Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuisje opkrikken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuisje opkrikken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuisje opkrikken

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ik wil een offerte om een tuinhuisje 28 m2 te laten opkrikken. Deze is aan het verzakken.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ons tuinhuis, met overkapping, is verzakt aan één kant en moet weer waterpas gezet worden. Het huisje staat op een kunststof vlonder met daar onder stoeptegels. De vlonder moet ook waterpas zijn. De ruimte tussen de vlonder en tegels moet dus waar nodig opgehoogd worden. Vlonder is gedeeltelijk demontabel. Het tuinhuisje is 1,60 bij 3 meter ongeveer.

Tuinhuisje opkrikken

Ik heb een volkstuinhuis in Rotterdam Ommoord en deze is aan het verzakken. Ik zoek iemand die mijn huisje op korte termijn kan opkrikken en als het nodig is een nieuwe balk eronder plaatst. Het huisje is ongeveer 4 x 5 meter, exclusief serre van 2 x 4 meter. Hij is niet aan de kant van de serre verzakt. Aan de andere kant verzakt hij. Dat moet eens in de zoveel jaar. Het tuinhuisje is bereikbaar met een auto. Je komt tot aan de parkeerplaatsen, vanaf daar is het maximaal 100 meter naar mij huisje. Ik zoek absoluut iemand die verstand van zaken heeft en betrouwbaar is.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Wij hebben een tuinhuisje op een volkstuincomplex dat in een hoek verzakt is waardoor het scheef staat. Wij zoeken iemand die het huisje kan opkrikken zodat het weer recht staat. 1 hoek moet ongeveer 10-20 cm omhoog. Het tuinhuis is 1,5 bij 3 meter ongeveer.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Mijn houten tuinhuisje op een volkstuinpark is aan het verzakken. Het tuinhuisje is geplaatst op zand en zal waarschijnlijk opgekrikt moeten worden. Wanneer dit gebeurt zullen de water- en gasleiding ook afgekoppeld en opnieuw aangesloten moeten worden. Het huisje is 22 m2 groot. Ik verneem graag de kosten om de verzakkingen tegen te gaan.