Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde woonhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde woonhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde woonhuis

Uitbouw achterzijde realiseren

We willen een uitbouw realiseren van 2,5 bij 6 m. Graag goed geïsoleerd en simpel afgewerkt om de kosten laag te houden. De constructie graag hout. Als het goed is, is een vergunning niet nodig, wel is toestemming van de buren nodig, maar dit zal geen probleem zijn. Ik verwacht dat er geheid moet worden, wij hebben als het goed is een drassig moerasachtig terrein. Casco oplevering, wind- en waterdicht. Tevens moet de tussenmuur tussen de keuken en kamer verwijderd worden en een draagbalk worden geplaatst, dit gaat om ongeveer 2 m. Voorbeeld van het huis, gevonden via funda: https://www.funda.nl/koop/zeist/huis-41682414-nijenheim-1312/. We zijn benieuwd, graag reactie per mail.

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik heb interesse in uitbouw achterzijde van ongeveer 3 m diep bij 6 m breed. Aluminium met glas, ook aan de bovenkant. Geveldoorbraak niet nodig. Alleen verwijderen huidige deur en schuifpui. HR ++ glas gewenst. Ik verwacht dat er een fundering nodig is. Ik kan zelf tuintegels verwijderen. Ik verwacht dat een vergunning nodig is, de vergunningaanvraag laat ik door u uitvoeren. Graag een casco oplevering, graag wel wind- en waterdicht. Er zitten convectorputten voor het raam, deze moeten denk ik dan verplaatst worden. Er is een buitenkraan, deze zit tegen de buitenkant aan en moet verplaatst worden. Graag volledige offerte zonder veel te verwachten bijkomende kosten.

Serre-uitbouw achterzijde

We willen graag een uitbouw van 4,85 breed en 2,5 - 5 mtr diepte. Afhankelijk van de kosten zal de diepte bepaalt worden. Tot 2.5 m is geen vergunning nodig. Graag wil ik een soort serre-uitbouw, wel luchtdicht en graag prefab. Met veel raampartijen, ook dak en schuifpui. Ik neem aan dat er een fundering nodig is, misschien zelfs geheid. Graag een casco uitbouw, wind- en waterdicht. Het is een jaren '30 woning.

Uitbouw achterzijde aanbouwen

Ik wil een uitbouw van 5.5 x 3.5 m inclusief heiwerk en pui. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk. De buitenkant moet gemetseld zijn en er moet een fundering in komen. Tussenwoning, bouwjaar 1997 Evt zelfstandig afgraven en afvoeren van grond is een optie.

Uitbouw achterzijde woning

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw van ons huis, de uitbouw moet 3 meter diep en 5.5 meter breed zijn. Compleet/casco, elektra, stucwerk etc. zijn in overleg. Er moet wel een fundering in komen. We zijn erg benieuwd naar de prijzen van prefab en bouw op locatie.

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouw voor een woning die we op het oog hebben. De afmeting is 4,69 breedte en 3 meter lengte van de uitbouw. Misschien willen we ook opbouw, maar dat hangt van de kosten af. Woning nog niet aangekocht, onder bod.

Houten uitbouw woning

We willen een casco, houten uitbouw achterzijde woning met gebruik 2 bestaande zijramen, inclusief fundering (geen elektra en geen stucwerk nodig). Graag openslaande tuindeuren gaat om 2,42 x 2,42 aanbouw aan de eetkamer. Bouwjaar woning 1952.

Serre plaatsen

We willen graag onze woning aan de achterzijde uitbreiden. de totale breedte van de woning is 5,40. maar hier zit ook de schuur bij in. deze willen we verkleinen en betrekken bij de woning+ een stuk woonserre ernaast. Op het dak van de schuur zouden we dezelfde glazen ramen willen als de rest van de woonserre. Zodat het geheel mooi op elkaar aansluit en er veel licht in de woning komt. We willen of 2 of 2,5 meter diep de uitbouw doen. Wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw aan de achterkant. 3 meter breed en 2.3 diep. Ernaast is al een bijkeuken. Die moet er aan gesloten worden, tussenmuur van de buitenkeuken moet er dus uit. Graag de offerte op basis van een metsel skeletbouw, fundering, inclusief kozijnen, lichtkoepel met lichtpunt en dak.

Uitbouw achterzijde en nokverhoging

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren van circa 3 bij 5 meter. Het is niet helemaal rechttoe rechtaan, maar met een inspringing bij de keuken. Hierbij willen we de dragende muur tussen de keuken en woonkamer weghebben om een open ruimte te creëeren. De uitbouw moet gemetseld zijn, casco worden opgeleverd en veel ramen bevatten. Tevens willen we een eenzijdige of tweezijdige nokverhoging (afhankelijk van kosten) van ongeveer 540 cm breed. Het betreft een tussenwoning. casco veel ramen