Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan de achterzijde aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Serre uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij willen graag een serre van ongeveer 5,5 bij 2,5. Graag ontvangen wij een offerte voor de geschatte kosten

Uitbouw met lichtstraat maken

Wij willen aan de achterzijde van onze bestaande woning een aanbouw realiseren van ongeveer 25 vierkante meter. 5 meter breed en 5 meter lang. (een deel is er al, maar dient aangepast te worden. ) over de gehele achterzijde willen wij een schuifpui en er zal een lichtstraat nodig zijn.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij denken erover een uitbouw te realiseren aan de achterkant van de woning die we net hebben aangekocht. De gewenste maat betreft 6. 26 m breed bij 4 m diep. We hebben een beperkt budget, maar zijn heel benieuwd of dit voor ons tot de mogelijkheden behoort! Ik heb een foto bijgevoegd waarop te zien is dat de buren de aanbouw al hebben gerealiseerd. Ik kijk uit naar jullie antwoord,

Dubbele uitbouw bij hoekhuis

Het gaat om een uitbouw achterzijde begane grond van 2,0 m diep en totaal 10,8 meter breed over een hoekhuis en tussenwoning. Fundering van de uitbouw tussenwoning hangend tussen de fundering van beide buren. Ene zijde is al een uitbouw met fundering over de erfgrens (buitenmuur steekt al voorbij binnenmuur klant) en bij het hoekhuis zijn al 2 heipalen aanwezig.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen aan de achterzijde een uitbouw realiseren. De maat is 1,20 bij 6 meter.

Het huis van achteren uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. Deze uitbouw zal 6 bij 2.50 meter moeten worden. Hier dienen de wanden en het plafond te worden gestuukt en in de achtergevel willen wij graag openslaande deuren. Eventueel willen wij aan de achterzijde van de garage ook een uitbouw plaatsen., Deze zal dan 2.50 bij 2 meter moeten worden en mag casco worden opgeleverd. Beide aanbouwen zijn vergunningsvrij te plaatsen.

Uitbouw of serre laten plaatsen

Wij zouden graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning willen realiseren. Het zal gaan om een afmeting van 5 bij 2 meter en 2.50 meter hoog. Het wordt een verlengde van de woonkamer waarbij elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. In de achtergevel willen wij graag openslaande deuren. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Uitbouw plaatsen aan achterzijde woning

Uitbouw aan de achterzijde woning, zie bijlage voor maten et cetera. De tuin heeft geen achterom, dus het materiaal zal via de garage moeten komen. We willen er een schuifpui in hebben. We hebben nog geen vergunning.

Stenen uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde realiseren van 6 meter breed bij 1,75 meter diep. Materiaal is steen, verder ook geïsoleerd en helemaal afgewerkt. Is vloerverwarming mogelijk? Klus is inclusief voorwerk. Graag een complete offerte met materialen en manuren.

Fundering maken voor uitbouw achterzijde

Ik en mijn achterbuurman willen een uitbouw maken aan de achterzijde van de woning. Daarvoor zoeken wij een bedrijf die de fundering kan maken. Onze fundering moet worden 5 bij 4 meter diep en van de buurman 5.5 bij 3 meter diep. Omschrijving: eventueel sondering, funderingspalen, bekisting, bewapening en beton storten. Er staan hier in de buurt al meerdere uitbouwen dus weet niet of er ergens sondering gegevens op te vragen zijn. Het is hier kleigrond. Graag offertes via de mail bezichtigen is mogelijk!