Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenwoning bouwen

Uitbouw achter de tussenwoning bouwen

Aan de achterzijde van een tussenwoning wil ik graag een uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep laten plaatsen. Er zal een lichtstraat geplaatst moeten worden, elektra doorgetrokken en 2 dubbele stopcontacten. Verder moet er een dakdoorvoer voor de gashaard gemaakt worden en de gasleiding aangelegd voor de gashaard. De bestaande pui met openslaande deuren wil ik hergebruiken. Tevens moet de vloerverwarming worden doorgetrokken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Casco verdieping bouwen op een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We willen op dat dak volgende zomer graag een extra woonlaag laten bouwen van 4 x 8 meter. We willen een casco opbouw die wij zelf zullen afwerken. We willen de opbouw van dezelfde materialen als bij de opbouw van onze buren. Wij zien uit naar uw offerte.

Gemetselde uitbouw aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Ik ben nu op zoek naar een aannemer die er dan op korte termijn aan de achterzijde een gemetselde uitbouw kan bouwen van 2 meter diep en over de gehele breedte van 514 cm. Inclusief spouwmuur is de breedte 539 cm. We willen er openslaande deuren in met aan beide zijden grote ramen. We onderzoeken momenteel of er geheid moet worden. We ontvangen graag uw reactie.

Uitbouw aan een tussenwoning bouwen

Wij hebben een oude benedenwoning uit 1900 gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. We willen er een uitbouw aan de achterzijde laten bouwen van 4 x 5 x 2,9 meter. We denken dat de woning 'op staal' is gebouwd en dit kan dan ook voor de uitbouw gelden. We vragen dit nog na bij de gemeente. We willen over de gehele breedte houten kozijnen met 2 of 3 schuifdeuren. In het platte dak van de uitbouw willen we een lichtstraat of 4 lichtkoepels. Aan 1 zijde hebben de buren ook al uitgebouwd. We willen voor zowel een casco uitbouw als voor een volledig afgewerkte uitbouw een offerte ontvangen. Er is hier geen achterom, de aan- en afvoer van materialen moet via de woning. Daarom heeft het onze voorkeur als een bedrijf hier direct na de overdracht mee kan starten. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.

Opbouw op een tussenwoning

Ik heb een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2003 en krijg daarvan op 1 november de sleutel. Het huis heeft 2 woonlagen en een pannendak met een flauwe hellingshoek. Het is mijn wens om er een extra verdieping op te laten bouwen van ongeveer 512 x 504 cm (25,8 m²). Dit is bij de buurwoning en ook bij andere woningen in de straat al gerealiseerd. Het verkrijgen van een vergunning zal daarom geen probleem zijn. Ik ga graag met aannemers in gesprek over de mogelijkheden en kosten. Ik heb een globale schets, nog geen bouwtekening.

Extra verdieping bouwen op een plat dak

Ik woon in een tussenwoning en wil daar graag een goed geïsoleerde extra verdieping op laten bouwen van 5 x 7 meter. Op het platte dak is nu een lichtkoepel aanwezig die ik wil laten verplaatsen naar de nieuwe verdieping. Ik wil de nieuwe verdieping laten indelen, zodat er een slaapkamer, doucheruimte en bergruimte ontstaat. De klus dient geklaard te worden voor eind volgend jaar februari 2018. Andere buren hebben ook een opbouw, ik weet alleen niet of dit meteen al gerealiseerd is tijdens de bouw. De startdatum is in overleg te bepalen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd en bezit nog geen bouwtekening. Ik wil graag een afspraak maken met een aannemer voor advies en een prijsopgave.

Extra verdieping bouwen op een tussenwoning

Wij willen graag een opbouw op ons platte dak van ongeveer 4,5 bij 5 meter.

Extra verdieping bouwen op een tussenwoning

Ik wil graag informatie en een offerte ontvangen voor het maken van een opbouw op het platte dak van een tussenwoning. Het huis heeft nu 2 woonlagen en we willen er een zolderverdieping op. Het dak is ongeveer 30 m² groot en we willen een opbouw op het volledige dak.We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangen we graag uw offerte voor een casco opbouw en voor een volledig afgewerkte opbouw.

Uitbouw aan een tussenwoning

Wij willen een uitbouw van 5 x 2,5 meter laten bouwen aan de achterkant van onze tussenwoning. Er zijn nog 1 of 2 buren die ook een dergelijke uitbouw willen. Mogelijk kan het een gezamenlijk project worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte. We willen dit begin volgend jaar laten verzorgen.

Uitbouw aan een jaren '30 woning bouwen

Voor uitbreiding van mijn huis ben ik op zoek naar een metselaar met geruime ervaring in renovaties/verbouwingen. Het liefst uit de omgeving Eindhoven. Het gaat om een jaren '30 tussenwoning waar ik de woonkamer wil uitbreiden en waar een extra slaapkamer bovenop komt (houtskelet?). Ben op dit moment bezig met tekeningen voor bouwvergunning, concept is reeds goedgekeurd door welstand. Ik zal veel werk zelf doen echter zal ik hulp nodig hebben bij volgende zaken: - latei in huidige achtergevel om de woonkamer 1 open ruimte te maken. Deze zal ook een deel van het dak opvangen. - metselwerk circa 65 m2 Ik schat ongeveer in november hulp nodig te hebben.

Partners

Partners van Casius