Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinkamer uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinkamer uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinkamer uitbouwen

Uitbouw achterzijde

Meneer, mevrouw, Wij willen graag de tuinkamer uitbouwen met 1 meter. Boven de tuin hangt ons balkon die 1 meter breed is. Het isoleren van de balkon is natuurlijk iets waar rekening mee gehouden moet worden. Wij willen geen lekkend plafond. De kamer is voor de rest 4,30 meter breed. Tevens hebben wij nieuwe kunststof kozijnen besteld, deze worden nog geleverd, en moeten gemonteerd worden, dus deze kosten (voor de kozijnen en het glas e.d. ) zullen er niet zijn voor u. Hoelang zou dit project duren en wat zouden de kosten bedragen? Vergunning nodig? Nee, niet nodig Complete oplevering? Ja, de kozijnen wil ik alleen wel zelf regelen. Moet er fundering in? Ja Stucwerk? Ja Materiaal? Betonblokken Elektra? Doe ik ook zelf

Aanbouwen, renoveren en verbouwen

We willen graag onze huis/woning laten uitbouwen en verbouwen. Gezien u dit soort opdrachten veel hebt gedaan willen we het weten of dit project ook door u kan worden gerealiseerd. Hieronder vindt u een gedetailleerde opdrachtomschrijving. Gedetailleerde omschrijving: Aan-/uitbouwen aan de achterzijde van het huis richting de tuin. Heren tussenwoning met 4 lagen: 1 begane grond en 3 verdiepingen, bouwjaar 1998.+ Omschrijving: We zoeken een partij die onze woning kan aanbouwen/ renoveren/verbouwen. Allereerst willen we dat er een uitbouw wordt gerealiseerd op de begane grond. De uitbouw moet 3 à 4 meter diep worden en 4,2 à 4,3 meter breed. Daarnaast moet er een nieuwe badkamer op de begane grond, en op de eerste verdieping komen. Ook moet het er een nieuw toilet komen op eerste verdieping en de buiten gevel gereinigd wordt. Daarnaast willen we ook een nieuwe keukens laten plaatsen op de begane grond waar de nieuwe uitbouw is. Als laatste een aantal onderhoudswerkzaamheden die noodzakelijk zijn. Ik twijfel tussen de type uitbouw die ik wil en of het volledig afgewerkt moet worden is in overleg. Dus, samenvatting: 1) Begane grond - Tuinkamer ofwel benedenwoonkamer uitbouwen (4,3 x 3,8) aan de achterzijde van het huis richting de tuin - Nieuwe keuken + badkamer - Nieuwe indeling met een nieuwe wandmuur 2) Eerste verdieping - Nieuwe toilet + badkamer - Nieuwe indeling met een nieuwe wandmuur 3) Derde verdieping - Een nieuwe wandmuur + nieuwe badkamer (? - optioneel) 4) Onderhoud in het algemeen - Onderhoud van buitenkant (voorkant) en balkon van het huis. Graag ontvangen we uw snelle reactie en een mogelijke afspraak z.s.m.. Bij voorbaat, ons dank! Met vriendelijke groeten.

Tuinkamer uitbouwen

Ik wil achter de tuinkamer onder het balkon van 1,25 meter nog 1,25 meter extra uitbouwen over een breedte van 6 meter. Het balkon moet hierdoor 2 x zo groot worden. Wat kost de fundering en eventueel opbouw. Onder het balkon staan aan weerszijde 2 gemetselde muren. De achterzijde van de woning is moeilijk berijdbaar buitenom. Het dak van de uitbouw moet het balkon worden. Alles in overleg.

Tuinkamer (af)bouwen

Ik wil een tuinkamer uitbouwen waarvan het plafond al uitgebouwd is aan het huis. Het gaat dus om een fundering en vloer waar alleen een vouwdeurenpui op moet rusten en de vloer van ongeveer een meter breed moet worden opgevuld. Breedte is 5 meter.

Garage ombouwen tot slaapkamer met douche

Wij willen de tuinkamer ongeveer 2 meter laten uitbouwen om een douche te kunnen plaatsen of de garage laten ombouwen tot een slaapkamer en douche. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is.

Uitbouw en aanbouw

Drive-in woning: bij de tuinkamer van 270 x 620 cm wil ik 250 cm uitbouwen, dus uitbouw van 2,5 bij 6.20 meter. Gemetselde muren, fundering en plat dak. En aan de zijkanten ook uitbouwen - gevel recht trekken. Op de woning een vierde etage plaatsen van ongeveer 43 m2. Denk houtskelet bouw met een plat dak. Buiten afwerking opbouw in overleg. Binnenzijde van de uitbouw en opbouw ook afwerken: CV, elektra, stuc-/schilderwerk, vloer etc. Uitvoeringstermijn in overleg en afhankelijk van de prijs.

Tuinkamer met keuken aanbouwen

Ons bestaande huis aan de achterkant uitbouwen met een tuinkamer/serre waarin ook ruimte wordt voorzien voor een keuken met eettafel. Veel ruimte achter in de tuin voor een uitbouw. De bestaande woonkamer moet hierop aansluiten. Ik weet nog niet hoe groot ongeveer.

Uitbouw keuken

Uitbouwen achterzijde (tuinkamer en keuken) met 3 meter, nieuwe keuken. Over een breedte van 6,1 meter. Er hoeft niet geheid te worden, want het is zandgrond. Wel fundering uiteraard. Gemetselde wanden en een plat dak. Zoveel mogelijk ramen/openslaande deuren. Binnenzijde afwerken. Alleen het loodgieterswerk hoeft niet gedaan te worden. Wel electra, stucwerk, vloer etc.

Bij- en aan bouw

Zijmuur uitbouwen, tuinkamer van maken en andere helft keuken vergroten. breedte 8 meter bij 2.5

compleet strippen van binnenkant van ...

compleet strippen van binnenkant van woonhuis en uitbouwen nieuw dak gevel erom heen met isoleren nieuwe elektra installatie en loodgieters werk en sanitair nieuwe verwarmings installatie stucadoren en tegelen etc. Uitbouw: woonkamer/tuinkamer van 7x4 meter eraan bouwen met dak erop en alles erin/afwerken.