Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw achter aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw achter aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw achter aanbouwen

Uitbouw achter aanbouwen

Uitbouwachter aan het huis bouwen. Circa 16 m2

Uitbouw aan de achter- en zijkant aanbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in een L vorm waarin ook een keuken moet komen. Graag ontvangen we hiervoor een offerte. De uitbouw zal 10.50 bij 8.20 meter moeten worden. De hoogte van de binnenmuur moet 2.60 meter zijn. De schuifpui aan de zijkant van 4 meter en aan de achterzijde van 10.50 meter kunnen we eventueel ook zelf inkopen. In de uitbouw moet ook vloerverwarming komen en alle aansluitingen voor de keuken, eiland. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Uitbouw achter het huis aanbouwen

Aan ons huis willen we graag aan de achterzijde een aanbouw realiseren. We willen graag 2 meter bij het huis trekken. Aan de linker zijde is reeds een muur aanwezig, van de garage. De aanbouw zou betekenen: leggen van de fundering, rechter muur optrekken en het dak en de voorkant van de aanbouw volledig van glas voorzien. Gezamenlijk met het leggen van de fundering willen we graag beton storten in ons huis, á 74 m2. De vloer van de aanbouw en het huis moeten in elkaar lopen met onderliggende vloerverwarming. Het leggen van de vloer en de verwarming is geen onderdeel van deze offerte, mogelijk wel het storten van beton voor zowel in huis als de aanbouw. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden zonder het toevoegen van een steunbalk en met het toevoegen van een steunbalk. Het liefst willen we deze hele muur van de achtergevel met ramen en deuren verwijderen. We zitten echter met de draagpilaar. Kunt u ons een offerte doen toekomen voor een aanbouw van 7 m breed en 2 meter diep, volledige oplevering? Er is nog geen vergunning aangevraagd. De afwerking dient separaat vermeld te worden.

Uitbouw achter de woning aanbouwen

Wij willen een uitbouw laten realiseren aan achterzijde woning. Maten indicatie 2 onder 1 kap jaren '80. Diepte 2,5 a 3 meter. We weten niet zo goed wat kan. Breedte 4,5 ongeveer

Uitbouw achter de woning aanbouwen

Wij willen graag een uitbouw, plaatsing nieuwe keuken, vervanging vloer in de woonkamer en advies bij het verwijderen van een draagmuur die de keuken en woonkamer nu scheidt. Voor de keuken zal het leidingwerk verlegd worden. Optioneel de keuken ook plaatsen. De nieuwe keuken heb ik nog niet gekocht. We willen een gemetselde uitbouw van 2,5 meter diep en over de hele breedte van een kleine 6 meter. De fundering moet ook geheid worden. Met een plat dak waar eventueel een lichtstraat in komt.

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken voor een uitbouw van maximaal 4,70 meter breed bij 3 lang meter. Het zal een verlengde worden van de woonkamer. De pui die nu in de achtergevel zit willen wij gebruiken bij de uitbouw. De ruimte dient sleutelklaar opgeleverd te worden. Er zal eventueel een palletkachel geplaatst worden. Hiervoor willen wij separaat de kosten weten.

Uitbouw aan de achterzijde en/of zijkant aanbouwen

Wij willen een aanbouw realiseren en hebben een drietal opties in gedachten: 1. Uitbouwen zijkant huis, maten 5,35 x 1,41 meter. Plafonds zijn ongeveer 3 meter hoog. Mogelijkheid tot het doortrekken van het schuine dak. 2. Uitbouwen aan achterkant huis, 6,40 x 4 x 3 meter 3. Uitbouwen aan achterkant van het huis 8 x 4 x 3 meter. 4. Uitbouwen van de zijkant 5.35 bij 1.40 plus aan de achterzijde van 8 bij 2.50 meter Voor alle mogelijkheden geld dat wij vergunningsvrij mogen uitbouwen. De ruimtes dienen casco te worden opgeleverd. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen voor onze wensen.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen een woning kopen en hier een uitbouw aan de achterzijde laten bouwen. Deze moet ongeveer 1,80 x 3,60 meter worden. De ene zijmuur zal grenzen aan de muur van de bijkeuken, de andere zijmuur grenst aan de uitbouw van de buren.

Stuk aanbouwen aan de achterzijde van de woning

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw van 1.39 bij 3.84 meter laten plaatsen. De uitbouw zal inclusief kozijnen met tuindeuren geplaatst worden en mag verder casco opgeleverd worden. Er dient geen vergunning aangevraagd te worden, wel hebben wij een meldingsplicht.

Uitbouw aan rijtjeswoning maken

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van mijn rijtjeswoning. De ruimte dat ik graag wil laten aanbouwen is 5.50 bij 2 meter. Het huidige kozijn wil ik graag in de uitbouw laten her gebruiken. De elektra en verwarming dient te worden doorgetrokken, verder mag de uitbouw casco worden opgeleverd. Er is een meldplicht voor het plaatsten van de uitbouw, verder hoeft er geen vergunning aangevraagd te worden.

Partners

Partners van Casius