Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan de achterzijde realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan de achterzijde realiseren

uitbouw achterzijde woning

Aanbouw achterzijde (6,00 meter breed x 2,50 meter diep) Tussenwoning.

Gemetselde uitbouw achterzijde woning

Wij willen aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren van 2.00 x 6.50 meter. Onze voorkeur gaat uit naar een gemetselde constructie en er kan vergunningsvrij gebouwd worden. De afwerking graag in overleg. Wij hebben vloerverwarming in onze woning, welke we graag willen laten verwijderen. Om vervolgens een nieuwe vloerverwarming te laten aanbrengen en door te trekken naar de uitbouw.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw zodat de woonkamer groter wordt. Gaat om een ruimte van circa 4 meter breed x circa 2,50 meter diep.

Uitbouw achterzijde woning en overige werkzaamheden

Per november 2020 krijgen wij de sleutel van onze aangekochte woning uit de jaren 30 in Haarlem, waar wij de achterkant zouden willen uitbouwen (5 meter breed, 3 meter diep). Daarnaast andere verbouwingen als vloer, muren, badkamer en voorbereiding leidingwerk/elektra voor een nieuw te plaatsen keuken. Eventueel de nieuwe keuken verplaatsen naar de voorkamer en de ruimte van de oude keuken (achterzijde) bij de woonkamer trekken. Graag horen wij de mogelijkheden van een Aannemer die ervaring heeft met dit soort totaal-verbouwingen.

Uitbouw achterzijde

Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van circa 5,30 meter breed, 2,50 meter diep en 2,80 meter hoog. (zie tekening). Hoeft niet perse met glazen dak, een lichtstraat mag ook. De bestaande vloerverwarming dient in de aanbouw te worden doorgetrokken. Graag ook installeren 2 dubbele wandcontactdozen en 1 lichtpunt (zowel buiten als binnen) De reeds aanwezige buitenkraan dient verlegd te worden. Binnenmuren en plafond dienen gestuct te worden. Voor de vloer regel ik zelf de plavuizen welke erin gelegd moeten worden. Type buitendeuren is bespreekbaar, schuif- of openslaand.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van het huis van 5.77 meter breed x 2 meter diep. Inclusief kunststof kozijnen met dubbele openslaande deuren.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw aan een tussenwoning. Circa 5,00 meter breed en 2,50 meter diep (dus ca. 12,50 m2.) Graag met dubbele openslaande deuren. Woning heeft hete-luchtverwarming wat verlegd moet worden.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 4,11 meter breed x 2,00 meter diep aan de achterkant van onze recent aangekochte woning. Wij krijgen medio september 2020 de sleutel en hopen dat de Aannemer dan ook kan beginnen. De bestaande schuur (zie plattegrond) moet versmald worden ten bate van de uitbouw. Ook willen wij met de Aannemer de isolatiewaardes bespreken en willen ons hierover laten adviseren.

Uitbouw achterzijde

Wij willen achter de woning een aanbouw van circa 3 meter diep x 4,50 meter breed met kunststof kozijnen met openslaande tuindeuren.

3 Meter aanbouw

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning om de woonkamer met 3 meter uit te bouwen over een breedte van circa 5 meter (nader te bepalen). Graag ontvang ik een vrijblijvende all-in prijs.