Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenwoning opnieuw onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenwoning opnieuw onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenwoning opnieuw onderkelderen

Kelder maken onder de oprit en berging bij een tussenwoning

Ik woon in een tussenwoning met aan de voorzijde een oprit en naast de entree een inpandige berging. Ik heb de wens om zowel de oprit als de berging te onderkelderen. Het gaat om een kelder van 4 x 8 à 9 meter waar ik een volwaardige kamer in wil maken. Ik ben zelf bouwkundige van oorsprong en weet dat de aanleg niet heel eenvoudig zal zijn. Ik wil graag in gesprek gaan met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Ik bespreek dan de mogelijkheden en ontvang daarbij uw prijsopgave.

Fundering herstellen en woning onderkelderen

Ik wil graag kijken wat de mogelijkheden zijn om mijn tussenwoning te onder kelderen... gemiddeld 35 m²

Tussenwoning opnieuw onderkelderen

Een bestaand rijtjeshuis opnieuw onderkelderen. De kelder is 5.5 breed 12 meter lang. De huidige kelder is een halve meter vanuit de fundering gemaakt door de vorige bewoner. De kelder voldoet niet aan bouwvoorschriften/-eisen. De wanden zijn van een halfsteens muur gemaakt. Aan een kant is een dompelpunt. De kelder zal ook iets uitgediept moeten worden en ook waterdicht gemaakt worden. We willen de kelder laten afbreken en een nieuwe kelder laten maken. Volgens bouwvoorschriften en -eisen deze keer. De kelder kan casco opgeleverd worden.

Tussenwoning volledig onderkelderen

Een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). Een kelder met opslag en speelkamerfunctie. Met daglicht aan voor- en achterzijde van de woning. Een kelder onder de volledige oppervlakte van de tussenwoning. 12 x 6 meter

Tussenwoning onderkelderen

Ik zou graag offertes ontvangen voor het onderkelderen van een tussenwoning uit 1984 , afmeting 7x6 in utrecht, koekoeks gewenst.

Onderkelderen van de bestaande woning

Ik wil mijn woning laten onderkelderen. Het betreft een appartement/tussenwoning van 12 bij 6 meter. Aan de voorkant goed bereikbaar

Kelder aanleggen onder de woning

Kelder aanleggen in een woning uit 1989, tussenwoning. Wij willen graag het huis onderkelderen want er is nu alleen een kruipruimte. De kruipruimte is 50 cm diep. Het moet een kelder worden waar je gewoon in kunt staan. Afmetingen van het huis zijn 8 meter bij 5,4 meter, 3 verdiepingen. Volledige onderkeldering met aanleggen van een trap naar de kelder onder de huidige trap. We zoeken een opdrachtnemer met goede referenties die kan aangeven wat de globale kosten zijn hiervoor. Het huis staat op duingrond en er is geheid.

Woning onderkelderen

Geheel onderkelderen van de woning, uitgraven, muren metselen. Afmeting ongeveer 10 bij 6 meter. Betreft een tussenwoning uit de jaren 50. Aanleggen stroompunten, aanbrengen van 2 raamkozijnen aan de straat kant, trap in huis naar de nieuwe beneden verdieping plaatsen. Bij de buren is het ook gedaan. We hebben nog geen tekening.