Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde huis

Nokverhoging en uitbouw achterzijde huis

Ik kom graag met een aannemer in contact om te kijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een uitbouw en nokverhoging. Ik wil graag een gemetselde uitbouw van max. 4 meter, in de stijl van het huis. De nokverhoging is het belangrijkste, daar we extra ruimte op zolder willen creëren.

Uitbouw achterzijde laten maken en afgewerkt opleveren

Ik wil graag een uitbouw aan de achterkant van mijn huis laten maken. Graag wil ik daarbij de ruimte doortrekken en de keuken daarin laten plaatsen. Er zit nu een muur, deze moet eruit worden gehaald. De uitbouw moet 2,50 m diep en de breedte zal 4,5 meter worden. Liefst schuin aflopend glazen dak. Hoogte wordt een verdieping. Graag een harmonica laten plaatsen. Daarnaast graag afgewerkt opleveren. Dus graag stucen, schilderen en stopcontacten en elektra plaatsen in de uitbouw. Ik heb al een tekening die ik kan aanleveren.

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Uitbouw achterzijde

Ik zou de mogelijkheden willen weten van een uitbouw (ivm gewenste grotere woonkamer) aan de achterzijde van ons huis in Ypenburg. We hebben nu een schuifpui naar de tuin toe. (zie foto) Wij denken aan een uitbouw van circa 6,00 meter breed en circa 3,00 meter diep.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Ik wil graag een offerte voor een uitbouw aan de achterzijde van onze woning(tussenwoning). Uitbouw moet 6 meter breed, minimaal 2,50 meter diep en hoogte van bestaande vloer-plafond is 2,90 meter waar de uitbouw dus op moet aansluiten. Graag ook aangeven wat de meerprijs is bij een meter extra diep, dus bijv. 3,50 meter diep ipv 2,50 meter diep. Eventueel ook een lichtstraat erin.

Uitbouw achterzijde woning + serre in achtertuin tegen de schuur

I would like to extend the living room by 3 or 4 meters. It should be done with bricks and with the same slide-door we have currently . Same as my neighbors. On both sides is allready a brick wall. Also i would like to have a separate price for a "serre" wich should be place in the back of the garden, against the barn.

Uitbouw met eventueel 2 verdiepingen + voor- en achterzijde dakkapel

Wij willen achter onze recent aangeschafte hoekwoning een uitbouw laten plaatsen met eventueel 2 verdiepingen. 7 meter breed x 4 meter diep. Ik wil hier graag een offerte voor ontvangen. Nog geen vergunning aangevraagd. Mogelijk ook aan zowel de voor- als de achterzijde een nieuwe dakkapel. De achterzijde is goed bereikbaar met een auto.

uitbouw achterzijde woning

Aanbouw achterzijde (6,00 meter breed x 2,50 meter diep) Tussenwoning.

Uitbouw achterzijde woning maken en inpandig verbouwen

Voor een project in Amsterdam ben ik op zoek naar een partij die een uitbouw van 7 m2 kan realiseren, vloerverwarming kan aanleggen. Dit allemaal aan de hand van bouwtekeningen. Het betreft een hele simpele uitbouw.

Gemetselde uitbouw achterzijde woning

Wij willen aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren van 2.00 x 6.50 meter. Onze voorkeur gaat uit naar een gemetselde constructie en er kan vergunningsvrij gebouwd worden. De afwerking graag in overleg. Wij hebben vloerverwarming in onze woning, welke we graag willen laten verwijderen. Om vervolgens een nieuwe vloerverwarming te laten aanbrengen en door te trekken naar de uitbouw.