Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw Achterzijde? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw Achterzijde. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw Achterzijde

Uitbouw achterzijde op plat dak

Ik wil graag een uitbouw laten creëren 5m lang 6m diep. Vergunning niet bekend. Complete oplevering en houten constructie alstublieft.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning maten zijn 2,90 diep en 4,80 breed. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Verder weet ik nog niet wat ik wil, oplevering en constructie is nog niet bekend. Laat mij graag adviseren, alles staat nog open.

Uitbouw achterzijde compleet opleveren

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren. Hiervoor moet er een fundering gelegd worden. Het betreft een houten constructie en complete oplevering. Afmeting is 4.25 bij 3.00 meter, met dakramen, vloer en muren afgewerkt. Bestaande kozijn verplaatsen.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning. De afmetingen zijn 2,5 × 5 meter. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering etc. Materiaal is in overleg. Ik heb geen vergunning nodig. ik ontvang graag een prijsindicatie.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van 2.5 diep en ongeveer 5.70/5.80 breed. Echter willen we het wel opsplitsen dat 1/3 ongeveer een bijkeuken wordt en het andere gedeelte bij de woonkamer. Graag met tuindeuren en daarnaast ramen waar nog een vensterbank met radiator onder kan. Of ramen tot de grond. Ligt eraan of we vloerverwarming nemen. Daarnaast moet het afgewerkt worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant.

Verzakking uitbouw herstellen

Onlangs heb ik een huis gekocht met een houten uitbouw van 30 m2, zonder fundering in zandgrond. Helaas heb ik nu opgemerkt dat de uitbouw aan de achterzijde verzakt met schuren in de muren tot gevolg en niet aflopend water op het dak.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 5.80 breed bij 310. Met schuifdeuren en een lichtstraat. Het moet compleet opgeleverd worden, zonder elektra, wel stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Ik heb geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 5 bij 2 meter groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zouden we graag willen dat er een lichtstraat in het dak zit en de uitbouw woon-klaar wordt opgeleverd. Er zijn al heipalen aanwezig op de locatie waar de uitbouw moet komen.

Uitbouw achterzijde huis

Uitbouw van 2,5 diep bij 5 meter breed. De veranda moet niet worden afgebroken, maar worden verschoven en weer aan de uitbouw worden bevestigd Mijn voorkeur gaat uit naar een metselskelet, wat wij weten is dat er ook nog geen fundering aanwezig is. Het is de bedoeling dat de vloerverwarming ook wordt doorgetrokken en dat het geheel compleet wordt opgeleverd.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen uitbouw realiseren 2 x 6 meter achter aan ons huis. Het moet casco opgeleverd worden (dus zonder elektra en stucwerk) met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Voorkeur gaat uit naar steen. Graag ontvang ik een offerte.