Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw ten behoeve van keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw ten behoeve van keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw ten behoeve van keuken

Uitbouw realiseren aan de zijkant van het huis

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de zijkant van het huis van 4.2 x 2.4 meter ten behoeve van de voordeur en hal. Vergunning is nog niet aangevraagd. Verderop in de straat is al een vergelijkbare aanbouw geplaatst enkele jaren geleden. Wij willen dan de uitbouw Casco (schilder klaar) opgeleverd krijgen. Er zit een regenpijp aan de voorkant die verlegd moet worden of aangesloten worden op het bestaande riool. Uitvoeren kan pas wanneer de vergunning verstreken is.

Keuken vergroten met uitbouw

Wij willen een uitbouw realiseren van 3 x 4,30 meter. Dit ten behoeve van het vergroten van de keuken.

Uitbouw voor een extra slaapkamer maken

Wij willen graag een uitbouw in Amsterdam laten aanbouwen (zeeheldenbuurt, benedenwoning uit 1881) ten behoeve van een extra slaapkamer, oppervlakte ongeveer 3 meter x 2 meter. Het mag een eenvoudige uitbouw zijn met een regulier raam met kunststof kozijn, maar wel enige isolatie in verband met slaapkamer. Graag een complete offerte.

Uitbouw van twee verdiepingen maken

Ik wil een uitbouw van 4,87 bij 1,80 breed tegen de keuken aan met schuine afloop naar de achtertuin. Wij willen dus uitbouwen in de breedte van de zij tuin. Ermee wordt boven tevens een kleine kamer gemaakt en de hal wordt uitgebreidt. Het moet dus op twee verdiepingen. Ik heb plattegrondtekeningen, maar deze offerteform biedt geen optie tot toevoegen. Als je ze wilt ter behoeve van de beeldvorming, mail ik ze graag naar je toe. Ik zoek een vrijblijvende prijsindicatie en de mogelijkheden. Huis heeft 3 verdiepingen. Er is een volwaardige badkamer met groot luxe bad in de zolder gerealiseerd (is boven de keuken en kamer welke uitgebouwd zullen worden). Het gaat om maatwerk dus het moet gemetseld worden. Als het prefab kan en kosten scheelt maakt het mij niet uit. Er moet water en elektra naartoe getrokken worden, de keuken wordt namelijk uitgebreid.

Keuken aan achterzijde uitbouwen

Het betreft een uitbouw van 4 meter diep en 3 meter breed. De aanbouw komt tussen de aanbouw van de buren en mijn uitbouw keuken in te liggen. Aan tuinzijde komt een schuifpui in volledige breedte van de aanbouw. Aansluiting keuken en nieuwe aanbouw gaat open ten behoeve van een doorgang. Graag prijs voor goedkoopste optie (houtskeletbouw).

Woning uitbouwen ten behoeve van de keuken

Wij willen onze hoekwoning aan de achterzijde laten uitbouwen met een Prefab uitbouw van 3,5 x 3,5 meter. De gewenste uitvoering is standaard. Wij willen daar onze keuken gaan plaatsen. Er moet worden geheid, we bezitten geen sonderingsrapport. We willen aan de kopkant een raam van 1,5 x 1,5 meter dat open kan. Er moet elektra worden aangelegd en uitgebreid voor de nieuwe keuken. Ook willen we aan de buitenzijde een elektra-aansluiting en een vorstvrije buitenkraan. We hebben geen haast, maar het is onze wens dat dit over een jaar klaar is. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Voor extra informatie graag contact via email.

Fundering maken voor aanbouw

Graag zou ik vrijblijvend advies en een inschatting van de kosten ontvangen voor het maken van een fundering ten behoeve van een uitbouw van een woning. De woning is onderheid. Het formaat van de uitbouw wordt 7,5 x 2,5 meter. Er is een onderingsrapport aangevuld. De aanbouw bestaat in eerste instantie uit 1 laag maar wellicht moet er in de toekomst een verdieping op worden geplaatst. Er is ongeveer 1,5 meter ruimte naast de woning om aan de achterzijde te komen.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw van 5 meter breed en 2 meter diep. Plavuizen en vloerverwarming ten behoeve van de uitbouw aangezien woonkamer ook vloerverwarming heeft.

Balk voor draagmuur plaatsen

We hebben een jaren '20 woning waarbij wij een uitbouw willen laten plaatsen. Ten behoeve van deze uitbouw dient er een stalen balk op staanders geplaatst te worden over de gehele breedte van de woning. Dit zal 6.75 meter lang zijn. Hierna zullen wij zelf de muur slopen en het puin afvoeren.

Uitbouw achterzijde ten behoeve van keuken

Het betreft een uitbouw aan de keuken. Maatvoering: breedte3,60, diepte: 2,80, hoogte 2,80. Volgende kenmerken van de uitbouw - 2 buitendeuren - plaatsen afscheidingswand met binnendeur - 1 x raam aan kopse kant - vloer afwerken - voorbereiden voor CV - fundering - stenen muur (geïsoleerd) En graag een meer/minder prijs voor - dakraam - houtskeletbouw ipv steen Er is ook een tekening. Het gaan dan alleen om het bovenste gedeelte daarvan (niet onderste deel vd keuken) Alvast dank!