Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achterzijde? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achterzijde. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Een casco uitbouw ontwikkelen tegen een woning aan

Ik zoek een aannemer die onze woning kan uitbouwen. Wij willen uitbouw realiseren ca. 2,4 bij 5. We wonen in een houtskelet woning dus alle wanden hout en gips evenals vloer 1e verd. Vloer bg wel beton dus dit graag doorzetten incl. heiwerk waarschijnlijk. Buitenzijde voorzien van metselwerk en kunststof kozijnen en enkele deur. Binnenwerk casco dus wij plaatsen zelf gipsplaten en maken elektra en CV incl. gipsplaten plafond. De uitbouw moet aan de achterzijde van een tussenwoning komen.

Uitbouw achterzijde

Nader overleggen

Uitbouw achterzijde serre

Wij willen een complete uitbouw met serre. Volledig geïsoleerd en afgewerkt met elektra, stucwerk etc. Breedte van de huiskamer is 5.17m, 2.5-3m qua diepte afhankelijk wat vergunningsvrij mogelijk is.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 5.10 bij 3. Er is geen vergunning nodig. Voorkeur voor een complete oplevering met een prefab constructie. Zal denk ik geheid moeten worden, ligt veengrond

Een gemetselde uitbouw ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een gemetselde uitbouw kan ontwikkelen van 240 bij 450 cm. Heipalen zijn al in de grond geheid. De uitbouw moet woon-klaar worden opgeleverd, het bestaande kozijn kan worden hergebruikt. Er zijn al meerdere tekeningen door de architect gemaakt. De achterzijde van de woning is bereikbaar via de brandgang.

Houten uitbouw achterzijde woning

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die een houten uitbouw aan ons huis kan plaatsen. De uitbouw beterft 29m2 ongeveer. lengte 8,2 meter en breedte 3.5 meter. Er komen 2 schuifdeuren in. van binnen een betonnenvloer. En er moeten binnenwanden verwijderd worden om een grote ruimte te creëren. In de bestanden enkele foto’s toegevoegd met het idee wat we ongeveer willen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte van jullie. Mochten er nog vragen zijn horen wij het uiteraard graag.

Een geschakelde tussenwoning uitbouwen

Ik zoek een aannemer die de achterzijde van mijn geschakelde tussenwoning kan uitbouw. De uitbouw moet ongeveer 560 bij 200 cm zijn. Daarnaast zie ik graag kunststof harmonicadeuren terug in de uitbouw. Ook moet de uitbouw casco opgeleverd worden.

Uitbouw achterzijde

Wij willen in de toekomst de achterzijde laten uitbouwen in hetzelfde soort steen er al staat. de lengte word 3m en de breedte 5m. Dit zal inclusief het verleggen van elektra en verwarming zijn. Wij zijn diverse aanbieders aan het benaderen voor een prijsopgave. Graag hoor ik wat het kost. Ik stuur in de bijlage een foto van de achterzijde.

Een woning aan de achterzijde uitbouwen

We hebben bij een bouwkundig adviseur een berekening laten maken van doorbraak van de achtergevel voor een uitbouw van 12m2. Ik zoek een aannemer die, die aanbouw kan realiseren. De aanbouw moet een gemetseld skelet hebben; zijn voorzien van houten kozijnen en een dicht dak hebben. De woning is niet bereikbaar per achterom. Daarnaast moet er waarschijnlijk ook een fundering gemaakt worden.