Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een tussenwoning voorzien van een kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een tussenwoning voorzien van een kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een tussenwoning voorzien van een kelder

Een casco dakopbouw maken aan de hand van constructietekeningen

Ik ben op zoek naar een ervaren aannemer voor het realiseren van een dakopbouw conform de constructie teken/bekeringen. De vergunningsaanvraag is al een maand geleden ingediend. Het gaat om het bouwen van een hout skelet dakopbouw van 600 bij 800 cm. Dit graag voorzien van kunststof kozijnen. Dit moet op een tussenwoning gebouwd worden.

Een dakopbouw maken achter een woning

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het maken van een dakopbouw achter mijn tussenwoning. Deze opbouw dient 300 bij 250 cm te zijn en ongeveer 400 cm hoog te worden. Dit mag woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van houten kozijnen. De woning is bereikbaar per achterom.

Extra verdieping op plat dak bouwen

Ik ben opzoek naar een aannemer voor het bouwen van een opbouw op mijn tussenwoning. Alle aangrenzende buren hebben al een opbouw dus de omgevingsvergunning zou makkelijk verkrijgbaar moeten zijn. De opbouw dient 900 bij 500 cm groot te worden en gemetseld te zijn. Daarnaast graag woon-klaar opleveren en voorzien van aluminium kozijnen. Het betreft een toekomstig 2e verdieping.

Een dakopbouw conform de constructieve tekeningen maken

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen. Graag zou ik een offerte willen met en zonder dakkapel erop, zie bestand. Verder wil ik in de opbouw een wasruimte en een slaapkamer, dus 1 muur met een deur. Verder moet de cv ook boven aangesloten kunnen worden. De bouw wordt ongeveer 500 bij 500 cm groot, hout skelet bouw en voorzien van kunststof kozijnen. Dit moet achter een tussenwoning gemaakt worden. De constructieve tekeningen worden gemaakt en de omgevingsvergunningen zijn ingediend. De opbouw komt op een betonnen dak.

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Graag wil ik een uitbouw realiseren in de achtertuin. De afmeting is 250 bij 510 cm. Het betreft een tussenwoning, waarvan de achterzijde alleen via de woning bereikbaar is. Graag behangklaar opleveren en wel voorzien van elektra. Daarnaast graag een buitenkraan. Het bestaande kunststof kozijn mag opnieuw gebruikt worden en ik zie graag een buitenkraan bij de uitbouw. Ook graag het dak van de uitbouw voorzien van een lichtstraat.

Een uitbouw en erker realiseren bij een woning

Ik zoek een ervaren aannemer voor het realiseren van een aanbouw- en erker bij mijn woning. De erker graag aan de voorzijde (100 bij 250 cm) en de uitbouw aan de achterzijde (250 bij 500cm). Beide graag gemetselde constructie, woon-klaar opleveren en voorzien van kunststof kozijnen. Het is een tussenwoning. De erker is niet vergunningsvrij.

Een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen

We willen een opbouw op de gehele woning, zie tekeningen in bijlage. Het gaat om een houtskelet opbouw van ongeveer 50 m2 wat bekleed is met steenstrips. Daarnaast graag voorzien van houten kozijnen, casco opleveren en met een dicht dak. Het betreft een toekomstig 2e verdieping en het moet geplaatst worden op een tussenwoning. De bouwtekeningen en omgevingsvergunningen zijn aanwezig.

Een tussenwoning voorzien van een kelder

Ik ben op zoek naar een specialist in het onderkelderen van woningen. Het gaat bij mij om een kelder van 575 bij 970 cm die onder een tussenwoning gerealiseerd moet worden. We gaan ook de vloer van de begane grond vervangen (mag dezelfde partij doen), waardoor de kelder een stuk makkelijker te realiseren is. De kelder mag als ruwbouw worden opgeleverd. Er is momenteel al een kruipruimte onder de woning aanwezig. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig.

Een dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Ik zoek een aannemer die op een tussenwoning een dubbelzijdige nokverhoging kan realiseren. De woning is 600 bij 580 cm groot. Graag binnenzijde netjes afwerken en voorzien van kunststof kozijnen. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig.

Ruimte onder bestaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die onder mijn tussenwoning extra leefruimte kan creëren. Woning plus aanbouw is circa 12x4,5, hier willen we een extra leef ruimte onder creëren. Woning komt uit 2014. Afmeting van de kelder globaal is 12x4,5x2,2; - materialen, geen idee (graag advies vanuit de expert); - 1 ruimte; - geen foto’s, nu een kruipruimte van circa 70 cm hoog. Gaat om een woning uit 2004 (bouwjaar), niet zoal eerder vermeld 2014. Graag als ruwbouw voorzien van ventilatie opleveren.

Partners

Partners van Casius