Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde woning en diverse grote klussen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde woning en diverse grote klussen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde woning en diverse grote klussen

Fundering op staal ten behoeve van een uitbouw

Medio september wil ik starten met de uitbouw van mijn recent aangeschafte woning. De aanbouw aan de achterzijde van de woning wordt circa 4 x 5 meter en wil ik funderen op staal, middels het EPS elementen of een keuze naar jullie inzicht. Het casco zal ik bouwen met HSB wanden/constructie. Hebben jullie voor mij een prijs voor het funderen? - Grondverzet in eigen beheer - Koudebrug oud-nieuw kan ik e.v.t. zelf verzorgen - Exacte maatvoering volg - Zie tekeningen

Uitbouw achterzijde casco

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde om de leefruimte te vergroten. We willen 4 meter uitbouwen. Er is geen vergunning voor nodig. Er moet elektra in en ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. In ieder geval geen hout. Ik weet ook niet zeker of er een fundering in moet komen. Ik ontvang graag een offerte voor compleet en casco oplevering.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een andere woning gekocht en willen de woonkamer iets meer de tuin in laten bouwen, zodat we meer ruimte krijgen voor een eethoek. De uitbouw moet 5,49 meter breed en 2,5 meter lang worden. Complete oplevering is in overleg. Verder moet er elektra in komen, een fundering en een houten constructie. Stucwerk kunnen wij zelf. Graag een offerte.

Opbouw achterzijde

Op onze woning willen we op de bestaande kleine uitbouw (12 m3) een casco opbouw plaatsen. Dit past in het bestemmingsplan en een goedkeuring voor de welstandscommissie is in aanvraag. In de opbouw is sprake van een kleine dakkapel en aan de tuinkant een klein raam op de voorkant georiënteerd. Het dak is met zink bekleed. De nok wordt aan de nok van de bestaande woning gekoppeld. Het huidige dak (welke in de nieuwe situatie als vloer zal fungeren) is al verstevigd en aan de muur verankerd. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het casco bouwen van dit dak (buitenzijde is af en bekleed). Mogelijk kunt u ook aangeven op wat viir termijn u zou kunnen starten/ leveren.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een aanbouw van 5 m breed en 4 m diep en nog een verlengde stuk van 2 x 2 m. Totale oppervlakte van 24 m2. Er is geen vergunning nodig. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met een stenen buitenkant , elektra en een fundering. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde serre

We willen graag een serre aanbouwen van 3.5 x 1.5. Zie foto ter inspiratie. Er is geen vergunning nodig. Complete oplevering is in overleg. Er is geen stucwerk nodig, wel elektra en een fundering, en het moet van kunststof gemaakt worden.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw van 3 meter aan de achterkant van de woning. De breedte van de woonkamer betreft 5,77. We hebben nog geen idee wat voor fundering wij willen, dit graag in overleg met vakman. Momenteel staat er een schuur op de plek waar de uitbouw moet gaan komen, deze zal moeten worden verwijderd. Vergunning hebben we niet, verder zal de uitbouw compleet moeten worden afgeleverd.

Uitbouw achterzijde

Graag ontvangen wij een offerte voor een uitbouw van 11 mtr breed x 2 mtr diep en 2,6 mtr hoog. Het moet casco opgeleverd worden, de buitenkant moet van steen en glas zijn. Er moet ook een fundering in komen. Elektra en stucwerk is niet nodig.

Een fundering realiseren voor een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren ten behoeve van een uitbouw aan de achterzijde van een tussenwoning. De fundering moet ongeveer 2,5 bij 6 meter groot en geschikt zijn voor een gemetselde uitbouw. Daarnaast moet er een gesmeerde cementvloer op de fundering komen.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 5 meter breed 2-3 meter diep. Het moet compleet opgeleverd worden met een fundering en een gemetselde buitenkant. Elektra en stucwerk doe ik zelf. Ik ontvang graag een offerte.