Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude tussenwoning vergroten en volledig verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude tussenwoning vergroten en volledig verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude tussenwoning vergroten en volledig verbouwen

Opbouw op plat dak van woning

Ik heb een tussenwoning met 3 woonlagen. Graag zou ik mijn 3de woonlaag willen vergroten door middel van h het optrekken van de gevel. Hierdoor wordt er een extra ruimte van 2.50 meter diep bij 4.60 meter breed gecreëerd. De gevel dient gemetseld te worden met dezelfde baksteen als de woning, bouwjaar 1996. De uitbouw mag casco worden opgeleverd en de vergunning dient nog te worden aangevraagd.

Uitbouw of serre realiseren

Ik ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheden voor het vergroten van de woonkamer van onze tussenwoning. We denken over het aanbouwen van een stuk van 2.47 meter hoog, 4.87 meter breed en 2.5 meter diep. We weten nog niet of het een aanbouw of een serre moet worden.

Oude tussenwoning vergroten en volledig verbouwen

Ik woon in een oude tussenwoning uit bouwjaar 1900 en wil die volledig gaan verbouwen en vergroten. Mijn bedoeling is om net als enkele van mijn buren een extra verdieping op de woning te laten maken. Daarbij wil ik eerst de huidige woning zodanig laten slopen, dat alleen de voor- en achtergevel en de houten vloer van de 1e verdieping blijven staan. Vervolgens wil ik de gevels laten opmetselen en er een verdieping met dak op laten zetten. Inpandig moet het trappenhuis worden herzien, de toiletruimte van de achter- naar de voorzijde worden verplaatst, boven een nieuwe badkamer worden gebouwd en gezorgd worden voor goede ventilatie. Ik heb al contact gehad met de gemeente en het verkrijgen van een vergunning is geen enkel probleem. Ik beschik al over de bouwtekeningen van mijn buren, die kan als leidraad in de gesprekken worden gebruikt. Ik wil een afspraak maken met bedrijven die hier nog dit jaar tijd voor hebben. Ik sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte.

Dakopbouw of dakkapel op een tussenwoning

Ik woon in een tussenwoning uit bouwjaar 1989, waar het schuine dak al op de 1e verdieping begint. Ik ben mij nu aan het oriënteren op de mogelijkheid om aan de achterzijde de woonruimte op zowel de 1e als 2e verdieping te laten vergroten. De gevel is 480 cm breed. Ik wil er ofwel een dakopbouw op ofwel een dakkapel. Ik ga hierover graag in gesprek met aannemers die daar ervaring in hebben. Een dergelijke dakopbouw is bij diverse woningen in de straat al uitgevoerd. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Uitbouw en kelder bij een tussenwoning bouwen

Wij wonen met veel plezier in een tussenwoning maar kampen met wat ruimtegebrek. Verhuizen is geen optie, we komen er niet tussen in de gekte op de huizenmarkt. Daarom willen we nu met een aannemer onderzoeken hoe we onze huidige woning kunnen vergroten met een uitbouw en mogelijk ook een kelder. We hebben nu aan de achterzijde een aangebouwde schuur en willen die dan vervangen door een uitbouw. We maken graag een afspraak met aannemers die ook ervaring hebben met het bouwen van kelders. We staan open voor uw advies en horen graag wat de mogelijkheden en globale kosten zijn.

Serre of uitbouw aan een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1997. We hebben de wens om onze woonkamer wat te vergroten met een uitbouw. We willen dit zo goedkoop mogelijk houden. We denken aan een uitbouw van 3 meter diep en 15 meter breed, volledig afgewerkt. We ontvangen graag een prijsindicatie.

Stenen uitbouw of serre bouwen

Wij zijn bezit met de aankoop van een tussenwoning waarvan we naar verwachting op 1 mei de sleutel krijgen. Wij willen de woning gaan vergroten door aan de achterzijde een uitbouw van 2,5 meter diep en 6 meter breed te laten maken. Wij willen ofwel een aluminium serre, maatwerk en prefab, ofwel een gemetselde aanbouw. Er hoeft niet geheid te worden. Voor het serredak is onze wens om deze eerst achter de gevel 1 meter vlak te hebben en daarachter een lichtstraat van 1,5 meter diep, schuin aflopend naar de achtergevel met een schuifpui. Onze bestaande achtergevel willen we laten verwijderen, zodat de uitbouw geheel onderdeel wordt van de woning. Wij kunnen zelf graafwerk verzorgen voor de fundering. We ontvangen graag uw prijsindicaties. De woning is in de 'stille verkoop' en staat niet op Funda.

2e verdieping vergroten

Wij hebben een tussenwoning met 2 verdiepingen en een plat dak. Die 2e verdieping is eigenlijk een halve verdieping en deze willen we graag aan de achterkant gaan uitbreiden met ongeveer 20 m². Ik kan zelf het elektra aanleggen, dat is mijn vak. Verder wil ik de opbouw graag laten afwerken. Ik beschik over tekeningen en foto's van een dergelijke opbouw bij onze buren. We maken graag een afspraak met een aannemer om de situatie hier te beoordelen en een offerte te verzorgen.

Nokverhoging of dakkapel plaatsen

Wij willen de zolder gaan verbouwen. Wij willen een goede afweging kunnen maken tussen een dakkapel of een nokverhoging. Woning is 6 meter breed. Ik weet niet wat de hoogte moet worden/zijn. We hebben een schuin dak. Het gaat om een tussenwoning waar je gewoon kunt staan. We hebben schuine wanden, dus je bent beperkt in je ruimte. Ook overwegen we een opbouw om de zo de ruimte te vergroten. Ik zou graag met een annemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Serre bouwen aan de woonkamer

Ik heb een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2011 en krijg daarvan op 1 februari de sleutel. Ik wil daar graag de woonkamer aan de achterzijde vergroten door een serre aanbouw te laten maken. De beide buren hebben al een uitbouw van ongeveer 2 meter diep, dus mijn serre kan tussen die buitenmuren worden gebouwd. De breedte moet dan 457 cm worden en ik wil een geheel glazen pui en glazen dak. Op dit moment zit er al een glazen pui met deur aan de achterzijde. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik bespreek graag de mogelijkheden en ontvang daarna uw offerte.