Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde huis

Uitbouw + opbouw realiseren

Wij willen graag uitbouwen achterzijde van het huis er staat nu een aanbouw van 4,50 diep en 4,20 breed deze willen we graag vergroten/vervangen naar 4,50 diep en 5,50 breed. Vervolgens willen we daar bovenop graag nog een keer het zelfde zodat de badkamer beneden naar boven kan. Het project moet casco opgeleverd worden.

Kelder onder uitbouw maken

Er komt een uitbouw van 8x3 meter aan de achterzijde. Hier wil ik graag een kelder onder laten bouwen . Graag heb ik een richtprijs wat het plaatsen van een prefab kelder zonder dek kost.

Aanbouw én uitbouw plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de uitbreiding van de woonkamer, 4,30 x 1.00 en de achterzijde van het huis, 9.00 x 3.40 meter. Alles moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering.

Uitbouw achterzijde 2de verdieping

Wij willen graag een uitbouw laten maken op de 2 de verdieping. Het betreft 6 bij 3 meter. Als de prijsindicatie naar wens is kan ik op korte termijn bouwtekeningen laten maken. Graag de opbouw casco opleveren, voorzien van houten kozijnen en een gemetselde constructie.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen de achterzijde van de woning gelijk trekken met de garage/bijkeuken. Wij staan open voor diverse opties. De afmetingen zijn ongeveer 6 bij 4 diep.

Een woning uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van mijn woning. Dit kan als het goed is vergunning vrij. De uitbouw moet ongeveer 350 bij 311 groot zijn, zijn voorzien van kunststof kozijnen en casco worden opgeleverd. De uitbouw graag met hout skelet en kunststof platen.

Uitbouw achterzijde huis realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 3 meter breed en 2,5 meter diep. Hierbij moet ook de gevel worden doorbroken. aan de rechterzijde tegen de garage aan.We willen vaste kozijnen en vaste beglazing. Het is tegen een bestaande garage aan.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. Ik wil graag een serre met glazen dak. De maten zijn 5.20 bij 4 meter.

Uitbouw glasserre achterzijde huis

Ik wil een serre aanbouw van 1,5 bij 5 gemaakt hebben. We hebben hiervoor geen vergunning nodig. Hij moet ongeveer 2,5 meter hoog worden.

Uitbouw achterzijde huiskamer

We willen een uitbouw van 8,70 breed bij 4 diep aanvragen. Lichtstraat, spotjes, aanhelen vloerverwarming, 2 dubbele stopcontacten en 2 lichtpunten binnen. hergebruik hardhouten schuifpui is prettig en dan nog een groot raam en muur aan de andere kant. Heien kan en omrijden met een kleine heimachine kan ook.