Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde huurhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde huurhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde huurhuis

Uitbouw achterzijde

Ik wil een complete uitbouw aan de achterzijde van de woning van 6 m x 3 m. Met 2 openslaande deuren. Zonder elektra en stucwerk, inclusief een fundering en een gemetselde buitenkant. Graag zou ik ook willen weten vanaf wanneer er gestart kan worden.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een casco uitbouw van circa 3 bij 5 meter laten plaatsen. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden, en ik weet nog niet van welk materiaal de buitenkant gemaakt moet worden, dat is nog even in overleg. Verder hoeft er geen fundering in te komen, en is hier geen vergunning voor nodig. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw maken van maximaal 2,5 m diep en 10 m breed. De vloer moet optimaal geïsoleerd worden en er komt vloerverwarming. Ik wil graag weten hoe de fundering eruit zal gaan zien. Moet er bijvoorbeeld geheid worden?

uitbouw oprit met verdieping + achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren. De oprit naast huis willen wij bij de woonkamer aantrekken + een verdieping erboven op zodat we boven 2 extra slaapkamers creëren. Ook willen we aan de achterzijde van de woning uitbouwen. Het oppervlakte naast de woning is 21 m2. en de verdieping erboven op zal ook 21 m2. De uitbouw aan de achterzijde van het huis zal 27 m2 zijn.

uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed bij 3 meter. Het wordt een metselskeletbouw met stenen 2 kanten. kunststof schijfdeuren. dakraam. Het is een tuin waar nog geen fundering is.

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik wil graag aan de achterkant van mijn woning uitbouwen. De maten zijn 3,5 x 5,2 meter.

Uitbouw woning achterzijde

Graag willen wij een offerte voor het uitbouwen van de woning aan de achterzijde van 2,50m x 5m. De naastgelegen woningen aan beide zijde zijn reeds uitgebouwd tot deze lengte. Dezelfde uitstraling zal gebruikt moeten worden. Zie voorbeeld uitbouw bij de foto's Foto is van een uitbouw van de buren, wij willen het ook graag zo hebben.

Uitbouw achterzijde

Graag willen wij de achterzijde met ongeveer 2.5 m2 uitbouwen. Daarbij is van belang 2 beide zijden reeds uitgebouwd zijn door de buren. Dak moet schuin zijn en graag wil ik een inschatting met gebruik van huidige kozijnen en zonder gebruik. Ook met evt dan kunstof of Hardhout kozijnen. Zitten nog in de oriëntatie fase .

Uitbouw achterzijde hout

Wij willen graag uitbouwen in een L-vorm die vertrekt vanaf de slaapkamer en dan in de tuin verder gaat waar nu een los schuurtje staat. In hout en met veel glas. Het gaat om circa 20 m2 extra in L-vorm. Allicht moet er ook een fundering komen, de schuur is denken we niet gefundeerd. Er is een vergunning nodig, deze hebben wij niet aangevraagd, deze laten wij graag door u aanvragen. Graag een casco wind- en waterdichte oplevering.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een houten uitbouw van 6 breed en 3 m diep. buren rechts hebben al 3m diep uitgebouwd andere kant buren stenen schutting.