Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan de achterzijde bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan de achterzijde bouwen

Serre uitbouwen aan achterzijde huis

Wij willen graag een serre uitbouw van 5 x 1 meter, waarbij de huidige openslaande deuren worden gebruikt. Mag standaard uitvoering zijn, hoeft niet luxe. Tuin is maar 8 meter diep, vandaar maar 1 meter aanbouw of is dat te kort?

Uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen

Uitbouw 6 x 4 meter met naast het huis garage van 6. 6x3. 5m. Aan de uitbouw achterzijde komt nog opbouw van 6x2m. Op de garage komt ook een verdieping met dezelfde oppervlakte.

Casco uitbouw aan achterzijde woning

Casco uitbouw achterzijde woning, waarbij voor de fundering 2 heipalen benodigd zijn. Uitbouw over een breedte van 5,20M en 3M diep. Uitbouw buitenzijde gemetseld. Uitbouw dient over een breedte van 3,9M de gevel op te vangen dmv stalen balk. In de uitbouw willen we kunstofkozijnen met houtstructuur. Kozijn van 2,9M breed en 2. 6M hoog met daarin 2 openslaande deuren met zoveel mogelijk glas, deuren ieder 0,9M breed de rest van het kozijn met glas. Tevens nog los kozijn met deur 1M breed en 2,6M hoog. Eventuele globale tekeningen met maten en foto's gevel kan ik via de mail toezenden. Graag reacties via de mail.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1976 en hebben de wens om daar aan de achterzijde een uitbouw te laten maken van 5 meter breed en 2,5 tot 3 meter diep. We willen graag een afspraak maken met een aannemer om de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte voor zowel een casco uitbouw als voor een volledig afgewerkte uitbouw. We hebben geen haast met de klus, we kunnen die in onderling overleg inplannen.

Uitbouw achterzijde van een hoekwoning

Ik woon in een hoekwoning die is gebouwd in 1958 of 1960. Ik wil daar aan de achterzijde een uitbouw laten maken van 3 meter diep over de volledige breedte van 8 meter. Er is op dit moment al een stukje uitbouw van 220 cm waarin een doucheruimte is. Die uitbouw in gefundeerd en 10 jaar geleden gemaakt. Ik zal die uitbouw gedeeltelijk slopen. Een muur en de fundering blijven behouden en kunnen onderdeel worden van de nieuwe uitbouw. Ik wil graag een afspraak maken met een aannemer om mijn wensen en de mogelijkheden hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Uitbouw met schuifpui aan achterzijde woning

Graag willen wij een offerte met een uitbouw van 1,5 meter lang en 5 meter breed. De afwerking zal gedaan moeten worden met een schuifpui daarnaast de afwerkingen in het huis op het leggen van de laminaatvloer en het schilder werk na. Er moet eventueel een elektraleiding geplaatst worden naar de uitbouw toe. De waterleiding van buiten zou een stuk doorgetrokken moeten worden.

Uitbouw aan de achterzijde van een hoekwoning laten maken

Wij willen aan de achterzijde van onze hoekwoning graag een uitbouw laten maken van 3 x 6 meter. Wij willen een standaard uitvoering, het hoeft niet luxe. We willen hierover graag in gesprek met een aannemer en een eerste prijsindicatie ontvangen. Het is onze wens om de uitbouw de komende maanden te laten bouwen, afhankelijk van de ruimte in uw agenda.

Uitbouw aan de achterzijde laten bijbouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. Daarvoor moet een gedeelde schuur (met scheidingswand) van de woning worden verwijderd. Deze zit aan de woning vast. Hiervoor in de plaatst willen wij een uitbouw van 2,5 meter breed. Lengte zijn we nog niet over uit (tussen 2,5 en 3,5 meter). Er zal waarschijnlijk geheid moeten worden. Wij willen graag een casco stenen uitbouw met een plat dak. Wij weten nog niet precies hoe het verder vorm moet krijgen, dus wanneer er iemand langs kan komen om de situatie te bekijken en de opties te bespreken zouden wij dit zeer op prijs stellen. I.v.m. het aanvragen bouwdepot (omsluiten hypotheek) hebben we z.s.m. een indicatie van de kosten nodig.

Uitbouw aanbouwen aan de achterzijde

Wij zijn voornemens om een uitbouw te laten plaatsen. Bijgevoegd een foto en tekening. Wij willen als het ware de bestaande gevel 2,5 meter naar achter alleen dan met twee openslaande deuren in het midden. Ook ongeveer even hoog en breed als dat het nu is. Verder hebben wij geen extra wensen aan dag licht in het dak of zo. De CV en elektra wil ik zelf gaan aanleggen om kosten te besparen. Kunt u ons adviseren en ons ongeveer laten weten wat de kosten zijn?

Een uitbouw aan de woonkamer bouwen

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning en zijn de mogelijkheden aan het bekijken om aan de achterzijde van de woonkamer een stukje aan te laten bouwen. We willen die uitbouw dan in de zomermaanden ook open kunnen zetten voor een goede connectie van die ruimte met de achterliggende tuin. We willen een afspraak maken met een vakman om de situatie hier met ons te bespreken en de maatvoering met ons te bepalen. Ik denk dat er geen geheide fundering nodig is. We willen ook een prijsopgave ontvangen.

Partners

Partners van Casius