Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde woning en diverse grote klussen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde woning en diverse grote klussen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde woning en diverse grote klussen

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 5 bij 2 meter groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zouden we graag willen dat er een lichtstraat in het dak zit en de uitbouw woon-klaar wordt opgeleverd. Er zijn al heipalen aanwezig op de locatie waar de uitbouw moet komen.

Uitbouw achterzijde huis

Uitbouw van 2,5 diep bij 5 meter breed. De veranda moet niet worden afgebroken, maar worden verschoven en weer aan de uitbouw worden bevestigd Mijn voorkeur gaat uit naar een metselskelet, wat wij weten is dat er ook nog geen fundering aanwezig is. Het is de bedoeling dat de vloerverwarming ook wordt doorgetrokken en dat het geheel compleet wordt opgeleverd.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen uitbouw realiseren 2 x 6 meter achter aan ons huis. Het moet casco opgeleverd worden (dus zonder elektra en stucwerk) met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Voorkeur gaat uit naar steen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen onze kamer 2,5 mrt uitbouwen, de woning zelf is 5,2 mrt breed. Gelieve op te nemen een schuifpui met links en rechts een raam tot op de grond, in de midden tweemaal schuif naar links en rechts in aluminium serie P 400 4 delige schuifdeur kader 70 Gino kleur P910 wit ( deze hebben wij gezien en loopt heel ligt wat voor mijn vrouw heel belangrijk is ) gelieve op te nemen een lichtstraal direct tegen de muur van de bestaande gevel wij zelf kunnen tamelijk veel zelf doen ( stukwerk- elektra- verwarming - gedeeltelijk loodgieterswerk ) wel opnemen de vloer afsmeren zodat er pvc over kan.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde rijtjes woning van circa 5 bij 3 meter. Graag met meerdere schuifdeuren zodat tuin en woonkamer in elkaar kunnen overlopen. Het moet casco opgeleverd worden, met alleen elektra. Stucwerk doen we zelf. Er moet ook een fundering in komen en het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg. Graag een offerte.

Uitbouw aan achterzijde van de woning realiseren

Ik wil een uitbouw richting de tuin, met een plat plafond. Het gaat om 2,5 meter uitbreiding richting de tuin. Het huis is 5 meter breed. Hiervoor is geen vergunning nodig. Over een fundering laat ik mij adviseren. Ik wil de woonkamer hiermee uitbreiden en de keuken laten verplaatsten. Ik ben nieuwsgierig naar de prijzen van zowel een casco als complete oplevering. De constructie voor deze uitbouw moet gemetseld worden.

Uitbouw achterzijde woning om keuken te vergroten

Wij willen een uitbouw van 2,5 meter bij 6 meter realiseren om de keuken te vergroten. Hiervoor is geen vergunning nodig. Ik laat mij adviseren over een prefab methode of metselwerk op locatie. Er is nog geen fundering, dus ook dat moet geregeld worden. Daarnaast willen we vloerverwarming en een lichtstraat.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 6 m breed 2,5 m diep. Er is geen vergunning nodig. Graag 2 offertes 1 voor casco en 1 compleet, bij de complete ook vloerverwarming. Het hele huis heeft weeru kozijnen, zou heel mooi zijn als deze er weer in kunnen.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw achter van ongeveer 6 x 3 meter. Met een grote kunststof pui aan voorzijde met openslaande deuren. Tevens moeten de zijkanten van kunststof zijn. Ivm op eigen erf willen blijven dus onderhoudsvrij. De binnen afwerking en stroom doe ik graag zelf. Wel cement dekvloer. De bestaande kozijnen in gevel eruit en dat gewoon aftimmeren. Midden dammetje moet blijven staan. Cv doe ik ook zelf.

Uitbouw achterzijde woning

We hebben een huis in Rijsenhout gekocht. We willen een uitbouw realiseren van 4 bij 2 meter. Bij voorkeur met openslaande deuren. Daarnaast willen we het dak vervangen van het bijgebouw. Dit betreft ongeveer 20 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden. Graag ontvang ik een offerte.