Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan de achterzijde aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Garage opbouwen of woning uitbouwen

Graag maak ik een afspraak betreffende een eerste interesse met betrekking tot uitbouwen. Er zijn 3 mogelijkheden die ik graag wil bespreken: - Uitbouw aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter; - Opbouw op de garage van 8 bij 3 meter; - Uitbouw en een opbouw hierop aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter. Voor alle 3 de varianten dient er een vergunning aangevraagd te worden en mag het casco opgeleverd worden. De woning betreft een 2 onder 1 kap.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. Diep 2 meter en breed 5 meter. Dus 10 m2!

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw achter realiseren van 3 x 4 meter. Er moet een muur in de keuken eruit van 3 meter en een balk geplaatst ter ondersteuning. Verder willen wij aan het eind van de uitbouw een raam van 3 meter breed en zo hoog als de uitbouw. In de muur die parallel loopt aan de garage muur een raam van 0,5 x 2 meter. De uitbouw moet van steen gemetseld worden en de ondergrond is aarde waar een cementfundering moet komen. Verder komt er een betonnen vloer waar tegels en de keukeninstallatie op geplaatst kunnen worden. De bestaande muur van de garage moet gestuukt worden en de buitendeur van de garage moet aangepast worden naar een binnendeur en het raam van de garage dichtgemetseld. Op de bouwtekening ziet u dat de buitenmuur van de garage een binnenmuur wordt in de aanbouw. We hebben het huis net aangekocht en de overdracht is in april 2018. Wij willen ook de vloer in keuken en woonkamer laten leggen en een keuken laten plaatsen met al het leidingwerk en dergelijk. Indien mogelijk dit ook meenemen in offerte.

Uitbouw aan achterzijde woonkamer realiseren

Breedte 5meter 2,5 lang. Zie voorbeeld foto

Uitbouwen aan de achterzijde

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en willen graag aan de achterzijde een uitbouw laten plaatsen van 2.50 bij 5 meter. Het zal een verlengde van de woonkamer worden en de schuifpui zal in de nieuwe gevel geplaatst moeten worden. Verder wil ik de uitbouw volledig afgewerkt hebben en mag deze vergunningsvrij worden geplaatst.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij overwegen een uitbouw te realiseren aan de achterzijde van ons huis van 6 x 3.50 meter Het huis staat in Almere, dus zijn palen nodig. Ik zou een geheel vrijblijvende prijsindicatie op prijs stellen

Uitbouw serre achterzijde voorzien van stenen zijmuren

Breedte 5.60 m Hoogte 3.30 m Diepte 4.00 m Aansluitend aan het huis rode bakstenen muren doormetselen 2 openslaand deurne met raampartij ernaast casco vergunningsvrij

Uitbouw realiseren

Ik wil een uitbouw of serre realiseren aan achterzijde woning Hoofdweg Amsterdam. Het betreft een gemeentelijk monument uit 1923. De uitbouw zal circa 3,50 x 6,00 meter worden. Ik wil hier gaan slapen, maar ruimte moet ook licht doorlaten naar dan afgesloten zitkamer achterzijde. Welke mogelijkheden zijn er?

Uitbouw achterzijde benedenverdieping

Wij denken na over uitbreiding van onze woonkamer aan de achterzijde. We willen graag veel licht in de woonkamer en maximaal 1,5 meter naar achteren uitbouwen, de breedte is ongeveer 4,5 meter. Wat zijn de kosten voor respectievelijk een serre / erker / moderne uitbouw met veel glas en dubbele tuindeuren?

Achterzijde verder uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 2.5 x 4 x 2 meter. Aan de achterkant van het huis moet een uitbouw komen. De klant wil graag door de vakman worden gebeld om extra informatie uit te wisselen. De werkplek is goed bereikbaar, de achterkant van de tuin is wat lastiger bereikbaar.