Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenwoning bouwen

Extra verdieping bouwen op een plat dak

Ik woon in een tussenwoning en wil daar graag een goed geïsoleerde extra verdieping op laten bouwen van 5 x 7 meter. Op het platte dak is nu een lichtkoepel aanwezig die ik wil laten verplaatsen naar de nieuwe verdieping. Ik wil de nieuwe verdieping laten indelen, zodat er een slaapkamer, doucheruimte en bergruimte ontstaat. De klus dient geklaard te worden voor eind volgend jaar februari 2018. Andere buren hebben ook een opbouw, ik weet alleen niet of dit meteen al gerealiseerd is tijdens de bouw. De startdatum is in overleg te bepalen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd en bezit nog geen bouwtekening. Ik wil graag een afspraak maken met een aannemer voor advies en een prijsopgave.

Extra verdieping bouwen op een tussenwoning

Wij willen graag een opbouw op ons platte dak van ongeveer 4,5 bij 5 meter.

Extra verdieping bouwen op een tussenwoning

Ik wil graag informatie en een offerte ontvangen voor het maken van een opbouw op het platte dak van een tussenwoning. Het huis heeft nu 2 woonlagen en we willen er een zolderverdieping op. Het dak is ongeveer 30 m² groot en we willen een opbouw op het volledige dak.We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangen we graag uw offerte voor een casco opbouw en voor een volledig afgewerkte opbouw.

Uitbouw aan een tussenwoning

Wij willen een uitbouw van 5 x 2,5 meter laten bouwen aan de achterkant van onze tussenwoning. Er zijn nog 1 of 2 buren die ook een dergelijke uitbouw willen. Mogelijk kan het een gezamenlijk project worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte. We willen dit begin volgend jaar laten verzorgen.

Uitbouw aan een jaren '30 woning bouwen

Voor uitbreiding van mijn huis ben ik op zoek naar een metselaar met geruime ervaring in renovaties/verbouwingen. Het liefst uit de omgeving Eindhoven. Het gaat om een jaren '30 tussenwoning waar ik de woonkamer wil uitbreiden en waar een extra slaapkamer bovenop komt (houtskelet?). Ben op dit moment bezig met tekeningen voor bouwvergunning, concept is reeds goedgekeurd door welstand. Ik zal veel werk zelf doen echter zal ik hulp nodig hebben bij volgende zaken: - latei in huidige achtergevel om de woonkamer 1 open ruimte te maken. Deze zal ook een deel van het dak opvangen. - metselwerk circa 65 m2 Ik schat ongeveer in november hulp nodig te hebben.

Puntdak plaatsen op plat dak

Wij hebben een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak van 4,5 x 8 meter. We willen er een puntdak met dakpannen op laten bouwen. We willen hiervoor graag een prijsindicatie.

Uitbouw aan tussenwoning bouwen

Ik wil graag een uitbouw aan mijn tussenwoning laten bouwen. Ik wil graag een aanbouw van 2.50 bij 4.50-5 meter. De buren aan weerskanten hebben al een uitbouw laten plaatsen. Ik zou graag de bestaande deuren, raampartijen en kozijnen willen hergebruiken.

Casco woonlaag op plat dak bouwen

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om er een 3e woonlaag op te laten maken. De woning meet 11 x 6,5 meter en onze buren hebben al een dergelijke opbouw over de hele woning met aan de voorzijde een stukje balkon van 1 meter diep. We willen graag een prijsindicatie voor een casco opbouw met wel al cv-leidingen erin. De verdere afwerking zal ik zelf dan verzorgen. Ik maak graag even een afspraak voor een gesprek.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij oriënteren ons op een uitbouw van 2.50 meter diep en ongeveer 5.50 meter breed. Het gaat om een tussenwoning waarbij aan weerszijden al een uitbouw gerealiseerd is. Wij gaan voor 1 openslaande deur plus normale raampartij.

Tussenwoning bouwen

Ik wil graag een tussenwoning laten bouwen, oppervlakte is 10 x 6 meter, 3 laags met platdak en en begane grond heeft uitbouw van 2.40 meter. Oppervlakte van de grond is 124 m2 meter. Het gaat om een tussenwoning in Dordrecht. De woningen ernaast zijn ook nog niet gestart.

Partners

Partners van Casius