Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde en zijkant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde en zijkant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde en zijkant

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen onze woonkamer uitbouwen door een uitbouw te laten plaatsen van 2 m diep en 6 m breed. Hiervoor ontvangen wij graag advies over de mogelijkheden en een prijsvoorstel. Er is geen vergunning nodig. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra (alleen buitenverlichting) stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus ik laat mij adviseren.

Uitbouw/serre achterzijde woning

Volgens afbeelding op jullie site uitbouw ca. 5 x 6 mtr. 2 kanten glas, andere kant is muur (al aanwezig).

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw van 5 meter breed en 4 meter diep. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk. Er moet wel een fundering in komen en de buitenkant moet van bakstenen zijn. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Graag willen wij een offerte voor een uit bouw aan achterzijde van woning. Diepte 2,5m breedte 6,65m. Gevel van steen. Evt tuin deuren hergebruiken . Hijpalen + hijen, Vloer , isolatie en binnenmuren. Verijderen midden stuk tussen keukendeur en tuin deuren. Zie foto. Een kant aansluiten op uitbiuw van buren.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw en de maten zijn 5. 5 meter breed en 3 meter diep. Er is geen vergunning voor nodig, en het moet compleet opgeleverd worden met elektra, een fundering, en een stenen buitenkant + 2 dak kapellen van 4 bij 3 meter. Ik hoor graag van u,

Uitbouw achter de woning

Wij willen een erker/uitbouw realiseren van 2 x 5 meter aan de achterzijde van de woning. Dat deel van het huis heeft een plat dak (bouw 2001) met kanaalplaten die niet stenen op de weg te breken wand. (foto rechterdeel van het huis). Er is geen vergunning voor nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met een fundering, kunststof kozijnen, een houten dak en een houten gevel. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde

Graag wil ik een complete uitbouw aan de achterzijde van het huis. Huis is breed 4,85, bij het bouwen van het huis is er rekening mee gehouden met de palen en deze zitten op 1,80. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word, maar zonder elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dit is nog even in overleg. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde

Ik overweeg de aanschaf van een nieuwe woning. Hier zou ik graag een uitbouw van 1. 5m x 4. 5m plaatsen. Ik zie het liefst een eenvoudige uitbouw met dubbele openslaande (houten) deuren. Zie foto voor soortgelijke woning. Graag contact via e-mail ivm werk buitenland.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een complete uitbouw van 5,5 meter bij 2,5 meter diep laten plaatsen. Er moet elektra, stucwerk en een fundering in komen. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dat is nog in overleg. Er is geen vergunning voor nodig. Graag een offerte.

Grote complete aanbouw

Ik zoek een aannemer voor een grote uitbouw (metselwerk) met plat dak aan de zijkant en achterzijde van de woning. Dit is met muurdoorbraak. Het huis is 5,5 m breed. De uitbouw moet 3 meter de tuin in. Inclusief openslaande deuren en lichtstraal van 4 m breed. Verder willen we aan de zijkant van het huis (vergunningsplichtig) een speelkamer/bijkeuken (uitbouw)van 2,45 m breed en 7 meter lang met raam aan voorzijde en deur raam combi aan de achterzijde inclusief dakraam van 1x1 m. (Dit zit in een L vorm aan elkaar). Tevens moet er een binnenmuur komen met deur naar de speelkamer/bijkeuken. Daarnaast mogelijkheid voor zonnepanelen. En rolschermen en een groot zonnescherm (5 m breed)