Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan de achterzijde realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan de achterzijde realiseren

Uitbouw achterzijde

Ik wil een complete uitbouw laten plaatsen. Afmeting is 3 m dip en 7.5 m breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 3,6 m x 7,4 m Voorzien van 2 openslaande deuren en een raam van 2 x 1 met klap functie. Totaal grond oppervlak is 31 m2 deze voorzien van vloerverwarming. geïsoleerde muren vloer en dak. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en er moet een fundering in komen. De buitenkant moet metselwerk zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning dmv serre

We gaan in april verhuizen. We zouden graag de woning door middel van een glazen serre willen uitbouwen. De afmetingen zijn 5,20 meter diep bij 2,50 meter breed. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk en een fundering. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde realiseren

Mijn vrouw en ik hebben recent een nieuwe woning gekocht. We overwegen om de woonkamer iets uit te bouwen. Dit is bij de buren wel gedaan, maar onze woning niet. Het betreft een woning van ongeveer 5 a 6 jaar oud. De uitbouw zal ongeveer 5 meter breed zijn en 2 meter lang. Kunt u aangeven wat de kosten ongeveer zouden zijn (inschatting). Heeft u beschikbaarheid en hoe lang zal het ongeveer duren? En als laatste, aangezien de woning relatief jong is, hergebruiken we graag het glaswerk en de kozijnen. Deze zijn immers nog prima. Is dat mogelijk? Vergunning is waarschijnlijk niet nodig, volgens de makelaar hoeft het niet. De fundering zou de vakman moeten beoordelen. Misschien dat er al wat ligt, maar dat durf ik niet te zeggen. Ik wil graag de aanbouw gemetseld hebben. Ik wil een complete oplevering, met stucwerk en elektra. Schilderen hoeft niet. Tekeningen van het huis moeten er zijn, maar tekeningen van de aanbouw zijn nog niet aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een complete prefab uitbouw aan de achterzijde van onze woning. De afmetingen zijn 2 meter diep en 5,70 meter breed. In de offerte mag verder worden opgenomen: wanden stucen, vloerverwarming, afgewerkte plafond, elektra werkzaamheden. Er hoeft geen vergunning te worden aangevraagd.

Uitbouw achterzijde afbreuk muur

Wij denken aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning. L vormige woonkamer en een keuken die ooit aangebouwd is aan de woning. Dit willen wij graag bijvoegen aan de woonkamer voor meer leefruimte. Ongeveer 3 bij 3 meter. Metselskelet , fundering, casco oplevering, wel leidingen leggen voor een verwarmingsunit. Wij willen ook openslaande deuren.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning met de afmetingen: 6 x 2 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, een schuifpui, vloerverwarming en kunststof kozijnen. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw op plat dak aan de achterzijde

Wij willen een uitbouw op een plat dak realiseren met de maten 6 m x 3 m. Ik zit in de scheepsbouw en heb gekeken op de bouwtekeningen van het huis. De balken lijken mij sterk genoeg. Er is alleen geen officiële berekening gemaakt, dus dat zou nog moeten. De reden van de uitbouw is, omdat de keuken ijskoud is, dat is een bron van kou en tocht voor de woning. Het ligt aan het dak, maar om het dak open te halen te isoleren lijkt me dan in vergelijking van de voordelen van een opbouw, minder voordelig. We willen graag een houtskeletbouw. Over de afwerking krijgen we graag advies en ideeën. De oplevering is afhankelijk van de prijs. Graag wil ik weten wat het verschil is tussen een casco oplevering en compleet. Casco willen we met ramen, kozijnen en buitenafwerking. Isolatie en de trap kan ik zelf. Stucwerk apart vermelden, en elektra ook. Elektra kan een lastige situatie worden. Vergunningen moet nog, dit regelen we zelf. Bouwtekeningen moeten ook nog.

Uitbouw achterzijde uitbreiding van de keuken

Ik wil graag mijn keuken verlengen. De gedachte is een uitbouw van ongeveer 2 x 3,5-4 meter met glazen harmonica deuren of schuifpui. Of een vergunning nodig is weet ik niet. De fundering weet ik ook niet zeker, we hebben zandgrond. Ik wil graag weten wat het prijs verschil is tussen casco en compleet en wat er precies bij compleet inzit. Graag elektra en stucwerk. Voor de constructie denk ik aan hout of prefab. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 3 bij 1 meter aan de woning met terrasdeuren + ruimte van de bijkeuken. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel elektra in komen, stucen is niet nodig, en het moet deels van glas gemaakt worden. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.