als woonkamer (3.02 m) • Dak bestaande achter uitbouw (2x4 m) eraf en die uitbouw moet verhoogd worden (indien mogelijk) • In de bestaande achter uitbouw zit een keuken en die is 2 jaar oud, dus willen we graag laten zitten ondanks dat het dak erboven af moet • Extra plaatsen van Keuken blok (bestelling in eigen beheer) • Dakramen over de hele huis breedte (4.20m) op de grens uitbouw en muur 1ste verdieping • Indien mogelijk oude deur en glas en lood raam her gebruiken bij nieuw achter muur – of andere optie Details renovatie • Hal en kamer renoveren – nieuw (houten) vloer, plafond en muren in gang plus stucen woonkamer • Vloer kamer en keuken gelijk laten trekken • Indeling blijft gelijk (buiten de boven aangegeven uitbouw) • Enkele stopcontacten en lichtpunten herplaatsen • Openhaard opknappen met marmeren bekleding • (simpele) sier afwerking plafond randen • Optioneel vloer verwarming • Te bekijken doorbouwen op huidige ondergrond

Uitbouw extra verdieping

We would like to do an extra floor in our hous , is een tussen woning met plat dak 4,7 m x 7,5m , we are looking for a company who do everything to build (the gemeente application and all the steps). Complete oplevering is in overleg. Er moet wel gestuct worden en elektra aangelegd worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

We hebben een huis in Rijsenhout gekocht. We willen een uitbouw realiseren van 4 bij 2 meter. Bij voorkeur met openslaande deuren. Daarnaast willen we het dak vervangen van het bijgebouw. Dit betreft ongeveer 20 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die achter mijn hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 250 bij 460 cm groot worden en een gemetselde constructie hebben. In de uitbouw zouden we graag een pui met openslaande deuren hebben. De uitbouw moet een dicht dak hebben en er moet ook nog een fundering voor gemaakt worden. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat er moet gebeuren.

Serre uitbouw

Graag wil ik een offerte voor een serre uitbouw van 5 m bij 3 m. Daarbij wil ik graag de mogelijkheden van een glazen dak dat ook open kan schuiven (is dit mogelijk?) ook graag spotjes en zonwering meenemen in de offerte. Tevens vind ik goede isolatie belangrijk omdat ik de serre deel wil uit laten maken van de woonkamer.

Uitbouw achterzijde woning tussen twee bestaande muren

We willen graag een uitbouw tussen twee bestaande muren. Dat is de muur van onze eigen bijkeuken en de muur van de aanbouw van de buren ( tekeningen daarvan zijn aanwezig). De grond kan geloof ik niet geheid, volgens mij hebben de buren cement gestort. De uitbouw zou 2.75 bij 3.90 worden ongeveer. Omdat onze tuin op het noorden ligt willen we graag een daklicht op het dak van de aanbouw. Ik voeg wat foto’s toe zodat u een idee krijgt hoe het er uitziet. We willen graag een complete oplevering. We willen ook graag weten wat het ongeveer zou kosten voor de afwerking van stucen, elektriciteit, verwarming. Voor de constructie hebben wij geen idee wat nodig is, daar laten we ons graag over adviseren. Een vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Er zijn bouwtekeningen van de buren, verder nog niets. Tekeningen kunnen in overleg gemaakt worden. Mocht dit wel zo zijn, regelen wij het zelf. Graag ontvangen we een offerte.