Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw aan de achterzijde aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Uitbouw achterzijde

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw inclusief fundering kan realiseren aan de achterzijde van mijn woning. De gewenste afmeting is 4 breed bij 3 meter diep. Productiewijze in overleg.

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw, 2 bij 3 meter, kan realiseren aan de achterzijde van mijn woning. De bedoeling is dat de woonkamer hiermee uitgebreid wordt. Over eventuele opties (productiewijze, vloerverwarming, etc) laat ik mij graag informeren.

Uitbouw achterzijde

Ik ben op zoek naar een aannemer die een (houten) uitbouw, afmeting 6 bij 10 meter, kan realiseren inclusief funderingswerk. Materiaalkeuze en bouwwijze in overleg. De bedoeling is dat er een keuken, badkamer en slaapkamer in komen - hiervoor dient de aansluiting met de woning ook gerealiseerd te worden.

Uitbouw achterzijde woning

Ik ben op zoek naar een aannemer die een prefab houten aanbouw kan realiseren. Gewenste afmeting is circa 2 bij 4 meter. Oplevering kant en klaar, dus inclusief complete afwerking.

Uitbouw achterzijde huis

Graag zou ik willen weten wat een aanbouw circa kost van 3 meter. De breedte van het huis is 5,20 meter. Er is geen vergunning voor nodig. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel gestuc worden, er moet een fundering in komen en het moet van glas en aluminium gemaakt worden. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Uitbouw achterzijde nieuwe woning

We willen graag een compleet, gemetselde uitbouw van 2.5 x 5 realiseren. Het betreft een tweekapper en de buren hebben ook interesse. Wel zit er aan 1 zijde de garage (zie foto). Ook moet er vloerverwarming doorgelegd worden en willen we sommige leidingen omleggen ivm een nieuwe keuken. We willen graag openslaande deuren met HR++ glas zoals er nu ook inzit. Eventueel kan de huidige pui ook weer opnieuw geplaatst worden (graag een prijs met nieuwe deuren en een prijs met de huidge pui). De muren en plafond willen we ook gestuct hebben en uiteraard moet er een fundering geplaatst worden.

Fundering voor uitbouw achterzijde woning

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren aan de achterzijde van onze tussenwoning. De fundering moet geschikt zijn om daar een uitbouw op te maken met een aluminium frame die 5 bij 2 meter groot moet worden. De tussenwoning is per achterom bereikbaar.

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik zou graag een uitbouw willen laten bouwen aan de achterzijde. De breedte is +/- 5.7 meter en de diepte moet 2.5 meter worden. De zijkanten van de uitbouw een dubbel steen muur en dan de achterzijde plus het dak van HR++ glas met kunststof kozijnen. De fundering hiervan zal graag gegiet worden, met een stalen skelet als omhulling. Het kan casco worden opgeleverd.

Aanbouw vervangen en daar een dakopbouw op realiseren

Ik zoek een aannemer die onze bestaande uitbouw kan vervangen. Op de nieuwe aanbouw moet een dakopbouw komen die vanuit de eerste verdieping bereikbaar moet zijn. De aan/opbouw moet 340 bij 571 cm groot worden. Dit moet beide casco worden opgeleverd en we zien graag kunststof kozijnen terug in de uit/opbouw. Dit moet plaatsvinden aan de achterzijde van onze woning. Het is onduidelijk of de bestaande fundering sterk genoeg is voor de werkzaamheden.

Uitbouw woonkamer

Ik wil de woonkamer uitbouwen aan de achterzijde. De uitbouw moet ongeveer 4 bij 3,5 meter worden. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, en of er elektra aangelegd moet worden. Er moet wel gestuct worden. Ik weet ook nog niet of er een fundering in moet. De uitbouw moet van kunststof zijn. Ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn.