Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw in de achtertuin bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw in de achtertuin bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw in de achtertuin bouwen

Uitbouw in de achtertuin bouwen

Graag zo snel contact met me opnemen. Uitbouw achter tuin voor 3 M bij 4,84

Kelder in achtertuin

Een kelder in de achtertuin waarop nog een uitbouw gemaakt zal worden. Onderkelder zou idealiter 6 x 4 meter in de tuin zijn met nog een klein deel, 2 m2, onder de bestaande woning zodat een trap niet vanuit de uitbouw hoeft te komen. Grond is zand.

Palen slaan voor uitbouw

Wil begin 2018 mijn uitbouw realiseren in mijn achtertuin en moeten eerst 5 palen geslagen worden. Vergunning is check, en hoeft niet te worden weggegraven. Kunt u een offerte opmaken ? Kan u de tekeningen toe sturen.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

In achtertuin 3.5 x 1.80 meter uitbouw aansluitend op de bestaande 'uitbouw'. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Fundering storten voor een uitbouw

Ter voorbereiding op een aanbouw, 3.20 x 6 meter in de achtertuin wil ik alvast heipalen laten plaatsen. Ik denk aan stalen buispalen. De achtertuin is momenteel goed bereikbaar via achterkant. Kunt u een opgave/offerte voor mij maken?

Huis volledig laten verbouwen

Wij willen een grote verbouwing doen. De woonkamer en keuken ombouwen tot 1 woonruimte met open keuken. Deze ruimte ook gelijktrekken aan het huis van de buren. Verder willen we graag 1 keukendeur zoals op de plek waar deze nu zit en een grote harmonicadeur over de resterende volledige breedte. In de hoek van de keuken en de gang zit de CV ketel. Deze mag wat ons betreft worden verplaatst naar een andere plek in het huis. Op de 1e verdieping willen we de achterkant van het huis gelijktrekken met de begane grond. Zo ontstaat er ruimte voor een grotere badkamer met aparte douche en bad, een eigen wc-ruimte en een washok voor de droger en wasmachine. Tevens is er genoeg ruimte om tussen slaapkamer I en II een inloopkast of trapgang te creëren. Indien er een trapgang wordt gecreëerd kan er wellicht onder de trap een bergkast worden gemaakt. Op de nieuwe 2e verdieping willen we een ruimte hebben die in de toekomst simpel in 2 (slaap) ruimtes is te verbouwen. Aan de voorkant willen we 2 hoge smalle (Franse) ramen. Aan de achterkant een deur (openslaand / schuif / harmonica). Omdat het oppervlakte van de 1e verdieping erg groot is, is het wellicht een idee om een dakterras aan de achterkant te maken. Deze is qua grootte bijvoorbeeld gelijk aan uitbouw berekend vanaf de achterkant van de oude woonkamer. Verder willen we graag dat er ruimte is voor een tweepersoonsbed, een klein bureau/tafel met stoel, tv, wastafel, bad/douch (beide(?)) en een kledingruimte/inloopkast. Wellicht kan de CV-ketel ook wel op deze verdieping worden geplaatst. Graag willen we ook zonnepanelen plaatsen op het dak en als het mogelijk is aan de achterkant van het dak aangezien de achtertuin op het zuid(westen) ligt. In de bijlagen treft u wat eigen schetsen aan. Feel free om alternatieven bieden. Is het tevens mogelijk dat jullie een algemene schatting van de kosten kunnen geven. Begrijpelijk zal het ook afhangen van de afwerking en gekozen materialen, maar alle hulp is welkom.

Dode hoek bij het huis betrekken

Wij wonen op de hoek en hebben een uitbouw aan de zijkant. De voortuin eindigt bij de uitbouw en de tuin gaat aan de andere kant van de uitbouw verder. De kant van de achtertuin zit een hoek/mis naar binnen en deze is dood. De dode hoek wil ik bij het huis betrekken. Gaat om ongeveer 4 m2.

Een verdieping erbij bouwen

Wij willen graag een uitbouw in de achtertuin van 2,5 meter bij 6 meter en een zolder aanmaken. Ik wil alleen de muren geplaatst hebben en het dakdeel op zolder. Ik wil graag de expertise van de vakman voor wat voor muren ik wil hebben. Ik heb nog geen vergunning en daar wil ik ook hulp mee.

Aanbouw met dakterras realiseren

Ik woon in een rijtjeswoning die aan de achterzijde is gelegen aan het water. Ik heb de wens om aan de achterzijde een prefab casco uitbouw te laten plaatsen van 3 meter breed en 4 meter lang met een dakterras. Er moet ook een fundering worden gemaakt. Mijn woning heeft 2 woonlagen met een plat dak. Op een deel daarvan bevindt zich een 3e verdieping met plat dak. De achtertuin is alleen via de woning bereikbaar. Materialen kunnen over de woning worden gehesen, vanaf de voorzijde. Ik bezit nog geen tekening. Ik wil een casco uitvoering, maar wel inclusief installatiewerk. Ik ga graag in gesprek met een aannemer om de klus te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Uitbouw of serre plaatsen

Ik wil graag een serre/uitbouw in de tuin van 1,5 tot 2 meter (diepte) bij 2,5 meter en 2,5/3 (diepte) bij 3.5 meter breed, dit komt daar een gedeelte woning in tuin 1 meter langer is over breedte 2,5 meter (zo zal de achterkant gelijk worden). Onder het balkon boven het rechte dak, daarna schuin aflopend glas. Nu zit in achtertuin ramen en een deur zodat geen hele nieuwe draagconstructie noodzakelijk is. Zijkanten onderhoudsvrij materiaal houtlook.