Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde in Houtskeletbouw

We willen een uitbouw aan de achterzijde (circa 6,00 meter breed x 3,00 meter diep) vermoedelijk in Houtskeletbouw (graag advies van de Aannemer) met veel glas en een schuifpui (of openslaande deuren) en verwarming/elektra. De huidige serre moet verwijderd en afgevoerd worden. Tevens is er een stukje bestaande bebouwing vanuit de achtergevel waarin wij geadviseerd willen worden om dit op te nemen in de nieuwbouw of eerst te laten verwijderen en dan nieuw terug te plaatsen. Eventueel willen wij op het dak van de nieuwe uitbouw een sedum-dak aan laten leggen dus graag ter voorbereiding hier rekening mee houden. Het betreft een hoekwoning waarbij de buren al een uitbouw hebben staan.

Uitbouw achterzijde

we willen de achterzijde gelijk trekken met de achterdeur , het gaat om 1 meter 20 breed ongeveer en lang 3 meter 50 of geheel 6 meter. Voorkeur voor een complete oplevering met een houten constructie.

Uitbouw achterzijde benedenhuis

Uitbouw achterzijde van 5,00 meter breed met 1 zijde van 2,95 meter en 1 zijde van 3,75 meter uit de gevel dus nieuwe achterzijde gaat schuin lopen. Er moet geheid gaan worden. In de uitbouw moet ook een radiator komen. Mogelijk ook het Balkon op 1e verdieping (dus boven de uitbouw) uitbreiden naar 1,50 meter uit de gevel (mits dit vergunningsvrij mogelijk is). En eventueel nog een kleine renovatie van de keuken op de 1e verdieping.

Nokverhoging en uitbouw achterzijde huis

Ik kom graag met een aannemer in contact om te kijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een uitbouw en nokverhoging. Ik wil graag een gemetselde uitbouw van max. 4 meter, in de stijl van het huis. De nokverhoging is het belangrijkste, daar we extra ruimte op zolder willen creëren.

Uitbouw achterzijde laten maken en afgewerkt opleveren

Ik wil graag een uitbouw aan de achterkant van mijn huis laten maken. Graag wil ik daarbij de ruimte doortrekken en de keuken daarin laten plaatsen. Er zit nu een muur, deze moet eruit worden gehaald. De uitbouw moet 2,50 m diep en de breedte zal 4,5 meter worden. Liefst schuin aflopend glazen dak. Hoogte wordt een verdieping. Graag een harmonica laten plaatsen. Daarnaast graag afgewerkt opleveren. Dus graag stucen, schilderen en stopcontacten en elektra plaatsen in de uitbouw. Ik heb al een tekening die ik kan aanleveren.

Houtskelet uitbouw achterzijde

Wij willen een houtskelet uitbouw aan de achterzijde van ons rijtjeshuis (uit 1963) van 6 meter breed en 3,50 meter diep. De huidige houten schuifpui moet herbruikt worden. De buren rechts hebben al een stenen uitbouw van 3,50 diep en links staat alleen een bakstenen schuttingsmuurtje. De vloer in de woonkamer is van hout daarom wil ik deze aanlengen in de uitbouw. Er is een achterom via een brandgang.

Uitbouw achterzijde

Graag een offerte voor een uitbouw aan de achterzijde van 3,00 meter diep x 5 ,00 meter breed. Er hoeft geen lichtkoepel in. Voorkeur gaat uit naar een grote schuifpui i.p.v. openslaande deuren. Er is een achterom via een brandgang.

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Uitbouw achterzijde rijtjeshuis

Ik wil graag weten wat ik ongeveer kwijt ben voor een uitbouw aan mijn huis aan de achterkant. de diepte van de uitbouw is 2,5 meter en de breedte is 5 meter. Ik wil deze graag met dubbele openslaande deuren ipv een enkele deur zoals ik nu in de achtergevel heb. Graag ontvang ik ook de meerprijs van een lichtkoepel in het dak. Mijn buren links hebben al een uitbouw (zie foto) met dezelfde maatvoering.

Fundering achterzijde aanbrengen met isolatie en betonvloertje

Voor onze uitbouw aan de achterzijde zijn we op zoek naar een partij die een lichte betonfundering van 2,20 meter x 2,60 meter kan aanleggen met isolatie en een betonvloertje. De fundering graag voor september 2020 aanleggen ivm geplande uitbouw in houtskelet. Er is een achterom in de vorm van een brandgang. Voor de woning kan niet geparkeerd worden aangezien wij aan een dichtgetegeld plein liggen.