Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achter onder balkon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achter onder balkon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achter onder balkon

Woonkamer uitbouwen

Ik wil mijn woonkamer uit laten bouwen en het platte dak gebruiken als balkon/terras. Wij hebben geen uitbouw links en rechts. Afmetingen worden 5,5 bij 2,5. Indien er vergunning nodig is ga ik die zelf aanvragen. Constructie geen voorkeur nog, wel graag een complete oplevering.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw met daarop een dakterras realiseren die past bij mijn huis uit 1895. De breedte van mijn huis is 5,30 m en de diepte van mijn huidige balkon/toekomstige dakterras op de uitbouw is 1,5 m diep. Fundering, het is een metselskelet dat gaat worden. Ik zal graag een mooie afwerking met zwarte stalen palen. Inclusief bouwtekening, vergunningen. Ik ga graag in gesprek met een partij die mij volledig kan adviseren en dit proces kan uitvoeren.

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Uitbouw keuken achterzijde

We willen de keuken (4,30 m breed) 2 tot 4 meter uitbouwen in de tuin. In de nieuwe muur moet een aansluiting voor de wasbak van de keuken komen en verder veel glas, elektra, een fundering en open slaande/schuivende deuren. De bovenbuurvrouw heeft een klein balkon op de zelfde plek.

Uitbouw achterzijde realiseren

Het gaat om een uitbouw van 3 X 3 m ongeveer, met lichtstraat van ongeveer 2/ 2,5 m breed indien mogelijk (ivm balkon boven het dak). Ik ben aan het uitzoeken of een vergunning nodig is, het is een gemeentelijk monument. Weet u dit wellicht? Graag de aanbouw van hout. Ik weet niet of een fundering nodig is, er ligt in ieder geval niets. Graag oplevering compleet, inclusief stucwerk en elektra.

Uitbouw realiseren

We willen graag de begane grond uitbouwen onder het bestaande balkon op palen (zie foto). De afmetingen zijn ongeveer 6x2 meter. De bestaande pilaren zijn geheid. Graag verneem ik een vrijblijvende offerte en een termijn waarbinnen dit plaats zou kunnen vinden. Het is de bedoeling dat deze compleet wordt afgewerkt met een betonblok. Het moet inclusief het verwijderen van een kleine gibomuur zijn.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een kleine aanbouw aan de achterzijde van ons huis. Dit gaat om een aanbouw van minder dan 2,5 meter. Daarnaast willen we graag openslaande deuren het liefst in de stijl van jaren 30 woning. Wij zijn benieuwd hoeveel dit gaat kosten. Het gaat om het stukje onder het balkon van de bovenburen (zie afbeelding).

Uitbouw 1e verdieping

Wij willen de badkamer en evt aangrenzende slaapkamer, beide op de eerste etage, 1 meter uitbouwen bovenop de uitbouw op de begane grond. Breedte is 2,4 m (enkel badkamer) of 6,5 m (incl slaapkamer). Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Op de begane grond is al flink uitgebouwd, daarboven zit 1 meter balkon. in plaats van het balkon willen wij dat het de uitbouw wordt. We zijn niet echt technisch onderlegd over wat er allemaal bij komt kijken om een uitbouw te realiseren, maar willen het heel graag. Zou u ons advies kunnen geven over welke constructie het beste is? De oplevering graag casco, inclusief ruiten.

Uitbouw achterzijde drive in woning + verplaatsen keuken

Wij willen onze drive in woning aan de achterzijde uitbouwen. De bedoeling is uitbouw van 3 x 5 m met een glazen achterwand. Wij willen de woonkamer namelijk beneden realiseren. We weten niet of er een vergunning nodig is, de gemeente is heel onduidelijk, dus we komen er niet uit. Wij wonen aan de dijk met ringvaart en hebben dus geen huizen achter ons zitten. Graag laten wij dit door de vakman regelen. Aan de achterkant van de woning zit een betonnen balkon van 1.10 m breed. De uitbouw komt daaronder. We zitten tussen 2 huizen in. Graag advies over welke constructie het beste is. Er is een fundering nodig, de tuin is namelijk aan het verzakken. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen. We hebben een keuken op de 1e verdieping, deze willen wij verplaatsen naar de uitbouw, dus hiervoor moeten aansluitingen gemaakt worden en kan de vakman deze keuken ook verplaatsen? De keuken is op maat, maar welke afmeting deze heeft vinden wij lastig om zo te zeggen. Onder het hele huis zit een kruipruimte, dus dit moet qua leidingwerk te doen zijn.

Uitbouw plus badkamer en toiletkamer

• De overkapping (achter het huis) verwijderen en het zijkamertje doortrekken op de plaats van de overkapping. Dat betekent dus een uitbouw van ca 2,5 m x 6,3 m. Ongeveer in het midden openslaande deuren (kon foto ter illustratie niet toevoegen, maar heb deze wel). Aan het einde van de uitbouw (richting directe buren) een extra uitbouw van ongeveer 2 bij 2 met deur erin Het is de bedoeling dat hier een metselskelet gebouwd. De Grond is zand • De doorgetrokken zijkamer wordt dan zo’n 8.5 meter breed, aan de rechterkant dachten we aan een lichtkoepel. De linker/midden-kant zou dan een dakterras kunnen worden. Boven de huidige overkapping hangt een balkon, deze kan weg als er een terras komt. • De keuken willen we uitbreiden naar de nieuwe uitbouw. Dit betekent vast het nodige aan verleggen van leidingen etc • We willen alle ramen (die met nu enkel glas, en paar hebben al dubbelglas) vervangen door kunststoframen dit kan denk ik het beste door een specialist worden gedaan (dus mogelijk buiten de offerte) • Op de eerste verdieping willen we de kleine slaapkamer aan de achterzijde omvormen tot een badkamer (met douche en badmeubel, geen bad) • Wat nu de badkamer is willen we omvormen tot een toilet met ruimte voor de wasmachine/droger • De kasten tussen de slaapkamer achterkant en de (nu nog) kleine slaapkamer kunnen weg en vervangen worden door een muur-afscheiding Het is de bedoeling dat deze plannen volledig compleet worden

Partners

Partners van Casius