Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw met afwerking? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw met afwerking. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw met afwerking

Uitbouw aan zijgevel

Ik wil graag een indicatie van de kosten van het plaatsen van een gemetselde uitbouw aan de zijkant van een hoekwoning. De zijmuur is een betonmuur en aan buitenzijde opgemetseld. Verder dient er een muur doorgebroken te worden, aan de hand van een te maken berekening en een fundering met palen. Wij willen graag 2 smalle hoge ramen, van vloer tot plafond en ongeveer 50 cm breed, en aan achterzijde kozijn met openslaande deuren. De elektra en de CV dient te worden aangesloten, de afwerking zal ik zelf verzorgen. De uitbouw zal 3 meter breed gaan worden en 5 meter lang. Het is mij nog niet bekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Uitbouw met afwerking

Wij willen achter een uitbouw realiseren met openslaande deuren en veel ramen. Oppervlakte circa 2,50 m bij 5,50 m. Graag een totale offerte van een uitbouw ook afwerking. En CV verlegging.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een aanbouw van 6. 75 m breed bij 4. 2 m diep. Hier staat nu een overkapping. De overkapping voeren wij af. De kozijnen zijn al aanwezig. Het gaat om 3 binnenmuren en 2 buitenmuren met grote raampartijen en een dak. De afwerking buiten mag met zweeds rabat. En de vloer, verwarming, elektra en stucwerk regelen we zelf. Graag willen wij ook weten wat het meer kost indien we de constructie sterk genoeg laten bouwen om er later een 2e verdieping op te laten bouwen.

Uitbouw aan de woonkamer realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van onze woning. De maten van de uitbouw is 6.62 meter x 1.50 meter. De kozijnen en schuifdeur willen wij graag van aluminium hebben. Ook willen wij graag dat er 2 dakramen komen in de uitbouw. Wat zou het kosten als wij de afwerking van het plafond, verwarming en vloer door jullie laten doen? Ons budget is maximaal €15.000. Is het mogelijk hiervoor deze uitbouw te realiseren?

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor een stenen uitbouw met kunststof kozijnen, raampartij of openslaande deuren,en aparte achterdeur. Dit over een breedte van 550 cm waarvan 210 cm opgemetseld. De diepte zal 260 cm zijn. Met 2 zijkanten opgemetseld. Wij zouden ook graag bij de prijs inbegrepen hebben: fundering, plaatsing en btw. De afwerking binnenzijde kan casco. Eventueel wat leidingwerk, keuken en cv. Alvast bedankt voor de gedane moeite.

Uitbouw achter het huis aanbouwen

Aan ons huis willen we graag aan de achterzijde een aanbouw realiseren. We willen graag 2 meter bij het huis trekken. Aan de linker zijde is reeds een muur aanwezig, van de garage. De aanbouw zou betekenen: leggen van de fundering, rechter muur optrekken en het dak en de voorkant van de aanbouw volledig van glas voorzien. Gezamenlijk met het leggen van de fundering willen we graag beton storten in ons huis, á 74 m2. De vloer van de aanbouw en het huis moeten in elkaar lopen met onderliggende vloerverwarming. Het leggen van de vloer en de verwarming is geen onderdeel van deze offerte, mogelijk wel het storten van beton voor zowel in huis als de aanbouw. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden zonder het toevoegen van een steunbalk en met het toevoegen van een steunbalk. Het liefst willen we deze hele muur van de achtergevel met ramen en deuren verwijderen. We zitten echter met de draagpilaar. Kunt u ons een offerte doen toekomen voor een aanbouw van 7 m breed en 2 meter diep, volledige oplevering? Er is nog geen vergunning aangevraagd. De afwerking dient separaat vermeld te worden.

Uitbouw aan twee verdiepingen bouwen

Wij willen een uitbouw onze tuin in. Wij wonen in een hoekhuis. Onze keukendeur loopt niet gelijk met de woonkamer vanuit de tuin gezien. Als je dit gelijk zou trekken met een gevel zouden we er ruim 1 meter bij krijgen in de woonkamer. Het stuk wat moet worden uitgebouwd is dus ruim 1 meter de tuin in. En ongeveer 5 meter lang. We willen dit inclusief schuifpui en afwerking. Vloer regelen we zelf. Het is 2 verdiepingen hoog. Er zal ook dus 1 slaapkamer vergroot worden. Dit ook inclusief kozijn. Wat zullen ongeveer de kosten worden. Graag indicatie. Aan de hand daarvan kunnen we eventueel afspraak maken voor een definitieve offerte. 2 foto’s van de binnenkant bijgevoegd voor eventueel beter beeld. Bij het kozijn moet de schuifpui komen. Er hoeft geen elektra te komen. Ik wil dat de uitbouw gemetseld is.

Opbouw op uitbouw maken

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om een opbouw te plaatsen op mijn uitbouw. De ruimte wil ik gaan gebruiken als extra slaapkamer en zal ongeveer 4 bij 4.50 meter groot worden. De elektra en verwarming mag worden doorgetrokken, de verdere afwerking zal ik zelf verzorgen. Tevens zal er een doorgang gemaakt moeten worden naar de nieuwe kamer. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Uitbouw laten zetten

Een uitbouw van 6 meter breed en 2,5 meter diep. Inclusief heien, afwerking behangklaar, stroom, gestuukt plafond, 2 of 3 dakramen of een lichtstraat, plat beloopbaar dak, verplaatsing van de huidige kunststof ramen en deuren en doorbreken en afwerken van de huidige woning waar gebroken is. Graag wil ik ook een elektraleiding naar de woning toe getrokken hebben.

Uitbouw aan achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren van 5 bij 1.80 meter. Het gaat om een aluminium uitbouw met dakpannen. De ruimte zal als woonkamer gebruikt gaan worden en de elektra en de CV moeten worden doorgetrokken. De verdere afwerking zullen wij zelf verzorgen. Het is onbekend of er een fundering aanwezig is. Er is nog geen vergunning aangevraagd.