Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan de achterzijde bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan de achterzijde bouwen

Uitbouw en opbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw en opbouw van 5,4 breed. Diepte zeker 1,20 m. Dat sluit aan bij buren. Maar meer is zeker mogelijk afhankelijk van de kosten

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een een uitbouw realiseren van 2 meter bij 5,5 meter. Er moeten geen water en elektra leidingen getrokken worden. Het gaat alleen om de aanbouw en fundering, want de rest doe ik allemaal zelf. De zijkanten moeten wel gemetseld worden. De hele uitbouw moet gemetseld worden, zoals de gevel achter. Het gaat echt om de fundering en de buitenkant want de rest kan ik allemaal zelf.

Uitbouw achterzijde huis

We willen een uitbouw achterhuis de maten zijn 5.40 bij 2.50 meter.

Uitbouw aan achterzijde woning realiseren

Wij willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 5 x 3 meter aan de achterzijde van de woning. De ruimte wordt gebruikt al verlengde van de woonkamer en de schuifpui willen wij in de nieuwe gevel laten plaatsen. Daarnaast willen wij 2 lichtpunten laten aanbrengen en separaat ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van vloerverwarming en het stuken van wanden en plafonds. De uitbouw mag vergunningsvrij uitgevoerd worden.

Achterzijde uitbouwen

Wij willen in uitbouw realiseren bij een huis waar we in geïnteresseerd zijn. Het is een huis uit 1975, namelijk . Het gaat om een uitbouw van 4.8 meter breed en diepte kan 1,5 of 2 meter zijn dit ligt aan de kosten. Tevens de look is belangrijk graag de goedkoopste optie qua uiterlijk en de optie geheel van glas met kunststof en een schuifpui of openslaande deuren. Wij wonen hier dus niet, maar voor we het willen kopen willen we weten of we het huis kunnen betalen met een uitbouw, zonder is het geen optie voor ons.

Achterzijde van een hoekwoning uitbouwen

Wij wonen in een hoekwoning en zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om die aan de achterzijde te laten uitbouwen. We willen er over de volledige breedte van 6 meter en ongeveer 4 meter diep een uitbouw laten maken. Er moet hier geheid worden. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. We willen de uitbouw pas volgend jaar laten bouwen.

Uitbouw achter de woning vervangen en vergroten

Op dit moment is er een uitbouw aan de achterzijde van de woning die vergroot dient te worden. De breedte zal 4.70 meter zijn en de diepte gaat van 1.90 naar 3.90 meter. Het dak dient volledig vernieuwd te worden met lichtkoepels of lichtstraat. De wangen van de buitenmuur moeten worden opgetrokken in baksteen en de binnenwanden van houtskeletbouw. De achtergevel moet openslaande tuindeuren en 2 zijramen krijgen. De uitbouw mag casco opgeleverd te worden. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.

Woning van achteren uitbouwen

Ik wil graag een serre laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. De uitbouw moet ongeveer 5 x 2,5 meter worden. Er moeten alleen elektra leidingen getrokken worden naar de serre. Ik wil het sowieso niet gemetseld hebben maar weet niet wat het handigst is en laat mij graag adviseren.

Uitbouw aan de achterzijde

Aan de achterzijde van de woning wil ik een uitbouw realiseren. De uitbouw zal 2.80 bij 6.63 meter worden en 2.66 meter hoog. De ruimte zal een verlengde worden van de woonkamer en keuken. In de achtergevel dienen en 2 openslaande deuren en een loopdeur te komen, de wanden en plafonds gestuukt en vloerverwarming aangelegd.

Uitbouw aan zijkant woning

Wij willen graag weten wat de richtprijs is van een uitbouw aan de zijkant van onze woning. Hier is ruimte om eventueel een garage te bouwen maar wij willen dit dan bij ons huis betrekken. Het zou dan gaan om een afmeting van 3 meter breed en 5 meter diep. Er komen dan alleen maar ramen aan de voor en achterzijde. De wanden en plafond dienen te worden gestuukt en een houten vloer gelegd. Ook de elektra dient te worden doorgetrokken. De zijgevel zal moeten worden verwijderd en opgevangen met een steunbalk. Tevens willen wij het prijsverschil weten als het om een afmeting van 2 x 5 meter gaat? Het is nog onbekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.