Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde huurhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde huurhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde huurhuis

Uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen

Ik heb een jaren 30 hoekwoning die ik 3,5 meter wil verlengen en met een breedte van ongeveer 6 m, en tegelijk keuken en achterkamer aaneenvoegen. Ipv de losse tuindeuren en keukendeur/raam komt er nu één grote unit met kunststof pui en convectorput. Vergunning is denk ik niet nodig, dit moet ik nog even checken. De uitbouw wil ik van stenen muren hebben. Het huis staat op een betonnen plaat, die zich aan de achterkant 3 meter uitstrekt. Ik heb de kopieën van de originele tekeningen. Graag een complete oplevering, graag basis voor de vloer, stucwerk, leidingen en elektra. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk, maar de uitvoer kan later.

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik zoek een aannemer die mij kan vertellen hoeveel een uitbouw in mijn achtertuin mij zou kosten. De uitbouw moet 500 bij 250-400 cm groot zijn. Daarnaast graag met kunststof kozijnen. Verder bespreek ik de mogelijkheden graag met een aannemer. Er is geen omgevingsvergunning nodig voor de uitbouw. Ook zie ik graag kunststof kozijnen terug in de uitbouw.

Fundering en cementdekvloer voor uitbouw achterzijde

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een fundering en cementdekvloer ten behoeve van een uitbouw achter mijn hoekwoning. Wij willen een uitbouw aan de achterzijde waarbij de begane grond verdieping gelijk wordt getrokken met de bijkeuken. Dit zal gerealiseerd worden in houtskelet bouw. De diepte bedraagt 450 cm en de breedte aan de bestaande gevel is 295 cm en deze loopt uit naar 415 cm ter hoogte van de achtergevel van de bijkeuken. Volgens de makelaar begint de vaste grondlaag op een diepte van ca 17 meter. De volledige woning is onderheid. De uitbouw zal worden aangesloten op de twee reeds bestaande buitenmuren (achtergevel en zijgevel bijkeuken). Woning is bereikbaar per achterom.

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren tussen onze twee-onder-een-kap-woning en onze bestaande schuur in de achtertuin. Dit wordt dan ongeveer 500 bij 300 cm. Dit zou ik graag met een glazen dak willen hebben. Deze uitbouw is bereikbaar via de garage of door de woning heen. Het huis is gebouwd in 2009. Naast het uitbouwen dient de bestaande garage geïsoleerd te worden. Of dit vanuit binnen of buiten moet gebeuren bespreek ik graag met de vakman. De uitbouw graag woon-klaar opleveren.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een casco uitbouw aan de achterzijde in de tuin realiseren. De maten zijn 510 cm X 250 cm. 1 van de buren heeft al een uitbouw, dus er staat aan 1kant een muur. Materiaal: baksteen met als deur een schuifpui.

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Wij willen een aanbouw aan de bestaande woning laten bouwen. De afmetingen moeten zijn 5 breed en 4 meter diep. Graag voorzien van stenen zijmuren en een glazen dak. De voorzijde moet worden voorzien van een schuifpui (kunststof kozijnen). Er zijn geen bouwtekeningen/omgevingsvergunning voor aanwezig. De uitbouw graag woon-klaar opleveren. Daarnaast is de woning bereikbaar per achterom.

Een woning uitbouw realiseren

Aanbouw achterzijde woning van 5 meter breed en 1,5 meter lang met schuifpui. Inclusief vloerverwarming voor de gehele begane grond (opp is nu ca 9x4,8 meter). Ook het zitgedeelte stuken (inclusief aanbouw is de ene muur dan 4,5x2,6 en de andere ca 7,5x2,6. De schuifpui graag met kunststof kozijnen en graag gemetselde bouw.

Uitbouw achterzijde

Aan de huidige slaapkamer nog een extra slaapkamer van ongeveer 2 x 4 =8m2 uitbouwen of aanbouwen. Het gaat om houtskeletbouw. We zijn nog bezig met het aanvragen van een vergunning.

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde plaatsen. De maten zijn 4.04 x 3.52. Wij als optie meenemen in de berekening: - Lichtinval van boven - Ramen van grond tot aan het plafond over de gehele breedte - Openslaande deuren/schuifpui naar de de tuin - Casco

Opbouw uitbouw met zijbouw

Wij zouden graag een offerte willen opvragen voor de kosten van een opbouw, uitbouw met zij aanbouw. Aan de achterzijde zouden we willen uitbouwen tot ongeveer 2,5 meter en de schuur aan de zijkant hierin willen meenemen. Ook willen we een extra verdieping toevoegen zoals dat in die buurt gangbaar is. Breedte van het huis is 5,77 m en de lengte 6,88 m, schuur is 1,98 breed.