Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw 12 x 6 meter aan achterzijde huis realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw 12 x 6 meter aan achterzijde huis realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw 12 x 6 meter aan achterzijde huis realiseren

Opbouw achterzijde woning

Graag laat ik een opbouw op bestaande uitbouw van 3 x 12 meter realiseren. Het liefst van hout. Binnenzijde wordt zelf afgewerkt. Vergunning is denk ik nodig, deze vraag ik zelf aan.

Grote renovatie van woning en een uitbouw realiseren

Wij willen onze woning geheel aanpakken. Aan de woning is ongeveer 60 jaar niets gedaan. Ook willen we een aanbouw. Wij hebben een gaskachel verwijderd, maar hiervoor zouden de gaten van de ventilatie en gasleidingen weggehaald moeten worden en gedicht. Alleen een gasleiding moet blijven en daar moet sfeer kachel komen. Verder zijn de muren van het toilet en de badkamer verwijdert, deze moeten weer worden opgebouwd. Ik heb plattegronden van de huidige situatie en hoe het zou moeten worden. Het gaat om de frame opbouw, Osb platen 12 mm en stucplaten van 12 mm. Qua elektra werkzaamheden moet het volgende gedaan worden: 63 elektra punten moeten vervangen worden, er moeten 2 rookmelders komen en de groepenkast moet vernieuwd worden. Loodgieterswerkzaamheden in keuken en badkamer. Er moet een buitenkraan in de achtergevel komen. We willen vloerverwarming & isolatie: * we willen een dryfloor systeem of natbouw vloerverwarming regelsysteem Dan willen we een aanbouw van 2 x 5,60 m: De aanbouw moet worden goedgekeurd door de VvE. Hierdoor hebben wij deze in een aparte post onderverdeeld. Vergunning is niet nodig. Heien is nodig. We willen een casco oplevering. Ook graag elektra. Een muur willen we gemetseld en twee zijdes willen we met open klapbare glazen wanden. Verder graag vloerverwarming (aangesloten op de groep voor het woongedeelte) en het stucadoren van 1 wand & plafond. Buitendeur & ramen graag verwijderen. Verder zijn er VvE werkzaamheden (graag apart offreren wordt betaald door vve): Gietijzeren rioolbuis vervangen, standleiding in huidige keuken repareren, renovatie van de vloer (aantal vloerbalken zijn verzakt in de woonkamer - niet aangetast door zwam of houtrot) Optie 1 vloerbalken: Vloerbalken opkrikken Optie 2: Alle vloerbalken, vloerdelen, muren en ensuite verwijderen. Vervolgens kruipruimte volstorten met schuimbeton. *: Afhankelijk van de gekozen vloerrenovatie optie

De achterzijde van een woning uitbouwen

Ik zoek een aannemer die de achterzijde van onze woning kan uitbouwen. Wij willen graag de keuken uitbouwen, deze zal 150 cm groter worden. Er zal ook een draagmuur uitgehaald moeten worden dat het een grote ruimte wordt. Er zullen een 2 tal h-balken geplaatst moeten worden. Achter komt een pui van 6,5m bij 2,5m die word extern geplaatst. Er zal gestuukt, geschilderd, elektra, loodgieterswerk, vloer en plafond gedaan moeten worden. Oppervlakte wordt 12 m2. De uitbouw moet gemetseld zijn.

Uitbouw in tuin

Een gang van 6 bij 2 meter breed en daar aan sluitend een kamer van 12 bij 6 meter breed een fundering laten maken met een vloer voor vloerverwarming. Verder wil ik dat er elektra en stucwerk laten plaatsen en dat de uitbouw van beton gemaakt word. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig.

Extension in the back and renovation work inside

Ik ga verhuizen naar een appartement. Er moet een hoop gebeuren. Het appartement oppervlak is 87 m2. Ik heb nieuwe vloeren nodig, de wanden moeten geschilderd, ik heb een nieuwe keuken nodig en een nieuwe badkamer. Aan de achterkant wil ik een uitbouw van 12 m2 (4 meter lang x 3 meter breed). Voor de deur moet er een container komen. Voor de uitbouw is een vergunning niet nodig. Ik wil een complete oplevering , met stucwerk. De elektra is vrij oud, mogelijk dat hier naar gekeken moet worden. Het soort constructie wil ik graag advies over. Ik heb een funderingsrapport. Voor zover ik het begrijp moet er waarschijnlijk geheid worden. Tekeningen zijn niet nodig. Als het mogelijk is kan er iemand vrijdag langs komen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 5,70 x 2.5 meter. We willen kozijn met openslaande deuren hergebruiken. Vloerverwarming is reeds aanwezig en zal doorgetrokken moeten worden. Ik lees overal dat een vergunning niet nodig is, maar ik weet dit niet zeker. Wat voor soort fundering nodig is durf ik niet te zeggen. Het gaat om een nieuwbouwwijk, en de woning is 12 jaar oud. We willen waarschijnlijk een complete oplevering, met elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Uitbouw aan de achterzijde en 2 dakkapellen

Uitbouw achterzijde van 5.40 m x 2.50 m. 2 palen heien sonderingsrapport aanwezig +/- 2 palen heien tot 12 m diepte. Ook willen we natte vloerverwarming +/- 50 m2 als hoofdverwarming begane grond. En 2 dakkapellen van +/- 4.8 m breed achterzijde en 4.4 m breed aan de voorzijde. verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met 2 stroompunten, stucwerk op het plafond, kunststof kozijnen met veel glaswerk, en wil ik dat het van beton gemaakt word. Achterom kan er geen container geplaatst worden door een vrachtwagen en aan de voorzijde ook niet. Als het een prefab constructie wordt, wordt het lastig. Aan de achterzijde is een grasveld en aan de voorkant een voetpad. Dan is het vijftien meter lopen vanaf een erf. Vergunning is niet nodig. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw aan de achterkant van de woning realiseren. Dit zal een uitbouw zijn van circa 3 meter bij 4,25 meter. Wij hebben een twee-onder-een-kap en de uitbouw zal aan de achterzijde van de woning tegen de bijkeuken aan gebouwd moeten worden. Op de uitbouw zullen lichtkoepels geplaatst moeten worden omdat de woning momenteel aan 12 meter diep is en er anders geen licht in de woning komt. Ons huis is in 1999/2000 gebouwd. Ik heb de bouwtekening toegevoegd met de oude situatie en de gewenste situatie. In principe willen we steen, dwz met dezelfde kleur opbouw zoals de woning nu is.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde van 5.40 m bij 2.50 m. 2 palen heien sonderingsrapport aanwezig +- 2 palen heien tot 12 m diepte. Ook willen we vloerverwarming +- 50 m2 als vloerverwarming begane grond. En 2 dakkapellen van +- 4.8 m breed achterzijde en 4.4 m breed voorzijde. verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met 2 stroompunten, stucwerk op het plafond, kunststof kozijnen met veel glaswerk, en wil ik dat het van beton gemaakt word. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Opbouw / uitbouw vanuit zadeldak

Opbouw / uitbouw vanuit zadeldak met dakkapel op plat dak 12 m2. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk, en het moet een houten opbouw worden. Ik heb nog geen vergunning.

Partners

Partners van Casius