Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde realiseren

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moeten worden. Vergunning is niet nodig. De uitbouw komt aan de achterkant. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies. Ik wil een stenen uitbouw met aan de achterkant geheel glas. Elektra en stucwerk hoeft niet. Ik wil graag een offerte voor een casco oplevering en een offerte voor een complete oplevering. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering voor uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw van 120 cm diep en 500 cm breed. De zijmuren van ons huis lopen door, vandaar de 120 cm (zie foto). Wat zijn de kosten als uw bedrijf de volledige fundering met afwerkvloer gaat verzorgen? Het gaat dus alleen om de fundering en de vloer. Het moet een betonnen fundering zijn, verankerd aan de vloer waar wij nu wonen. Wij hebben zandgrond. Er is geen vergunning nodig.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag uitbouw van 5,2 meter breed en 2,0 meter diep. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, kunststof kozijnen en glas. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Ik wil een uitbouw van 8 m2 met een metselskelet. Deze wil ik compleet zien opgeleverd om er een keuken in te realiseren, dus vloeren, leidingen, elektra etc.

Uitbouw achterzijde huis. en verwijderen van serre

Uitbouw vervangen. Constructie moet een steiger kunnen ondersteunen. Combinatie van hout en steen. Hoge isolatie waarde. Vloerverwarming Genoeg licht. Elektra 3 m bij 6 m.

Klassieke serre uitbouw

Wij willen aan onze woning een klassieke serre uitbouw van 4 bij 3 m. Een zijde zal volledig uit baksteen bestaan. De onderkant willen we ook een rand gemetseld. De rest willen we met hout of aluminium, hier willen we graag advies over. Verder willen we graag HR glas. Een vergunning is as het goed is niet nodig. De serre komt aan de achterzijde. Ik denk dat er voor de fundering een betonplaat nodig is, maar dat weet ik niet zeker. We willen graag een binnenafwerking (vloer leggen enzovoorts) en elektra is ook nodig. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw achterzijde aan nieuwbouwwoning

Bij nader inzien willen we toch graag een uitbouw zoals te zien is op de bijgevoegde foto. Breedte woning is 5,5 meter en de uitbouw is 1,2 meter Woning wordt opgeleverd in 2e kwartaal 2020 Woning is gasloos en voorzien van vloerverwarming, de vraag is of deze vloervewarming kan worden meegetrokken in de uitbouw. Wij denken aan een prefab uitvoering. Online zagen wij opties voor een glazen dak zoals in een serre, graag meenemen alsmede een optie voor EPDM. Er is waarschijnlijk geen fundering aanwezig voor de uitbouw, deze zal er ook moeten komen, daarnaast willen wij ten minste 2 contactdozen terug zien. Vanaf de oplevering willen wij beginnen.

Uitbouw achterzijde huis

Ik wil graag een uitbouw aan de huiskamer: 5.20 x 2 m. Casco/compleet en van welk materiaal het gemaakt moet worden is nog in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden en er moet een fundering in komen. Graag zou ik een afspraak maken. Ook graag advies over vloer met vloerverwarming.

Uitbouw plus badkamer en toiletkamer

• De overkapping (achter het huis) verwijderen en het zijkamertje doortrekken op de plaats van de overkapping. Dat betekent dus een uitbouw van ca 2,5 m x 6,3 m. Ongeveer in het midden openslaande deuren (kon foto ter illustratie niet toevoegen, maar heb deze wel). Aan het einde van de uitbouw (richting directe buren) een extra uitbouw van ongeveer 2 bij 2 met deur erin Het is de bedoeling dat hier een metselskelet gebouwd. De Grond is zand • De doorgetrokken zijkamer wordt dan zo’n 8.5 meter breed, aan de rechterkant dachten we aan een lichtkoepel. De linker/midden-kant zou dan een dakterras kunnen worden. Boven de huidige overkapping hangt een balkon, deze kan weg als er een terras komt. • De keuken willen we uitbreiden naar de nieuwe uitbouw. Dit betekent vast het nodige aan verleggen van leidingen etc • We willen alle ramen (die met nu enkel glas, en paar hebben al dubbelglas) vervangen door kunststoframen dit kan denk ik het beste door een specialist worden gedaan (dus mogelijk buiten de offerte) • Op de eerste verdieping willen we de kleine slaapkamer aan de achterzijde omvormen tot een badkamer (met douche en badmeubel, geen bad) • Wat nu de badkamer is willen we omvormen tot een toilet met ruimte voor de wasmachine/droger • De kasten tussen de slaapkamer achterkant en de (nu nog) kleine slaapkamer kunnen weg en vervangen worden door een muur-afscheiding Het is de bedoeling dat deze plannen volledig compleet worden

Uitbouw achterzijde

Ik wil een complete uitbouw laten plaatsen. Afmeting is 3 m dip en 7.5 m breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Ik ontvang graag een offerte.