Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenwoning bouwen

Uitbouw aan tussenwoning bouwen

Ik wil graag een uitbouw aan mijn tussenwoning laten bouwen. Ik wil graag een aanbouw van 2.50 bij 4.50-5 meter. De buren aan weerskanten hebben al een uitbouw laten plaatsen. Ik zou graag de bestaande deuren, raampartijen en kozijnen willen hergebruiken.

Casco woonlaag op plat dak bouwen

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om er een 3e woonlaag op te laten maken. De woning meet 11 x 6,5 meter en onze buren hebben al een dergelijke opbouw over de hele woning met aan de voorzijde een stukje balkon van 1 meter diep. We willen graag een prijsindicatie voor een casco opbouw met wel al cv-leidingen erin. De verdere afwerking zal ik zelf dan verzorgen. Ik maak graag even een afspraak voor een gesprek.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij oriënteren ons op een uitbouw van 2.50 meter diep en ongeveer 5.50 meter breed. Het gaat om een tussenwoning waarbij aan weerszijden al een uitbouw gerealiseerd is. Wij gaan voor 1 openslaande deur plus normale raampartij.

Tussenwoning bouwen

Ik wil graag een tussenwoning laten bouwen, oppervlakte is 10 x 6 meter, 3 laags met platdak en en begane grond heeft uitbouw van 2.40 meter. Oppervlakte van de grond is 124 m2 meter. Het gaat om een tussenwoning in Dordrecht. De woningen ernaast zijn ook nog niet gestart.

Casco dakopbouw bouwen

Wij willen een casco dakopbouw van hout boven op onze tussenwoning laten bouwen van 6 meter breed en 7 meter lang. Aan de voorzijde moet er dan een dakterras overblijven van 6 meter breed en 2,5 meter diep. We beschikken nog niet over een bouwtekening. Bij onze buren is een dergelijke uitbouw aanwezig. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie. We denken dat de uitvoering in 2018 zal plaatsvinden.

Grote kelder bouwen

Onder een jaren '20 tussenwoning willen wij graag een grote kelder van 80 tot 100 m² laten bouwen. We willen een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben en ontvangen daarbij graag uw plan van aanpak en offerte.

Extra verdieping maken op een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak, gebouwd in november 2015. We willen daar in het voorjaar van 2018 graag een 3e woonlaag op laten bouwen met een plat dak. De maat van ons huis is 8,5 x 5 meter, het dak mag volledig bebouwd worden. We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden en beschikken over bouwtekeningen. We willen een offerte voor een casco opbouw en zien ook graag wat de meerprijs is voor een eventuele binnenafwerking. We willen een afspraak maken met een aannemer om onze wensen te bespreken.

Kelder onder een tussenwoning bouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1954 en krijgen daarvan op 25 juli de sleutel. Wij willen graag een kelder onder onze nieuwe woning laten maken en zijn benieuwd hoeveel dit ongeveer gaat kosten en wat er bij komt kijken. Ons idee is om de kelder gedeeltelijk onder onze woning en gedeeltelijk onder de achtertuin te leggen. Op het tuingedeelte willen we dan deels een uitbouw en deels een vlonder leggen.We willen ook daglichttoetreding in de kelder. Ik heb de volgende informatie voor u: - de woning staat op houten palen en is tussen de zijmuren 4.77 meter breed - de woning wordt geheel gerenoveerd, de vloer kan dus open. - er is sprake van grondwater tot boven de vloer van de kelder - de muren lopen niet diep de grond in (niet tot aan het niveau van de keldervloer). - we willen een kelder, 5.8 meter onder het huis en 4 meter in de tuin, en met een maximale breedte die mogelijk is - Plafondhoogte zou ongeveer 2.40 meter kunnen worden Deze maten kunnen we aanpassen als dat slimmere of meer voordelige oplossingen oplevert. De kosten zijn voor ons van belang, we kijken daarom graag met u naar een slimme (economische) oplossing. We hebben een globale schets die we kunnen mailen. We horen graag van u welke mogelijkheden u ons kan bieden.

Uitbouw met kelder maken aan een tussenwoning

Wij hebben plannen om onze tussenwoning aan de achterzijde uit te bouwen over de breedte van 550 cm en een diepte van 180 cm. Onder die uitbouw willen wij mogelijk ook een kelder van 250 x 550 cm. Onze beide buren hebben reeds uitgebouwd, hun buitenmuur is al mijn binnenmuur qua maatvoering. Ik wil op de uitbouw een beloopbaar plat dak, omdat ik daar in de toekomst een dakterras op wil maken. Ik wil een afspraak maken om de verbouwing hier te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Wij willen deze klus mogelijk in 2018 laten uitvoeren.

Verdieping op een tussenwoning bouwen

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We hebben de wens om hier een etage op te bouwen van ongeveer 50 m², zoals elders in de straat en wijk ook al bij diverse woningen is gedaan. Een vergunning krijgen is derhalve geen probleem. We hebben nog geen bouwtekening maar gaan die even opvragen bij een bewoner die al een opbouw heeft. We willen graag een offerte ontvangen voor een casco opbouw waar al wel het leidingwerk is aangelegd en voor een volledig afgewerkte opbouw. We maken graag een afspraak.

Partners

Partners van Casius